У Дубівській ОТГ не поспішають гасити борги за вивезення сміття

09 Лютого 2020, 14:21
Вивіз сміття / Фото ілюстративне 2611
Вивіз сміття / Фото ілюстративне

Жителі сіл Дубове, Вербка, Бахів продовжують боргувати за вивіз сміття.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Дубівської громади Роман Троцюк.

На кінець 2019 року у громаді виникла заборгованість перед підприємством РЖКП-2 за вивіз сміття в сумі 91 тисяча гривень. За 20 днів після оголошення та передачі рахунків боржникам, сума боргу знизилася лише на 25 тисяч гривень.

Зазначають, що низька швидкість погашення боргів по селах Вербка і Бахів. Трохи краща ситуація у селі Дубове.

Керівник ОТГ обіцяє, що у середу, 12 лютого, оприлюднять списки боржників у соціальних мережах, оскільки у селі Вербка та Бахів у разі несплати боргу припинять вивозити сміття вже з 1 березня, а у селі Дубове з 8 березня.

Через заборгованість перед РЖКП-2, громада втрачає шанс розширити послугу з вивезення сміття у селах Мислина, Облапи, Городище, Гредьки, Красноволя.

Читайте також: У Дубівській громаді – 91 тисяча гривень заборгованості перед комунальниками

Коментарі
09 Лютого 2020, 22:37
лЮДИ ВЗАГАЛІ НЕ ПОВИННІ СПЛАЧУВАТИ ЗА ВИВІЗ СМІТТЯ. цІ ГРОШІ ЗАЛОЖЕНІ У ВАРТІСТЬ ТОВАРУ. вИ КУПИЛИ ТОВАР( АВТОМОБІЛЬ, ХЛІБ, БАНКУ ОГІРКІВ, ТЕЛЕВІЗОР, МОТОЦИКЛ І Т. Д) Ви вже заплатили за те, що цей товар колись буде утилізований і перероблений. Коли ви платите за вивіз сіття, ви робите подвійну оплату. Чим і користуються шахраї від влади. ЖЕКа чи іншим організаціям, які вивозять сміття повинна витрати компенсувавти держава. БЕЗ ЛОХА ЖИЗНЬ ПЛОХА!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром