Жителька Скулина перемогла у конкурсі читців віршів Лесі Українки

16 Лютого 2020, 16:00
Жителька Скулина перемогла у конкурсі читців віршів Лесі Українки 2099
Жителька Скулина перемогла у конкурсі читців віршів Лесі Українки

У Колодяжненському центрі культури, дозвілля та спорту відбувся конкурс читців «Мій любий краю», присвячений 149 річниці від дня народження Лесі Українки.

Про це інформує Колодяжненська ОТГ.

Конкурсні читання відбвуалися у чотирьох вікових категоріях.

Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик привітав всіх присутніх, подякував учасникам та їх керівникам за підготовку та натхненні виступи читців, що зуміли донести до слухачів силу духу та величне слово поетеси.

За підсумками конкурсу журі нагородило грамотами переможців та учасників. Серед них: ІІІ місце у своїх вікових категоріях вибороли Карина КлимчукЮлія Юрко та Галина Алексійчук з Уховецька, Юлія Цюра, Андрій Осійчук та Анна Рудень зі Скулина, ІІ місце – Софія Нестерук з Черемошного, Анастасія Устимук та Анна Герез з Колодяжного, Михайло Рижко з Волошок, Юлія Гамаюн з Уховецька, Оксана Боярчук – науковий співробітник філії Колодяжненського музею в урочищі Нечимне.

Перше місце і право брати участь від нашої громади в обласному конкурсі читців «Мій любий краю» отримала Юлія Кравчик, що представляла будинок культури села Скулин.

 





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром