Заслужений викладач Ковельської школи мистецтв отримуватиме стипендію ОДА

08 Лютого 2020, 16:00
Михайло Тлумак 2456
Михайло Тлумак

Народним артистам України, народним художникам України, ветеранам і пенсіонерам культури, мистецтва та інформаційної галузі призначили персональні стипендії голови обласної державної адміністрації.

Про це інформує Волинська ОДА.

Серед ветеранів культури, які будуть отримувати стипендію від Волинської ОДА є і викладач Ковельської школи мистецтв, заслужений працівник культури України Михайло Тлумак.

Засідання Комісії з питань призначення стипендій, що діє при управлінні культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації, відбулося 24 січня 2020 року. Після розгляду відповідних документів комісія за результатами таємного голосування прийняла рішення щодо призначення персональних стипендій голови обласної державної адміністрації на 2020 рік. Відтак, 35 волинян отримуватимуть стипендію у розмірі 500 гривень. Відповідне розпорядження голова облдержадміністрації підписав 5 лютого.

«Прийняття цього рішення сприятиме стимулюванню творчої праці, підтримки та поліпшення матеріальних умов життя діячів культури і мистецтва краю, соціальному захисту ветеранів і пенсіонерів культури, мистецтва, інформаційної сфери», – зазначили в управлінні культури, з питань релігії та національностей.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024