«Волошки - Київстар» став чемпіоном Ковеля з волейболу

16 Лютого 2020, 14:00
«Волошки - Київстар» став чемпіоном Ковеля з волейболу 3599
«Волошки - Київстар» став чемпіоном Ковеля з волейболу

Упродовж січня у спортивній школі імені Євгена Кондратовича відбувся чемпіонат міста з волейболу серед чоловічих команд «Суперліга - 2020».

У змаганнях брали участь шість колективів: ВК «Ковель», «Локомотив», «Ветеран - Негабарит», «Волошки - Київстар», «FLG» та «КЗ КДЮСШ», – інформує Ковельська міська рада.

Вперше чемпіонат міста проводився у два кола. Ігри складались з трьох обов’язкових партій. За кожну переможну партію нараховувалось одне очко.

Вболівальники, яких на трибунах збиралось чимало, мали нагоду спостерігати за чудовою і безкомпромісною грою спортсменів. Після першого кола змагань «Волошки - Київстар», «FLG» та ВК «Ковель» захопили лідерство та за набраними очками значно відірвались від інших команд.

У другому колі ситуація з лідерами не змінилась. В останній ігровий день команда «Волошки - Київстар» (тренери Віталій Кашик та Дмитро Райчук) здолала ВК «Ковель» з рахунком – 3:0 та волейболістів «FLG» (2:1) і стала чемпіоном міста 2020 року. Друге місце виборов колектив «FLG» (тренер Олександр Шматюк), третє – ВК «Ковель» (Віктор Дручик).

На урочистому закритті чемпіонату начальник відділу фізичної культури та спорту Ігор Семенюк вручив колективам грамоти, гравцям – медалі, а капітану команди переможців Віталію Кашику – кубок.

Оргкомітет з проведення змагань визначив і нагородив індивідуальними призами переможців у номінаціях: «Кращий гравець» – Валерія Дручика (ВК «Ковель»), «Кращий пасуючий» – Євгена Приступчука («Волошки – Київстар»), «Кращий атакуючий» – Дмитра Янчука («Волошки – Київстар»), «Кращий ліберо» – Станіслава Стецюка («Ветеран - Негабарит»), «Кращий блокуючий» – Олександра Ксьондзика («Локомотив»), «Найуніверсальніший гравець» – Вадима Грека ( «FLG»).

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024