У Ковелі відбувся третій обласний турнір з міні-футболу

16 Лютого 2020, 11:18
У Ковелі відбувся третій обласний турнір з міні-футболу 2057
У Ковелі відбувся третій обласний турнір з міні-футболу

У спортивній школі імені Євгена Кондратовича відбувся третій обласний турнір з міні-футболу Заслуженого тренера України Юрія Тимофеєва серед юнаків та дівчат 2009-2010 років народження.

Про це інформує Ковельська міська рада.

У змаганнях взяли участь дев’ять команд, які поділили на дві групи. Ігри відбувались по коловій системі.

На урочистому відкритті з вітальними словами до учасників змагань звернулись директор ДЮСШ №1 Володимир Олексюк та заслужений тренер України, відмінник освіти, заслужений працівник фізичної культури, кавалер орденів «За заслуги» та «Ярослава Мудрого» Юрій Тимофеєв.

За результатами змагань у півфінальних поєдинках команда Ковельського МЦ «Спорт для всіх» перемогла своїх суперників з селища Турійськ з рахунком 6:0, а юнаки ДЮФК «Тайм» виграли у ФЦ «Ковель-Волинь» з рахунком 3:2.

У матчі за третє місце сильнішими виявилися вихованці футбольного центру (тренер Роман Шафран), рахунок гри — 2:1.

Чемпіонство у турнірі святкували юні футболісти команди МЦ «Спорт для всіх» (тренер Роман Шафран), які переконливо завершили гру з ДЮФК «Тайм» (тренер Юрій Клімук) з рахунком 8:2.

Переможців та призерів змагань нагородили кубками, медалями, грамотами, а іншим командам вручили пам’ятні кубки за участь у турнірі.

Оргкомітет та головна суддівська колегія визнала кращих гравців, якими стали: Роман Романчук («Спорт для всіх»), Олександр Жердецький (ДЮФК «Тайм»), Вадим Чих (ФЦ «Ковель-Волинь» 2009р.н.), Станіслав Овшанський (ДЮСШ смт.Турійськ-2), Вадим Пантолік (ФЦ «Ковель-Волинь» 2010р.н.), Тарнавський Вадим («Універсал» м.Луцьк), Ярослав Книш (ДЮСШ №1 м.Ковель), Ярослав Галяс (ДЮСШ смт.Турійськ-1), Ксенія  Орловська (ДЮСШ №1 м.Ковель).

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39