За п’яну аварію в центрі Ковеля водія позбавили прав на три роки

07 Лютого 2020, 16:00
За п’яну аварію в центрі Ковеля водія позбавили прав на три роки 7207
За п’яну аварію в центрі Ковеля водія позбавили прав на три роки

Під час ДТП п’яний водій розтрощив автомобілі та втік з місця пригоди.

Дорожньо-транспортна пригода сталася о 19 годині 10 хвилин 25 жовтня минулого року в Ковелі біля перехрестя вулиць Смирнова та Грушевського.

За тодішніми даними патрульної поліції, зіткнулися три автівки, а саме ДТП було зафіксоване без потерпілих. Однак в матеріалах, які нещодавно надійшли до суду від Ковельського ВП ГУ Національної поліції у Волинській області про притягнення до адміністративної відповідальності водія-винуватця, вказується чомусь лише два автомобілі, а не три, як було насправді. Де подівся третій учасник ДТП і для чого сфабрикували справу – можна тільки здогадуватися.

Судили ковельчанина, який значиться, як ніде не працюючий, раніше не піддавався адміністративному стягненню.

Якщо вірити його словам, то саме він у той вечір керував легковою машиною «Renault» та допустив зіткнення із зустрічною «Daewoo Lanos», після чого залишив місце ДТП та вживав спиртні напої.

У судовому засіданні свою винуватість у вчиненні трьох вищевказаних правопорушень цей ковельчанин визнав повністю, сказав, що має намір відшкодувати збитки потерпілому.

Кримінальне провадження по справі було закрите поліцією 25 січня 2020 року.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Ірина Логвинюк постановила 4 лютого накласти на правопорушника штраф в розмірі 20 тисяч 400 гривень з позбавленням права керуванням транспортними засобами протягом трьох років та стягнути з нього в дохід держави судовий збір в сумі 420 гривень 40 копійок.     

Коментарі
07 Лютого 2020, 20:46
Ох, ця Ірина Логвинюк! Не одну справу "безкоштовно" не пропустила. Дивно, що у неї не став винним стовб , або бомж, який спав поруч на газоні .
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024