Кіндер каже, що опозиція приписала собі перемогу в суді

07 Лютого 2017, 09:03
3078

На апаратній нараді ковельський мер перепитав у свого головного юриста відносно того, що міськрайонний суд залишив у силі рішення міської ради, яким надано земельну ділянку учаснику АТО, іронічно згадавши керівників депутатських фракцій «УКРОП» Ігоря Пініса та «Солідарність» Сергія Кошарука, котрі були допитані на судовому засідання як свідки.   

«Ми суд виграли по атошниках. Да? Не Пініс, а ми виграли. Правда?! І не Кошарук», – не дуже впевнено мовив Олег Кіндер.

«Ну, свідки не можуть суд виграти», – «заспокоїв» градоначальника начальник юридичного відділу Геннадій Куптій.

«Ну, то ж вони виграли, як вони пишуть скрізь. Тільки вони хоч соображають про що вони пишуть? Ой…», – єхидно «ойкнув» Олег Олексійович.

Очевидно, міський голова мав на увазі допис, який зробив у себе на сторінці у Facebook Сергій Кошарук.

«Вніс свою лепту в ще одну перемогу нашого Героя, Захисника, Ковельчанина Івана Савлука, який змушений був у суді відстоювати своє право на отримання земельної ділянки», – написав Сергій Дмитрович після суду, на якому, між іншим, розповів про земельний «дерибан» у Ковелі.

До речі, авторами проекту даного рішення є Сергій Кошарук, Ігор Пініс та Олександр Місяць (Радикальна партія Олега Ляшка). Олег Кіндер хоч і підписав рішення, влада та провладні депутати противились його прийняттю, а на офіційному сайті Ковельської міськради навіть заблоковано доступ до результатів поіменного голосування під час сесії за цей документ.

Коментарі
07 Лютого 2017, 13:00
Вважаю,що слова Кіндера:"...Ну, то ж вони виграли, як вони пишуть скрізь. Тільки вони хоч соображають про що вони пишуть?..." принижують честь і гідність очільників депутатських фракцій Сергія Кошарука, Ігоря Пініса та Олександра Місяця,які являються авторами проекту рішення.Вважаю,що правильно було б,якби перелічені депутати звернулися з позовом до суду з вимогою до Кіндера принести публічні вибачення за безпідставне приниження честі і гідності обранців народу.
07 Лютого 2017, 13:32
Безкарність породжує вседозволеність.
07 Лютого 2017, 13:51
Так, безумовно, автори проекту даного рішення Сергій Кошарук, Ігор Пініс та Олександр Місяць виграли дану справу вже тричі: на засіданні постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування, яка підтримала даний проект; на сесії міської ради, де за це рішення проголосували більшість депутатів і в суді, де С. Кошарук і І. Пініс, як автори проекту були допитані як свідки. <br/>10 лютого повинен свідчити в суді В. Логвінов, як автор проекту виділення земельної ділянки особі, яка не АТОвець і взагалі далека до будь-яких пільг і його проект не був підтриманий ні комісією, ні депутатами.
07 Лютого 2017, 14:04
Чим більше судів Кіндер програє - тим легше буде вигнати його з посади.
07 Лютого 2017, 14:12
Хто може пояснити деталі справи по якій буде свідчити в суді В. Логвінов 10-го лютого?
07 Лютого 2017, 14:29
Усі подробиці будуть в суді, піду послухаю і подивлюся що казатиме головний дериьанщик земельних ділянок, а як не прийде допоможу доставити в любом вигляді, під білі ручки приведем. Вадім іди краще добровільно. Я понімаю що кошик з пінісом захищали свій проект в суді, а ти захисти свій. Може твої покази будуть переконливіші і буде 1:1.
07 Лютого 2017, 17:16
Суть справи проста , але дуже важлива для ковельчан. Протягом останніх років отримати земельну ділянку у Ковелі могли лише люди з звязками у міськраді чи з тугим гаманцем і лише через певну відому групу осіб звязаних з землевпорядництвом та архітектурою ( однозначно всі проекти рішень просіював міський голова). Всі існуючі черги на землю є звичайною бутафорією , адже закон не передбачає будь- якої черговості. Учасники АТО постійно отримують відповіді про відсутність вільних зем. ділянок .Одночасно на сесії міськради виносяться проекти рішень про виділення землі громадянам без будь-яких пільг - і це справді все законно. Але проекти рішень оприлюднюються на сайті, і про вільну землю отримали інформацію учасники АТО і подали свої заяви у ЦНАП на ці ділянки. При двох претендетах вступає в силу закон про статус учасника бойових дій - звідси випливає цілком закономірне рішення свідомих депутатів міськради ( БЮТ, включаючи секретаря та мера , Сила людей ,частина Самопомічі категорично жодного разу не підтримали учасників АТО Рибчука та Савлука - що опосередковано підтверджує зацікавленість певних осіб у даних ділянках , які на даний час вартують 10-15 тис.дол.) .<br/> Даний судовий розгляд відбувався під прискіпливою увагою депутатів , спілки АТО, громадських активістів та інших свідомих ковельчан. Віддаю належне юридичному відділу міськради , який під час суду розвернув на 180 градусів свою попередню риторику і був змушений визнати за учасниками АТО їхнє законне право. Рішення судді по справі Савлука зламало роками відпрацьовану схему &quot; рєшатєлєй &quot; і створило безпрецендентну можливість законно відбирати заплановану для дерибану землю і надавати її згідно черги учасникам бойовмх дій. Наступне судове засідання по справі Рибчука 10.02. Далі можливі апеляційні засідання у Львові . Всіх свідомих ковельчан закликаю підтримати бійців .
07 Лютого 2017, 18:19
ви якщо пишете то вже пишіть правду на якому сайті були оприлюднені ті горемичні зем ділянки хто такі участки виставляє на обще &quot;обозрение&quot; якби там було болото то всі бачили б а та категорія депутатів не голосує за ато це все общак і ці підставні особи що судиться з хлопцями зеленого &quot;понятія не мають за ті землі іх і на суд не приглашають може вони і не знають а взагалі чи є такі особи треба перевірити всі на суд 10 02 і якщо прийдеться то обовязково поідемо на львів
07 Лютого 2017, 18:39
Дуже вдячний за вичерпну інформацію про суть судової справи.Набагато менше виникало б такого роду запитань, якби на цьому сайті ,було відкрито постійно діючий дискусійний майданчик.Може якась громадська організація візьметься за реалізацію моєї пропозиції?
07 Лютого 2017, 19:09
а чому на фото у всіх мордочки опухші ?
07 Лютого 2017, 20:24
Свідки дійсно не можуть виграти справу, але можуть суттєво вплинути на результат. Я так думаю....
07 Лютого 2017, 22:16
в Луцьку є клініка Совви там у кого з зором погано толікують
07 Лютого 2017, 22:23
Кіндер яка ти сука падло
07 Лютого 2017, 22:45
від радості
07 Лютого 2017, 23:52
Блекоти об'їлися!
08 Лютого 2017, 08:12
До тих пір доки ми будемо відсиджуватися по наших хатах скраю покладаючи надії що хтось інший повинен протидіяти свавіллю Кіндера - до тих пір нас будуть принижувати,ображати,обкрадати та вчиняти інше свавілля по відношенню до нас та обраних нами депутатів.Підтвердження цій прописній істині можна знайти в протестному русі міста.
08 Лютого 2017, 10:34
Відразу після візиту київських та луцьких активістів в Ковель для звільнення із посади одіозного чиновка в мережі Фейсбук зявилися коментарі, які не найкращим чином характеризують ковельчан : &quot;... Марія Доманська: відстояли честь і гідність. Хто б подумав, що в якомусь Ковелі треба цілий десант київських активістів, щоб переламати гомосовєтікус. Революція Гідності? Ні, не чули про таке в Ковелі..... Roman Lysyuk: Громадянське суспільство міцно спить в Ковелі... Я родом з тих країв, виріс там і розумію місцеву специфіку, в Ковелі буваю проїздом кілька разів на рік, .... Люди нічого, абсолютно нічого не роблять, щоб хоч якось контролювати чиновників. .... на вибори ніхто не ходить - а чого туди ходити, хапуга як сидів так і сидітиме... Торгують чим хто може, купують авто, яке хто зможе, будують хати, роблять автономне опалення, збирають гроші і відправляють дітей вчитися ...кожен собі старається, і я нікого ні в чому не засуджую. Це право людини жити як вона вибирає. Але люди живуть за принципом моя хата скраю. ..... Менталітет - заробити, домовитися, зберегти гроші і каналізацію в річку пустити... Наступним етапом років через 20 буде усвідомлення, що не хазяйством і збиранням грошей єдиними можна жити....&quot;(кінець цитат) Хочу запитати місцевих депутатів, очільників громадських організацій про таке: Чи не виникала у Вас думка, що саме ви винні в тому, що наше славне місто має таку лиху славу?Може вже варто перейти від набридлого багатьом дешевого піару до реальних кроків по створенню в місті свідомого громадянського суспільства ?
08 Лютого 2017, 12:27
Ганьба імітаторам активної боротьби зі злочинним режимом Кіндера!!! ПІАРУ - НІ!!!! РІШУЧІЙ ПРОТИДІЇ ЗЛОЧИННОМУ РЕЖИМУ - ТАК!!!
08 Лютого 2017, 12:54
Я коли читаю коменти отакого собі вічного бунтівника, то аж хочеться зустріти його і зацідити в пику, та так зацідити, щоб аж розвиднилось йому накінець-то!!! Пишу це не для піару і зацідити хочу не для піару! Бо він відноситься до категорії людей, які нічого не роблять для громади, а лише дійсно піаряться на тому, що критикують громадських активістів, висловлюють своє &quot;фе&quot; до всього, що робиться на шкоду саме Кіндеру. <br/>&quot;Вічний бунтівник&quot; і ще як там він називається - це така собі кіндеровська шавка, яка пише аби-що.
08 Лютого 2017, 19:37
Я коли читаю коменти отакого собі вічного бунтівника,А що він не те написав?Крім піару Кошарука, Пініса і тд. більш нема нічого.Поговорили ,покричали, і до побачення.Хто кращий говорун той за народ.ГАЛЯ де лікарня?
08 Лютого 2017, 21:02
Дякую за моральну підтримку в протистоянні з імітаторами протидії організованому злочинному угрупуванням на чолі з мером Кіндером О.О.Наважуся назвати прізвища найбільших імітаторів боротьби з (як вони себе позиціонують з торжеством ідеалів Майдану та з наслідками злочинного режиму Януковича і .одночасно з нинішніми діями мера Кіндера) наступних (перепрошую за відвертість)в моєму розумінні одіозних персон протестного руху в місті Ковелі.а саме:печенюка.пініса.верчука місюри.артюшенко.осіюка,зелених,кухаренко.крецула.будкова.кікавського та інших любителів рвати на собі до несамовитості вишиванки зарадитого щоб тільки сподобатися пересічним ковельчанам.
08 Лютого 2017, 22:02
Браво,бравісімо,БРАВО!!!!Нарешті знайшлася людина,яка відверто показала.перепрошую за відвертість. гниле нутро псевдоборців за торжество ідеалів Майдану в м. Ковелі.Може хоч хтось з чималого переліку одіозних &quot;борців&quot;проти злочинного режиму Кіндера наважиться навести конкретні дані щодо спростування наведених &quot;Респектом&quot; серйозних претензій до широкого кола громадських діячів міста?
08 Лютого 2017, 23:42
Якщо на майбутніх виборах мене оберуть депутатом до міської ради.тоді я буду діяти наступним чином: 1.В своїй діяльності буду керуватися насамперед наказами своїх виборців та спиратися на їхню підтримку.Ні за яких обставин не буду допускати приниження моєї честі ігідності(а в моїй особі і моїх виборців)2.Не буду продавати свою совість,честь та гідність за земельні ділянки та майно міської громади.3.Відновлю традицію проведення загальноміських Віче на яких будуть розглядатися черговість вирішення найбільш важливих проблем міста.Регулярно будуть заслуховуватися звіти чиновників про їхню діяльність.Стосовно найбільш нерадивих будуть ухвалюватися рішення про притягнення їх до відповідальності аж до звільненя із займаних посад з передачею матеріалів в правоохоронні огани для притягнення до кримінальної відповідальності. 4. Буду ініціювати втілення в життя інших найкращих надбань свідомого громадянського суспільства.
09 Лютого 2017, 00:38
На жаль Вован ти закіниш як Галя.Напнешся і лусниш.Таке житя.
09 Лютого 2017, 01:33
Як прийнято говорити на мові наших колишніх старших братів -попьітка не пьітка.Знаю ,що реалізувати мої задумки буде складно.Все буде залежати від того наскільки мені пощастить мобілізувати своїх однодумців.Я наполеглива людина в досягненні поставленої мети.А примушує мене вдатися до таких кроків та обставина.що в мене вже бракує сил мовчки спостерігати за тим &quot;бєпрєдєлом&quot;,який має місце в нашому місті.Потрібні зміни. І я спробую прискорити їх.
09 Лютого 2017, 02:04
Хочу висловити подяку коментатору під ніком &quot;Колишній&quot;за.на мій погляд. надзвичайно вдалу інтерпритацію совкового принципу:&quot;Моя хата скраю - я нічого не знаю&quot;.В його викладі названий принцип виглядає так:&quot;ЗАВЖДИ ВИНЕН ХТОСЬ І ВИРІШИТИ ПРОБЛЕМУ МАЄ ХТОСЬ НЕВІДОМО КОЛИ!!!&quot; Не знаю як Вам.а мені дуже подобається.
10 Лютого 2017, 23:09
Щоб хто не казав, а Кошарук Пініс Місяць і депутати, які підтримали земельні рішення для атовців зробили потужний удар по кіндерівській земельній мафії. Це більше ніж палити шини та перекривати траси. Геник мусить грошики віддати?
11 Лютого 2017, 01:33
Згідний.Що далі?
22 Травня 2022, 00:45
я гадюка. я жив в україні в маріополі зараз живу в польщі. де знайти роботу??? гадюка
18 Серпня 2022, 00:51
я гадюка. я жив в україні в маріополі зараз живу в польщі. де знайти роботу??? гадюка
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024