Юна ковельчанка перемогла в конкурсі читців віршів Лесі Українки

25 Лютого 2020, 11:00
Анастасія Смаль 2380
Анастасія Смаль

У селі Колодяжне відбувся обласний конкурс читців «Мій любий краю», присвячений 149-ій річниці від дня народження Лесі Українки.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Надзвичайно успішним конкурс став для юної учасниці з Ковеля Анастасії Смаль. Дівчинка здобула перемогу у молодшій віковій категорії. Разом зі своєю наставницею – художньою керівницею Народного дому «Просвіта» Наталією Гончар вони підготували монолог Мавки з драми-феєрії «Лісова пісня».

До конкурсу відшліфовували кожне слово, фразу, грали з інтонацією, вивчали акторську майстерність, підібрали музику та надзвичайно колоритний костюм. Все це справило неймовірне враження на глядачів та журі. І хоча це був дебют Насті на цьому конкурсі, втім дівчинка не розгубилась і впевнено справилась зі своїм завданням.

Як нам розповіла переможниця, після оголошення результатів її переповнював каскад емоцій

«Я дуже радію, що перемогла. Це дуже приємно. Зі мною було багато бажаючих зробити фото. А ще було цікаво познайомитись з іншими конкурсантами, дізнатись нове про Лесю Українку, її життя», – поділилась враженнями Анастасія.

У творчому змаганні брали участь понад 35 читців у трьох вікових категоріях.

Переможців нагородили дипломами управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації і книгами.

Читайте також: У Колодяжному відбувся конкурс читців творів Лесі Українки

 



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024