Через коронавірус відбулося засідання регіональної комісії

28 Лютого 2020, 11:33
Михайло Гетьман 1651
Михайло Гетьман

У Волинській ОДА відбулося обговорення заходів для профілактики коронавірусу.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Перший заступник ковельського міського голови Михайло Гетьман, представники структурних підрозділів виконавчого комітету, МТМО, міськрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області, міськміжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» взяли участь у засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 27 лютого у відеоселекторному режимі. Його провів голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко. Говорили про профілактику коронавірусу на території Волині.

Юрій Погуляйко розповіі про термінове вирішення питання виділення з обласного бюджету фінансових активів для стовідсоткового забезпечення всіх причетних до боротьби із гострою респіраторною хворобою необхідними засобами індивідуального захисту.

Варто зазначити, що на території України не зафіксовано жодного випадку СOVID-19. Всі служби працюють скоординовано та в посиленому режимі.

На пунктах пропуску проводяться температурні скринінги усіх, хто перетинає кордон.

Начальник Луцького прикордонного загону Олег Вовк повідомив, що на «Ягодині» облаштоване приміщення для ізолятора та майданчик для дезінфекційної обробки автотранспорту.

«З медичними закладами узгоджено порядок дій при виявленні особи з підозрою на коронавірусну інфекцію. Прикордонні наряди забезпечені пірометрами в кількості 18 штук. Щодо засобів індивідуального захисту прикордонників, то існує потреба у додаткових матеріалах», – розповів військовий.

Віктор Бабюк – генерал-майор, начальник західного регіонального управління державної прикордонної служби України наголосив що, у всіх прикордонних загонах відпрацьований алгоритм дій при виявленні особи із підозрою коронавірусу та для перевірки залізничного транспорту.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024