Ковельських благодійників запрошують поборотися за «оскар»

08 Лютого 2017, 16:43
1179

Благодійників Ковельського району запрошують взяти участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна».

Відповідне оголошення опублікували на сайті Ковельської районної ради.

«До уваги районних рад, громадських організацій, закладів гуманітарної та соціальної сфери – отримувачів благодійної допомоги та безпосередньо благодійників,волонтерів і меценатів Ковельщини!

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» засвідчує Вам свою повагу, вдячність за підтримку доброчинних ініціатив та інформує про наступне. Асоціація благодійників України є засновником Національного конкурсу «Благодійна Україна», за підсумком якого кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». В благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром». Конкурс за роки його проведення став знаковою подією у суспільному житті нашої країни. За чотири останні роки його проведення на адресу Оргкомітету надійшло понад 1500 заявок від благодійних і громадських організацій, установ та громадян. Чотири роки поспіль експерти «Зеленої книги української благодійності» називають конкурс найбільш ефективною і корисною подією для розвитку та промоції благодійності в Україні.

До Наглядової ради конкурсу входять співачка, мисткиня, журналіст і громадська діячка Анжеліка Рудницька (голова Наглядової ради), лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, співачка Марина Одольська, поет Сергій Жадан, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Головою Національної експертної ради є Марина Криса, президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей».

При підготовці та проведенні Національного конкурсу «Благодійна Україна» Асоціація благодійників України традиційно співпрацює з державними органами влади.

Співорганізатором конкурсу є Міністерство соціальної політики України, конкурс підтримують Міністерство освіти і науки, Міністерство охорони здоров'я та Міністерство культури України. Нашим постійним партнером є Державний комітет телебачення та радіомовлення України.
У жовтні минулого року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2016». Переможців визначатимуть в п'ятнадцяти колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях. Церемонія нагородження переможців і лауреатів пройде навесні в Києві.

Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна - 2016» – 19 лютого 2017 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу: Кваша Ольга, тел. (067) 662-47-06, електронна пошта: [email protected].

Сподіваємося на Вашу прихильність і підтримку. Переконані, спільними зусиллями ми сприятимемо розвитку благодійності в Україні.

Президент Асоціації благодійників України,

Голова Оргкомітету НК «Благодійна Україна»                                                        Максимчук О.В.»

Коментарі
09 Лютого 2017, 02:13
КРАЩИЙ БЛАХОДІЙНИК НА РАЙОНІ ПЕТЯ МЯХОТА ,ЗА НИМ ВІТЯ КОЗЛОТА А ВЗАГАЛІ РАЗВОДНЯК
09 Лютого 2017, 10:01
Першим буде Кіндер
09 Лютого 2017, 10:05
НІ!Перший - буде недоделок з району-Козак.А якщо ще розчистить за державні кошти дороги і покаже який він патріот і перший благодійник.
09 Лютого 2017, 17:47
подайте списки кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, а потім декларацію про місце отримання ними доходів.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024