Депутати визначилися з кандидатурою очільника вузлової лікарні станції «Ковель»

06 Лютого 2017, 18:00
6860

Виконувачем обов’язків головного лікаря ДЗ «Вузлова лікарня станції Ковель» Державного територіально-галузевого об`єднання «Львівська залізниця» депутати Волиньради пропонують призначити Адама Маковецького.

Про це йдеться в рішенні постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, оприлюдненому на сайті Волиньради.

«Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Якимчук М.В.(вхідний № 402/55/1-17 від 01.02.2017) про призначення Маковецького Адама Степановича виконувачем обов`язків головного лікаря  ДЗ «Вузлова лікарня станції Ковель» Державного територіально-галузевого об`єднання «Львівська залізниця», постійна комісія вирішила підтримати кандидатуру», – йдеться в документі.

Крім того, комісія рекомендує голові обласної ради у встановленому законом порядку  призначити Маковецького Адама Степановича виконувачем обов’язків головного лікаря  ДЗ «Вузлова лікарня станції Ковель» Державного територіально-галузевого об`єднання «Львівська залізниця».

Коментарі
06 Лютого 2017, 20:27
Хоча одне толкове призначення буде.
06 Лютого 2017, 20:38
ганьба вам за такого керівника.
06 Лютого 2017, 20:49
Оце знайшли керовніка.....ганьба вам шановні,хоча раніше ми думали,що ви призначите того,кого обире колектив закладу.А тепер ми далі бачимо прогнившу систему......це ж яким дебілом потрібно бути,щоб призначити Маковецького,ставленика тої,яка фактично зруйнувала залізничну лікарню.Вам залізничники цього ніколи не пробачать,розуміємо,що ви нас знищуєте свідомо та цілеспрямовано,ганьба вам .
06 Лютого 2017, 20:54
Та це ж ЛЕДАЦЮГА.Він може тільки гроші за УЗД собі в карман класти.
06 Лютого 2017, 20:56
Ти дійсно хворий,де ти бачив толк в Маковецькому,це гнида ще та.Він без Віслогузової не висереться,бігає шавка гавкає. Баня працює,узі працює,і. т. д,а гроші ідуть на карман,якими вони розраховуються з чинушами продажними.
06 Лютого 2017, 21:15
Шановний Ігоре Петровичу!!<br/>Рівно рік тому Ви нам, залізничникам, обіцяли повне збереження нашого закладу.<br/>Приймались неодноразово рішення на сесіях обласної ради, які суперечили вашим обіцянкам та нашому баченню.<br/>Та десь в душі ми все таки надіялись на Вашу порядність та справедливість.<br/>Але на жаль Ви призначаєте керівниками даного закладу тих, які неодноразово виступали проти Вас та Вашої команди.<br/>Хоча спочатку ми надіялися тільки на Вас.<br/>Кращим варіантом вирішення даного питання було б збереження закладу для реабілітації та лікування воїнів АТО.<br/>Але на жаль Ви не почули думку багатотисячного колективу залізничників та медиків-залізничників.
06 Лютого 2017, 21:20
Найбільш деструктивну позицію щодо збереження лікарні як лікувального закладу демонструє очільник ОДА <br/>у Волинській області В. П. Гунчик і його підлеглий начальник управління охорони здоров'я у Волинській області І. Ващенюк, ВО головного лікаря Віслогузова Н.В., прихвостень Маковецький А.С. і вся братія.
06 Лютого 2017, 21:41
ти дійсно хворий на всю голову,Маковецький заробляв на простих людях,яким зобовязаний був робити безкоштовно УЗД,страхова компанія платила кошти,а він все в карман разом з Ввслогузовою.
06 Лютого 2017, 23:09
Просрали вибори в Дубовій ,просрете і в Колодяженській громаді.Тепер на ваші безглузді рішення буде чітка і зрозуміла позиція людей,які мали надію на вашу нову команду.
06 Лютого 2017, 23:34
В такій критичній ситуації, в якій опинилася лікарня в наслідок цілеспрямованого руйнування, створення хоспісу і таке інше, ні як не є вирішенням проблем колективу закладу та медичного обслуговування більш ніж 16 000 залізничників, членів їх сімей та пенсіонерів ( в МТМО м. Ковеля потужності обслуговування медичною допомогою жителів міста і району переведені до нормативів без урахування багатотисячної армії залізничників), а лише відтермінована агонія лікувального закладу.
06 Лютого 2017, 23:40
В.о. головного лікаря вузлової лікарні Н.Віслогузова за обіцяну посаду головного лікаря хоспісу &quot;кинула&quot; колектив лікарні і запопадливо виконує всі вказівки голови облздороввідділу І.Ващенюка. Один з прикладів руйнації лікарні зсередини - скорочення численності персоналу лікарні за вказівкою І.Ващенюка.
07 Лютого 2017, 00:15
То призначте чесні та прозорі вибори,які до речі ви ж обіцяли.У тій лікарні є порядні лікарі,які гідно могли б бути головним лікарем. До прикладу---це Казиміров -хірург, Пирог-анестезіолог, ,Войтюк-травматолог,,Демчук -уролог-онколог.То це тільки молоді лікарі мужчини,а ще є багато лікарів - жінок,які також заслуговують на увагу та повагу.........але зло перемагає ......найбільше зло-Віслогузова.
07 Лютого 2017, 00:23
Найкращою кандидатурою мав би бути лікар від БОГА Казиміров Олег Якимович,якого ми дійсно поважаємо,це найавторитетніша і найпорядніша людина,таких на світі одиниці.
07 Лютого 2017, 08:58
найкращим виходом було б збереження поліклініки, а лікарня в місті краща ! будова лікарні ( завелика і не потрібна) після ремонту здаваласяб в оренду. такий великий комплекс по кишені залізниці , але не нашому місту. кошик з палицею похоронили цей заклад , там потрібно робити ремонт під хоспіс, а це величезні кошти ! їх зараз ніхто не дасть.
07 Лютого 2017, 11:35
А чому недякуєте Г.Стасюк,яка вклала максимум зусиль щоб просрапи вузлову лікарню разом з Палицею.Це скрита конра з УКРОПу,так як і всі вони:Пеніси,костовяти і т.д.Невже ви це неможете зрозуміти.
07 Лютого 2017, 13:18
А хто це вирiшив, що Казимiров-лiкар вiд Бога. Цей бездар вас нiколи не лiкував та й грошi бере нормально. Так що не треба дуже хвалили Казимiрова
07 Лютого 2017, 13:18
А хто це вирiшив, що Казимiров-лiкар вiд Бога. Цей бездар вас нiколи не лiкував та й грошi бере нормально. Так що не треба дуже хвалили Казимiрова
07 Лютого 2017, 13:25
Так Казимiров ще той копупцiонер. Нiхто не хоче спитати звiдки у нього така машина за скромну зарплату лiкаря
07 Лютого 2017, 13:30
Вiслогузова працюете головний лiкарем з 2013 року, встигли замiнити усi вiкна та пофарбували примiщення, iй дiсиалися руiни вiд колишнього головного лiкаря. Iздить в область та 2 Роки вибивае нам зарплату i колектив ii пiдтримуе, а Казимiров зi своею шайкою тiльки бунтует колектив, щоб зайнятий посаду головного лiкаря. Це одна його мета, а не зберегти лiкарню
07 Лютого 2017, 17:34
Маковецький хороший лікар!!!! Це не бунтівник ,а дійсно хороший керівник .Неодноразово звертався до його сам не бувши залізничником завжди отримував хороше відношення не заплативши жодної копійки . Вітаємо з призначенням!!!!
07 Лютого 2017, 19:44
Ще немає з чим вітати,він тільки здалий красти.Маковецький повна бездар,це відомо всім.
07 Лютого 2017, 19:54
Віслогузова крадійка ,і ніякий колектив її не підтримує.Колишній головний лікар Савицький гарний був господар та керівник,але Віслогузка дуже хотіла керувати,от і підсунула свого родича,який дуже багато зробив для її карєри.А Казиміров точно не хоче бути головним лікарем,і нікого та нічого він не бунтує,а добивається справедливості.Він за те,щоб була робота медикам,а пацієнти мали де лікуватись от і все.
07 Лютого 2017, 20:01
те що почалась розвалюватись лікарня при Савицькому-чиста правда. Але вікна і фарбування-це Івахів. А підтримують цю видру одиниці.
07 Лютого 2017, 21:14
шо видра то видра та Віслогузова,і її дійсно підтримують продажні шкури ,яких її мама завідуюча терапевтичним відділенням грозилася звільнити всіх,хто буде проти її шльондри доці-поці,яка іде по головах.
07 Лютого 2017, 21:19
Чому ви так негарно відкликаєтесь про Савицького,він був одним із кращих керівників закладу.Ми дуже добре бачимо,хто та що зробив,але Віслогузова як лікар і як керівник --------паскуда------------.
07 Лютого 2017, 21:25
Чого ти падло хочеш із СТАСЮК,вона як депутат початківець зробила неймовірне.Ми все таки маємо надію на УКРОП,так як бачимо їх позицію в міській раді,в обласній раді.
07 Лютого 2017, 21:31
А поліклініка має функціонувати,комісії ви будете проходити,а от з лікарні на жаль буде хоспіс-віслоухова.
07 Лютого 2017, 21:37
Не мудруймо,подивимось хто відбере басейн та земельку і тоді побачимо та дізнаємося чого прокурор Бабенков приїжав до лікарні...............і.т.д.
07 Лютого 2017, 22:16
Почнемо з того,що найкращим господарем та головним лікарем лікарні був Шевчук Ярослав Іванович, і якби він зараз керував лікарнею,то до такого стану лікарню не довели. Савицький пропив лікарню,а Віслогузовій досталися одні розвалини. А Маковецький,це така людина,яка ніколи не мала своєї думки,хто на плаву за тим і він тянеться.Він ніколи не заступився за колектив,чи навіть за окрему якусь людину.На першому плані в нього свій карман . Так, в лікарні є порядні люди,які могли очолити поліклініку,але не Маковецький(йому вже пора на пенсію,а не лікарнею керувати).Можливо треба колективу самому вирішувати,хто має очолити поліклініку.
07 Лютого 2017, 22:36
Згідний з вами на сто відсотків стосовно виборів головного лікаря новоствореної поліклініки.А от що стосується Маковецького,то це істина правда,що він ніколи не мав своєї думки,ба більше,він ще й ПАВЛИК МОРОЗОВ,що продався такій бездарі,як веслагузая,яка як відомо купила невідомо за який кошт будинок.
07 Лютого 2017, 23:02
а скільки років Маковецькому,невже він такий старий пердун.
07 Лютого 2017, 23:27
Дуже примітивне призначення керівників,як хоспісу,так і поліклініки.Наш зраджений колектив дуже шкодує вашу колегу по партії Галину Стасюк,яка як ніхто інший переймалась долею нашого закладу.Добре ми памятаємо,як зрадник Маковецький з Віслогузовою казали,що Палиця зрадник,та примусово під погрозами писали нас на роботу в хоспіс.В той час пані Галина гідно відстоювала честь свого боса Палиці.
07 Лютого 2017, 23:38
А ще пані депутатка нас вітала з днем медичного працівника,що за логікою речей мав зробити Кіндер та його заступники .Дивлячись сьогодні на пані Стасюк,я бачу,що вона розчарована в своїй команді,але ми їй вдячні ,за роботу по лікарні і не тільки.
07 Лютого 2017, 23:55
Вiслогузову пiдтримують усi хто йдуть працювати у хоспiс, а це чимало людей. Так що не треба тут розказувати, а Савицкий ваш розвалив повнiстю за 13 рокiв керування заклад, домовилась за вiкна та фарбування саме Вiслогузова, так що не треба нам коллективу розповiдати який гарний Казимiров. Квест Ковель знае скiльки вiн при Савицькому брав за лiкарняний лист!!!!! Його мiсце у тюрмi
08 Лютого 2017, 00:00
Згiдний, що Вiслогузова навела порядок та дисциплiну у лiкарнi. Усi стали йти з робочий мiсць вчасно, а не коли iм заманеться, припинити видача &quot;лiвих&quot; лiкарняних, звiсно, що це багато стало не до вподоби. Вона гарний керiвник!!!! Усi iншi просто заздрять
08 Лютого 2017, 00:21
Який саме порядок вона навела,розікрала все,що було придбане за роки існування.Скільки хай скаже брала за те,щоб підписати нам комісію,то я скажу-сто доларів за медогляд.Яку взятулічку брала як ендокринолог,як посилає людей в сінево і на цьому заробляє бабки,гроші за басейн де діваються і таке інше. Ніякої дисципліни там немає,коханець Войтюк теж заробляє на двоє дверей,залізничники стоять в черзі,а хто за гроші,то йдуть через інші двері.Її мама зав. терапевтичним відділенням із старшою медсестрою продають ліки,які крадуть в залізничників,це така дисципліна і такий порядок.
08 Лютого 2017, 00:32
Дай БОГ,щоби призначили вибори в лікарні.Я не залежний ні від кого,але однозначно Казиміров один з лідерів на керівника,щоб хто не казав,його поважають та люблять ковельчани,як лікаря від БОГА,який пройшов Авганістан та лишився людиною з великої букви.А те ,що він конкурент дочці Божик то це факт.
08 Лютого 2017, 00:40
Я думаю,що Галина ніколи не розчарується,можливо вона втомилася .А найгірше,що вона дуже хвора,але несе свій хрест достойно.Здоровя вам ,божої благодаті та перемоги у всіх ваших починаннях.
08 Лютого 2017, 01:26
Вiслогузова до комiсiй немае жодного вiдношення, це я точно знаю, так що не обмовляйте. Люди можуть здавати аналiзи де забажають i нiхто не може нiкого кудись насильно вiдправити, усi ми дорослi люди . Я працюй у колективi, то я згiдна хай вирiшуе колектив, Але Ви людину безпiдставно поливаете брудом
08 Лютого 2017, 01:30
Це все плiтки, якi Ви розповсюджуете, бо ваш Казимiров уже скрiзь зганьбився i у Ковелi та в областi. У вас уже передсмертна агонiя почаласЯ)
08 Лютого 2017, 01:33
У лiкарнi жодна комiсiя на головного лiкаря, якi шукали дуже добре, i те,що майно нiби-то списувалось, Але ж нi, все на мiсцi, спiть спокiйно. Все таки мае бути вiдповiдальнiсть за наклеп
08 Лютого 2017, 01:37
На жаль у нас в краiнi такi як Стасюк, недолугi провiдницi, без освiти стають депутатами . Машинiсти дают оцiнку головному лiкарю, хаос та безлад одним словом. Однi Шарiковi
08 Лютого 2017, 02:11
НЕ велика заслуга -поміняти вікна,куплені при Савицькому Іваховим та пофарбувати підлогу фарбою зі складу.Віслогузовії ще треба навчитися розмовляти з колегами та пацієнтами(Маковецькому вже пізно),а стосовно лікарняних, то кожний лікар може дати &quot;лівий &quot; лікарняний ( і Віслогузова не виняток). А Казиміров- інтелегентна порядна людина,який вболіває за колектив лікарні ( не тільки за лікарів,а й за медсестер,санітарок і інших). А кого цікавить машина Казимірова ,то хай ще поцікавляться машинами,квартирами ,дачами Маковецького (чи то за УЗД куплене, чи за просрочені медикаменти з гуманітарки ,які продавав пацієнтам???) Поки при владі будуть такі брехуни ,як Гунчик, Палиця, прихвостені Ващенюк , Маковецький,Кошарук,Кіндер і т.д. нічого кращого в Україні не буде!
08 Лютого 2017, 02:35
Багато дуже різних думок. Цікаво просто ось на Ковель (близько 70тис.) по державним нормам-стандартам повинно бути 2 чи 3 лікарні? Можете поцікавитися звісно, але вона має бути одна, так можливо бути дві, але хто буде фінансувати їх, це вже інше питання, область? Чесно кажучи в області є свої задачі та проблеми які потрібно вирішувати. Так скажемо що було дві лікарні раніше, але залізниця в Україні була в набагато кращому стані ніж зараз, і гроші набагато більші виділялися на лікарню, ось тоді треба було задумуватися що і як робити яке обладнане купувати, які ремонти робити, а не зараз; хто кращий хто гірше, любить народ наш тільки про погані речі поговорити, ось можна сказати 100раз допоможеш, один раз ні і звісно людина запам'ятає той один. Як можна ще не зрозуміти &quot;своїми&quot; грішми ділитися ніхто не буде тобто Область. Ще одне подобається коли люди так впевнено говорять, але ж ми знаємо найкращі розмови це ФАКТИ, а тут чи деінде ми них не бачимо.
08 Лютого 2017, 11:09
З Межиборським Г.А. що побудували те і маємо. які меблі придбали ті і є...дещо зникло..картини Байдукова наприклад придбані за кошти профкомів З приємністю згадую лікарів-ветеранів.пенсіонерів тих кого вже немає... А тепер-антисанітарія.убогість. більшісь лікарів &quot;коньюктурщики&quot;. без натяку на інтелігентність...лише окремі памятають про Гіпократа...середній медперсонал і санітарки вищі від окремих яких незнаю як иназвати ні лікар.ні доктор. ні врач...
08 Лютого 2017, 12:06
Реформа медицина мае бути справжньою. Нiхто лiкуватися безкоштовно не мае, i не важливо залiзничник ти чи нi. На це потрiбнi кошти. А для малозабезпечених мають бути структури на кшалт Червого Хреста. Лiкар-професiонал-це не благодiйник, який лiкуе вас безкоштовно, оскiльки вiн вчився 8 рокiв i витратив на це великi грошi. За кордоном лiкуватися дуже i дуже дорого. Потрiбно звикати i вiдходити, що Ви лiкувалися безкоштовно, безкоштовно отримували квартирам i т.д
08 Лютого 2017, 12:10
Вiслогузова не пiдлогу фарбувала, а примiщення стацiонару, причому ззовнi, яке уже повнiстю розсипалося, i , те, що вона залучила iнвесторiв- це ii заслуга, увесь Ковель говорив, який у лiкарнi гарний ремонт зробили!!!!
08 Лютого 2017, 12:14
Якраз Вiслогузова i припинила видачу таких лiкарняних та значно зменшила iх кiлькiсть, саме за це на неi ополчились усi хiрурги, якi i заробили на дорогi машини!!!! Це добре ВIДОМО. Так що не приписуйте чого немае.
08 Лютого 2017, 15:14
У пані Стасюк немає вищої освіти,але є совість.Чому в нашій міській раді говорять на сесії тільки ті,які не мають освіти,а можливо ті з освітою давно продалися,і сидять,як одуванчики,підгавкують Кіндерам.
08 Лютого 2017, 15:54
У пані Стасюк немає вищої освіти.Так у тих у кого є освіта і виховання розуміють де треба виступити а де ні,щоб не бути клоуном,так як деякі депутати з УКРОПу. Галя де Ж/Д лікарня?
08 Лютого 2017, 16:17
Щоб ви не казали, але провiдник не може знати про те, що значить ефективно управляти державою i взагалi що таке державне управлiння. Вона не розумiеться нi в економiцi, нi в дiловодствi, нi в чому, це &quot;базарна баба&quot;
08 Лютого 2017, 19:59
А де ж ті ,які можуть ефективно управляти,чого ти такий мудрий,ото пиздиш як троцький.Управлінців багато в раді,а хоч один встав і заявив свою позицію.Галя дійсно народний депутат,може де в чому і не розуміється,але не зрадила своїх виборців.
08 Лютого 2017, 21:19
Галя дійсно народний депутат,може де в чому і не розуміється,але не зрадила своїх виборців.. Галя де Ж/Д лікарня?
08 Лютого 2017, 23:21
ти дебіл самий натуральний.
08 Лютого 2017, 23:42
Такими &quot;гарними словами&quot; може писати тiльки сама ж Галя) або хтось ii ж рiвня розвитку
09 Лютого 2017, 00:31
Сам дурак.Це в тренді.
09 Лютого 2017, 20:05
Ганьба таким &quot;працівникам&quot;, прошмандовкам віслогузки, Слава хірургії
10 Лютого 2017, 01:17
Про що ви говорите?віслоуха не вчила в університеті поняття етики та деонтології (а там є окремий предмет), мати не навчила совісті і людяності, але життя рано чи пізно поставить таких людей на місце.Земля кругла і ефект бумерангу ніхто не відміняв.!!! І те що ти продала всіх і знищила те,що так довго будувалося, тобі так просто не минеться.Це так низько- поливали брудом своїх колег,але це ж в твоєму стилі,поводити себе як кусок г...на) ти цим нікого не здивуєш) Це повідомлення персонально для тебе-&quot;суперкерівник&quot;. А від імені усіх пацієнтів залізничної лікарні хочу сказати,що лікар Казімиров (на відміну від тебе і твоїх слуг маковецькогл іт.д.) високоповажна Людина з великої букви,справжній лікар своєї справи,добрий, безвідказний,до якого можна в будь-який момент звернутися і тебе почують і допоможуть. Чого не можна сказати про тебе! Непорядність,зверхність,тупість - це твої слова синоніми! А те що у лікаря краща машина, ніж в тебе,то знай- такі люди заслуговують на значно більше,ніж у них є. П.С. -ти краще напиши,скількома квартирами і де, ти обзавелась,продавши залізничну лікарню.Забула?перестань ядом пшикати!змінись, поки не пізно!будь людиною!народ все бачить,навіть якщо ти нічого нам не говориш!
10 Лютого 2017, 01:53
Ніби з язика зняли.Хтось правду матку рубанув.Іправильно.Кого боятися?дайте колективу самому вибрати собі керуючого і ви побачите, що команда віслогузи потерпить фіаско.Єдиний кого вона боїться то Казіміров.Якби не він,вона б Руїну влаштували ще швидше.Він бореться з нею до останнього.І ми на його строні і будемо його підтримувати,так як він помагав нам,і ніяких такс чи вимагань ніколи такого не було.це ж видно зразу що це все наклеп і провокація.і видно чиїх рук справа-✌віслоуха
10 Лютого 2017, 22:41
Поки Казиміров просто лікар то він ЛЮДИНА. А який з нього буде керівник ніхто не знає. В лікарні вже є подібний приклад-згадайте Панечко О.В. /медики знають про шо я кажу/ Посади людей портять.
11 Лютого 2017, 22:33
З представлених кандидатур він ідеальний варіант. Ну павлік морозов - маковецький , то посміховисько над людьми. Якщо його призначать-це буде плювок в лице усім людям, які боролися проти системи віслюкаі команди. Справедливість є і рано чи пізно вона восторжествує!
13 Лютого 2017, 00:39
Може нам найдуть посади головних лікарів, а павлік морозов-маковецький хай бере своі беушні апарати узд і іде на Донбас , там дуже<br/> потрібні кваліфіковані кадри
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром