Жителі Фестивальної поскаржилися міськраді на водіїв маршруток

16 Лютого 2020, 10:57
Перевізники 2251
Перевізники

У Ковелі провели нараду з питань належного обслуговування пасажирів на міських маршрутах.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Перший заступник міського голови Михайло Гетьман провів нараду з підприємцями-перевізниками. Він поінформував, що до виконавчого комітету звернулись мешканці вулиць Фестивальної та прилеглих зі скаргою на водіїв, які не дотримуються схем та графіків руху.

Це підтвердили і дані програми ТОВ «Дозор Україна». За їх допомогою виявили неодноразові порушення, а саме самовільну зміну маршруту через вулицю Тимошенка.

«Ви повинні виконувати умови договору  і надавати якісні та безпечні послуги. Для нас надважливо, аби водії толерантно ставились до пасажирів, зокрема, пільгових категорій та осіб з обмеженими фізичними можливостями», – наголосив перший заступник.

Підприємці зобов’язалися провести роз’яснювальну роботу з водіями та працювати над поліпшенням рівня надання послуг з перевезень.  

Читайте також: 

Коментарі
16 Лютого 2020, 16:53
Коли виграється в кабінеті і чиновник здер з перевізника бало, то про які надання якісних послуг може бути мова.
16 Лютого 2020, 17:02
в кожному автобусі повинна бути виписка - розпоряджнення іської ради і иписка з какону про перевезення пільговиків. В тому законі нічого не сказано про обмеження кількості пільгових пасажирів до 2 чоловік. такого в законі немає. Тому віділ захисту прав споживачів повинен вимагати і контролювати щоб у кожній маршрутці була виписка - памятка водію-бидлу, що він не має права самостійно встановлювати кількість пільговиків. Тому в салоні автомобіля великими буквами на самому видному місті повинен бути напис КІЛЬКІСТЬ ПАСАЖИРІВ-ПІЛЬГОВИКІВ НЕ ОБМЕЖЕНА. Без такого напису позбавляти перевізника ліцензії.
16 Лютого 2020, 18:55
А коли буде проведено нараду з приводу незадовільного стану доріг,де якраз і має рухатись пасажирський транспорт .Може потрібно з цього починати.Вже тяжко від цього абсурду:не поіхав по маршруту,не взяв зайву кількість пільговиків .А де ж зобов’язання влади і держави в цих питаннях? <br/>Вирішувати потрібно все в комплексі а на давити на підприємців,а прироготива щодо виконання своїх обов’язків якраз і має бути на державі.
16 Лютого 2020, 18:58
А до ковельчанина то може краще булоб написати «Кількість використання кубометрів газу не обмежене» <br/>Тільки ще ж потрібно платити за це,а хто заплатить ??!!...
16 Лютого 2020, 21:21
1. Роздрукуйте з офіційного сайту Верховної ради України (https://zakon.rada.gov.ua):<br/>- Постанову Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 р. № 354 &amp;quot;Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування&amp;quot;;<br/>- Постанову Кабінету Міністрів України від 16.08.1994 р. № 555 &amp;quot;Про поширення чинності Постанови Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 р. № 354&amp;quot;;<br/>2. Тичте в морду водію ці постанови, якщо він не хоче безкоштовно перевозити пенсіонера або інваліда.<br/>3. Якщо далі бикує і відмовляється безкоштовно перевозити, викликайте поліцію, нехай штрафують його на 850 грн. на підставі ч. 7 ст. 133-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.<br/>4. При можливості знімайте скандал на відео і розповсюджуйте де тільки можна.
16 Лютого 2020, 23:11
Перевезення пільгових категорій населення в необмеженій кількості здійснюється муніципальними перевізниками. А ми - приватні перевізники, дотацій з бюджету не отримуємо за перевезення пільговиків. Тому виділяємо 2 пільгові місця як жест доброї волі. <br/>А вул. Фестивальну об'їзджаємо, по можливості, через неякісне асфальтне покриття. І якщо Вас, дорогі пасажири, це не влаштовує, то будете виходити на зупинках, а не там де попросите!
17 Лютого 2020, 13:22
це ваші проблеми. Добивайтесь від влади компенсації. Нама чого свої проблеми вирішувати за рахунок пенсіонерів. У вас в угоді про перевезення пасажірів все ясно сказано. Ніяких обмежень там не вказано. Обмежує кількість песіонерів важа алчність. Щось не подобається, відмовляйтесь від перевезень і прийде більш сумлінний перевізник. Чогось ви всі верещали що вартість палива піднялась до 28 гривень, треба переглянути тарифи. А зараз вартість палива 24. Чому не переглядаєте тарифи в сторону зменшення? ЖЛОБИ!!!
17 Лютого 2020, 18:16
Ти вже достав своїми жестами. Будеш далі дуркувати - матимеш по 850 гривень штрафу за кожний &amp;quot;жест&amp;quot;. Зі своєї кишені заплатиш і підеш до солодкої парочки Товстиг за компенсацією.
18 Лютого 2020, 17:38
Ніякого штрафу перевізник не заплатить, наприклад у минулому році була офіційна відповідь від міністерства про те, що від держави відсутня компенсація за перевезення пільговиків. Цього було достатньо, щоб закрити справу по штрафові. Єдиним виходом було пасажирові довести діло до скандалу і подати на відшкодування за погану поведінку водія. Дійшли домовленості що перевідник буде возити 1-2 пільговика і його ніхто чіпатине буде.<br/><br/>Хочете щось рішити? Так допоможіть перевізникам владнати справи з дежавою і добитись компенсацій. Скарги пишіть в першу чергу не на водіїв - бо це нічого не дасть, а на державу вцілому.
18 Лютого 2020, 20:22
А ДАВАЙ СПРОБУЄМО! Побачимо, як тобі закриють &amp;quot;справу по штрафові&amp;quot; - ну хіба що після його сплати...<br/>Відмова в перевезенні пільговиків тягне за собою штраф незалежно від стосунків водія з третіми особами. Отримав маршрут - виконуй вимоги актів цивільного права в галузі перевезення пасажирів!<br/>А якщо тебе щось не влаштовує в стосунках із місцевими органами, то пільговику на це плювати з високої колокольні, він твої проблеми не повинен вирішувати.<br/>Пільговик сів у маршрутку - вези його безкоштовно і не квакай!..
19 Лютого 2020, 18:21
А для чого ви тут кажете не квакати і возити безкоштовно?<br/>Заправте свій автомобіль і возіть безкоштовно кого хочете і скільки хочете, досить скоро й самі заквакаєте...<br/><br/>Але факт залишається фактом Держава &amp;quot;кідонула&amp;quot; перевізників і відповідно людей пільговиків, яких саме Держава повинна забезпечувати безкоштовним проїздом через відшкодування перевізнику. Перевізник то така ж сама людина як і ви, має сім'ю яку потрібно кормити, вчити, лікувати і т.д. Так само як Вам не хочеться платити за проїзд, коли маєте право на &amp;quot;безкоштовний&amp;quot;, то так само й перевізнику не хочеться платити за пальне, щоб возити когось за &amp;quot;свої&amp;quot; гроші. Проблема ця досить глобальна, дивіться будь-ласка в корінь. В цьому році у владі обіцяють певні зворушення в плані відкшодувань або ж повний перегляд та перепис законів про відкодуванні та про пільгові категорії громадян. Будемо надіятись, що нова влада почує перевізників та свідомих громадян, які зрозуміли, що необхідно &amp;quot;гнати бочку&amp;quot; не на перевізника, а напряму в кабінет президента. <br/><br/>P.S. Я не являюсь перевізником.
20 Лютого 2020, 00:23
Якщо ти не являєшся перевізником, то чого с**ку перевізнику лижеш? Пенсіонер мінімум півжиття пропахав і податків проплатив, а тепер отримує мікропенсію. Кого він ще має за неї заправляти, олуху ти царя небесного? Товстигу з його красавіцею? Держава постановила возити пенсіонера, інваліда та деякі інші категорії громадян безкоштовно - не тобі, холуйська твоя мікродуша, скасовувати пільги, кишка у тебе занадто тонка для цього!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024