Лялькарка і письменник організували для жителів села Дубове творчий вечір

06 Лютого 2020, 14:16
Смідинська лялькарка зі своїми прихильниками 2031
Смідинська лялькарка зі своїми прихильниками

У селі Дубове, що у Ковельському районі, талановита родина Козачуків зі Смідина Старовижівського району знайомили селян зі своєю творчістю.

Про це пише Наталія Тхоржевська на своїй сторінці у Facebook.

У виконанні Володимира Козачука (автора музики) неперевершено звучали пісні на слова Василя Слапчука, Євгенії Назарук, Валентини Клюнтер та багатьох інших наших талановитих земляків.

Також Володимир розповів багато цікавого про талановитого дубівчанина Валерія Шафету, що мешкав у Смідині. Свого часу дубівська родина музикантів Шафет була дуже відомою на теренах Волині.

Учні та педагоги школи села Дубове з цікавістю ознайомились з цікавенним творчим доробком народної майстрині-лялькарки Людмили Козачук, яка згодом провела майстер-клас з виготовлення окремих елементів мотанки.

Володимира Козачука знають на Волині не тільки як прекрасного педагога, а й як виконавця популярної авторської пісні, учасника численних конкурсів та презентацій, творчих вечорів інших авторів, фестивалів.

Людмила Козачук, відома народна майстриня-лялькарка, розповіла про свою колекцію ляльок-травниць та об'ємних картин-аплікацій, поділилась секретами своєї майстерності.

«Незмірно тішусь давньою товариською приязню з славною родиною Козачуків, що дає змогу реалізувати такі цікавенні пізнавальні проєкти», – зазначає Наталія Тхоржевська. 








Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром