Секретар Ковельської міськради розповіла про наслідки танення льодовиків

25 Лютого 2020, 16:35
Віра Федосюк 3175
Віра Федосюк

На депутатській комісії з правових питань говорили про українську землю, всесвітню продовольчу кризу і танення льодовиків. 

Секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк підготувала від імені депутатського корпусу звернення до Президента України, Голови Верховної Ради та народного депутата Степана Івахіва щодо скасування рішення ВРУ «Про прийняття за основу Закону України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» № 2178-10 від 10 жовтня 2019 року.

24 лютого на засіданні постійної депутатської комісії з правових питань, яка одноголосно підтримала звернення, його авторка наголосила на боротьбі за нашу українську землю.

«Зараз в світі проходить взагалі продовольча криза. А чим далі, ви знаєте, льодовики у нас все більше і більше тануть. У нас піднімається вода і за даними, я не пам’ятаю якої всесвітньої організації, це два мільйони людей має в цей момент залишитися без домівок. Тобто, або буде укрупнення, або буде це… І нас чекає продовольча криза у зв’язку із потеплінням. Тобто, це вже давно говориться постійно по телевізору, якщо ви десь слухаєте якісь такі передачі. Це не мине. Ну, можливо, ми ще не застанемо, то застануть наші діти. Але, що це буде – це однозначно буде. І зараз у всьому світі, навіть США, Франція і, наскільки я знаю, ще п’ять країн, вони наоборот всі землі, які продали свої, вони зараз викупляють для того, щоб їхній народ не залишився без їжі. Тобто, вберегти все для народу. А політика нашої держави чомусь зовсім кардинально вирішується», – сказала Віра Федосюк.

На сесію міської ради, яка відбудеться цього четверга, 27 лютого, дане звернення йде, як невідкладний документ.

Читайте також:

Коментарі
25 Лютого 2020, 22:15
Цитата: "авторка наголосила на боротьбі за нашу українську землю." І це Віра Федосюк заявила після тотального дерибану земель міста Ковеля, що проведений за дві каденції ковельської "Батьківщини" на чолі з мером Кіндером?. ВЕРШИНА ЦИНІЗМУ!
25 Лютого 2020, 22:40
Кіндер розтопив її льодовик?..
26 Лютого 2020, 01:43
Федосюк то є теля.А,взагалі,вся ця країна-телятник.
26 Лютого 2020, 12:16
Це так пізнавально....для Віри Федосюк,напевно.Вони,вони,а що ви зробили для міста,його жителів?Почніть з себе щось робити для інших .Скоро на сесіях буде :Це не Я,це не ми-це все із-за танення льодовиків.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024