Пісня уродженця Ковеля отримала нагороду «Української пісні року»

15 Лютого 2020, 16:00
Роман Черенов 3539
Роман Черенов

Пісня музиканта та саундпродюсера, уродженця Ковеля Романа Черенова, який творить під псевдонімом Morphom, отримала нагороду на церемонії «Українська пісня року».

12 лютого у Національному палаці мистецтв «Україна» у Києві відбулася урочиста церемонія вручення Національної музичної премії «Українська пісня року». Проєкт здійснив гучний рестарт після тривалої перерви. Продюсером шоу знову виступив ректор Національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський. Але цього разу він зробив це спільно з поп-ідолом Олегом Винником і в колаборації з каналом «1+1». 

На цій церемонії молодий співак LAUD отримав нагороду за пісню «У цю ніч». Офіційний реліз і радіо-прем'єра синглу «У Цю Ніч» відбулися 25 червня 2017 року. Автором слів і музики дебютної композиції став сам Влад Каращук, а саундпродюсером виступив відомий електронний музикант Роман Черенов.

У соціальній мережі Instagram Роман привітав Влада із отриманою нагородою і опублікував фото з червоної доріжки.

«Влад, особисто хочу подякувати за довіру і за сотні годин проведених на студії, ми зробили класні пісні і ти як артист – вартий іще більше нагород і визнання! Обійняв», – написав Роман Черенов у дописі.



 

Читайте також:

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024