Ковельські рятувальники провели інструктаж рибалкам

02 Лютого 2017, 18:00
1215

Співробітники Ковельського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Волинській області провели інформаційний рейд на Ковельському водосховищі, де проінструктували рибалок щодо правил поведінки на льоду.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Рятувальники роз’яснили про небезпеку виходу на першу тонку кригу та наголосили, що під товщею снігу міцність льоду менша.

Вони зазначили, що вирушаючи на зимову риболовлю, необхідно подбати й про найпростіші засоби порятунку – довгу мотузку або палицю, застерегли від зловживання алкоголем, адже він притуплює пильність.

Кожному з рибалок рятувальники вручили пам’ятки з правил безпечного зимового відпочинку та порядку дій під час критичних ситуацій на льоду.

Коментарі
02 Лютого 2017, 22:03
и моя команда интенсивно работаем, однако размер заработной платы не достигает даже 1,5 млн долларов.<br/>Такое заявление сделал председатель правления ПАО &quot;Укрзализныця&quot; Войцех Балчун, передает Укринформ.<br/>По словам Балчуна, в последнее время его зарплата вызывает большой резонанс в обществе, однако заверил, что ее размер был изначально оговорен и прописан в контракте.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024