У Ковелі серійного злодія врятували малолітні діти

01 Лютого 2017, 18:00
2122

Молодий чоловік, який ніде не працює, протягом березня-жовтня 2016 року таємно обікрав два магазини, супермаркет і торговий контейнер на Привокзальному ринку. Серед викраденого – мобільний телефон, вартістю майже півтори тисячі гривень, 10 дисків з алмазними сегментами, парфуми, шампунь та лосьйон після гоління. Все поцуплене він продав.

Крадія «вичислили» за допомогою камер відеоспостереження, які знаходяться у контейнері на ринку та торгівельних закладах, той підтвердив свою вину.

До обставин, що пом’якшують покарання, суд відніс щире каяття, добровільне відшкодування завданих збитків усім потерпілим. Враховано також те, що обвинувачений хоч і не вперше притягується до кримінальної відповідальності, однак судимість давно погашена і злочин не був тяжким. Він позитивно характеризується, має сім’ю, двох малолітніх дітей, одній з них виповнилося лише два місяці.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 2 роки 6 місяців, але звільнив засудженого від виправної колонії, якщо він протягом 3 років не вчинить нового злочину.

Коментарі
01 Лютого 2017, 21:48
Найкращому судді РЕСПЕКТ!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром