Як у Ковелі молодь долала «Маршрут любові»

24 Лютого 2020, 14:02
Учасниці «Маршруту любові» 2070
Учасниці «Маршруту любові»

Третій рік поспіль у Ковелі ГО «ДКТР «КОНТУР» проводить змагання зі спортивного орієнтування «Маршрут любові».

Про це інформує Ковельська міська рада.

Цього року окремо провели дорослі і дитячі забіги. На старт юні ковельчани виходили о 16.30 і підкорювали дистанцію заданого напряму. Найкращі результати показали: Олександр Балаж, Валерія Наумич – перше місце, Андрій Пасаман, Мар’яна Доценко – друге, Олександр Сорока, Анна Кушнерук – третє місце.

Досвідчені спортсмени стартували о 18.10. Для дорослих організатори підготували справжню романтику: нічне орієнтування, шлях за вибором. Вперше у нашому місті відбувся забіг з ліхтариками. Успішним став цей маршрут для Катерини Доценко (1 місце) та Ольги Бешти, яка прийшла до фінішу третьою.

Учасників, які подолали дистанцію, нагородили спеціальними медалями, а після фінішу інструктори ГО «ДКТР «Контур» частували всіх гарячим чаєм.

 


Коментарі
24 Лютого 2020, 16:38
Раніше тримали свічку. Тепер - ліхтарики...
24 Лютого 2020, 19:31
Стаття 155. Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку<br/><br/>1. Природні або неприродні статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, вчинені повнолітньою особою, -<br/>караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.<br/><br/>2. Ті самі дії, вчинені близькими родичами або членами сім’ї, особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілого або піклування про нього, або якщо вони спричинили безплідність чи інші тяжкі наслідки, -<br/>караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024