ФК «Вокар Ковель» – бронзовий призер чемпіонату Волині

06 Лютого 2020, 11:15
1606

В останньому 9-му турі Чемпіонату Волині з футзалу на паркеті  луцького СК «Арена-спорт» зійшлися лідери Суперліги «Вокар-Ковель» і хорівська «Надія»

Про це пише Ковель ТВ.

Команди набрали по 19 очок, однак різниця забитих і пропущених голів була на боці хорівчан, через що «Вокар» задовольняла тільки перемога.

У дебюті матчу обидві команди діяли досить обережно, віддаючи перевагу контролю м’яча. На 4-ій хвилині зустрічі Сергій Шафранський  після швидкої контратаки відгукнувся на пас партнера та вивів «Надію» вперед. 

Після пропущеного голу «Вокар» запресингував і створив кілька гострих моментів. На 11-ій хвилині матчу головний бомбардир ковельчан Олександр Ліщук зрівняв рахунок у протистоянні. Команди мали кілька нагод повести в рахунку, однак перший тайм закінчився нічиєю 1:1.

Після перерви ковельчани виглядали активніше, однак «Надія» грамотно оборонялась, віддаючи перевагу контратакам. Під кінець зустрічі, розуміючи вагу результату, «червоні» пішли ва-банк, підключаючи до атак голкіпера, за що були покарані.

За 2 хвилини до фінальної сирени воротар «Надії» Ігор Пунда дальним ударом відправив м’яч у поржні ворота ковельчан. А ще через 20 секунд у подібній ситуації Андрій Паршиков поставив крапку в протистоянні двох гідних суперників  — 3:1 на користь «Надії».



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024