Молодь зустрілася із успішними бізнесменами Ковеля

09 Лютого 2020, 16:00
3132

Під час проєкту «Start Up. Творимо зміни разом» у Молодіжному центрі «Місто ідей» організували зустрічі з ковельчанами, які мають успішний досвід в бізнесі.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Про фінансову грамотність та започаткування власної справи розповідали засновники та власники мережі кінотеатрів «Прем‘єра» Руслана та Юрій Цюп‘яшуки.

Понад десять років маленькими кроками вони створювали комфортний кінотеатр у рідному місті, а нещодавно відкрили заклад і у Вараші. Що їх мотивувало обрати саме таку сферу діяльності, відверто про ведення сімейного бізнесу, факапи і перешкоди, відношення до грошей – про все це і не тільки йшлося на тренінгу.

Мотиваційним спікером виступила і рієлтор, засновниця і власниця агенства нерухомості «Будова» Інна Тімофєєва. Її основним меседжем стало побажання з власного досвіду.

«Не бійтеся змінювати сферу діяльності доти, доки не відчуєте, що ви на «своєму місці» у житті і справа, якою ви займаєтесь приносить вам не лише бажаний фінансовий дохід, а й моральне задоволення», – зазначила Інна.

Історія успіху молодої підприємниці, засновниці та керівниці сітки мовних центрів «EuroFuture», мовного табору «EuroFuture Camp», академії ментального розвитку «Smartum Kovel», освітньої спікерки, волонтерки Інни Поліщук у її тренінгу «5 речей, яких тебе не навчать у школі».

Інна поділилась досвідом з учасниками, як вона зі студентських років крок за кроком рухалась вперед до мети. Дала корисні поради молоді. Жінка неодноразово наголошувала, що для того аби стати успішним, потрібно відрізнятися від інших і мислити не так, як всі.

 





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром