Ковельчанин судиться з адвентистами, бо вони не пускають його до церкви

09 Лютого 2017, 09:30
13305

Анатолій Лисюк стверджує, що протягом 2013-2015 років члени релігійної громади «Церква Адвентистів сьомого дня» із застосуванням насильницьких дій образили його релігійні почуття та обмежили участь в богослужіннях.

За словами Анатолій Петровича, відповідно до статуту, ця церква складається з віруючих, що прийняли вчення Євангелія та виконують 10 заповідей, і має мету об’єднання віруючих для спільного сповідування прийнятого віровчення, яке сповідували його батьки, а також він з дитинства. Лисюк доводить, що його навіть не повідомили про виключення з членів церковної громади, не надали можливості взяти участь та виступити на свій захист на таких зборах.

«Коли мене силою витягнули з приміщення, де проходили богослужіння, мені було завдано фізичного болю та спричинено тілесні ушкодження, в результаті чого я перебував у лікарні. На лікування мною потрачено кошти в сумі 8759 гривень. Моральну шкоду я оцінюю, виходячи з моральних страждань, які переніс протягом всього часу, будучи позбавлений своїх релігійних уподобань шляхом участі в богослужіннях в церкві», – каже Анатолій Лисюк.

Моральну шкоду він оцінив у 15 тисяч гривень, виходячи з висновку психологічної експертизи, яку надала експерт-психолог Олена Звєрєва (м. Луцьк).

Як твердить Анатолій Лисюк, члени релігійної громади закривають перед ним ворота при вході на територію, де по суботах відбуваються богослужіння, зачиняють двері самої церкви, окремі особи фізично не допускають його сюди, а коли він намагався пройти, то до нього застосовували фізичну силу.

Цивільна справа за позовом Анатолія Лисюка до релігійної громади про усунення перешкод до участі у богослужіннях розглядалася в Ковелі у відкритому судовому засіданні.

1

Свідок Лідія Лисюк підтвердила, що її син проповідує і вірує в Єдиного Бога, тому в нього виникли суперечки з церквою АСД, які тривають протягом кількох років, однак деталей цього їй не відомо. До неї додому неодноразово приїжджали представники церкви та просили поговорити з сином про його поведінку і релігійні погляди. Восени 2016 року вона з ним приїжджала до церкви, однак невідомі особи його не хотіли туди пускати.

Донька позивача Віта Оккіпінті суду повідомила, що її батько під час проведення суботньої школи та богослужіння міг висловлювати свою думку, інколи йому за це робили зауваження. Пізніше їй стало відомо, що його виключили з членів церкви, як їй сказали, за вживання спиртного і тютюну, але вона впевнена, що батько спиртного не вживає і не палить. Після цього, приблизно влітку 2014 року, вона приїхала з батьком до церкви, її з дітьми пропустили, а його – ні, пояснивши, що він – не член церкви.

Опитаний свідок Сергій Нікіточкін заявив, що 3 вересня 2016 року він з Анатолієм Лисюком приїхав до церкви, але їм сказали виїхати з території, при цьому хтось вдарив Лисюка ліктем під ребра, від чого йому довелось викликали швидку допомогу.

Аналогічні покази надав Геннадій Бурлука, який також повідомив, що був присутнім на заняттях суботньої школи та чув, що Лисюк висловлював свою позицію, яка не співпадала з позицією церкви, тому йому намагалися не надавати права на виступ.

Олександр Нікіточкін рідко бував на богослужіннях, але пам’ятає випадки, коли Лисюк перебивав пастора чи проповідника та висловлював своє релігійне бачення, за що отримував зауваження.

Микола Герес вважає поведінку Лисюка негідною члена церкви, оскільки він не зважаючи на виступаючих, пастора чи інших, перебиває їх, при цьому висловлює свою релігійну позицію, яка суперечить доктрині їх церкви. Микола Дмитрович був на зібранні та голосував за виключення його з церкви.

Член церкви з 1989 року Валентина Дячук викладала у суботній школі. Вона каже, що Лисюк неодноразово зривав заняття своїми виступами, якими зазначав, що члени церкви неправильно тлумачать Біблію. Неодноразово така поведінка викликала у деяких негативне ставлення, але на зауваження він не реагував, як і не реагував на неодноразові заходи впливу на нього і надані строки для виправлення.

Ярослав Юхимчук мовив, що особисто неодноразово просив Лисюка вести себе належним чином, той нібито погоджувався, але знову продовжував зривати богослужіння. Останній продовжує приходити в їх церкву, хоч і виключений звідси, і йому в цьому ніхто не перешкоджає.

Подібні покази надали Леонід Пархомчук та Володимир Білецький, який твердить, ніби були випадки, що Анатолій Лисюк своїм автомобілем намагався скоїти на нього наїзд.

Як слідує із статуту релігійної громади церкви Адвентистів сьомого дня міста Ковеля, яка погоджена з президентом західної конференції церкви АСД 11 травня 1999 року, прийняття чи виключення з членів церкви проводиться загальними церковними зборами. Статутом не передбачено судового порядку вирішення спорів щодо членства у цій церкві. Тому, на переконання суду, Анатолій Лисюк має право оскаржити рішення місцевої релігійної громади про його виключення тільки до вищестоящих органів церкви Адвентистів сьомого дня аж до Всесвітнього Союзу громад.

«Суд не має права зобов’язати членів релігійної громади вислуховувати виступи Лисюка А.П., які за своїм змістом суперечать їх релігійним переконанням… В той же час, Лисюка А.П. не позбавлено права відвідувати богослужіння в цій церкві, однак вимагається від нього дотримуватися доктрини церкви і поважати права інших членів релігійної громади», – зазначається в рішенні суду.

На думку суду, адміністрація церкви не перешкоджала Анатолію Лисюку у відвідуванні богослужінь, але окремі її члени, на свій розсуд, зважаючи на його поведінку, не бажали присутності останнього, щоб уникнути небажаних непорозумінь під час богослужінь.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Володимир Бондар відмовив у задоволенні позову про усунення перешкод до участі у богослужіннях.

Втім, не обійшлося без скандалу. Перед судовими дебатами на прохання адвоката Ніни Демчук, яка захищала інтереси позивача, головуючий оголосив перерву. Коли суддя вийшов із судової зали, до Анатолія Лисюка підійшла слідчий Ковельського відділу поліції Олена Ткачук і зачитала йому підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 180 КК України (Незаконне перешкоджання здійсненню релігійного обряду, що зірвало або поставило під загрозу зриву релігійний обряд карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років).

Виявилося, що поліція проводить досудове розслідування кримінального провадження № 12016030110000255, внесеного в ЄРДР 11 лютого 2016 року. Отак боротися із корупціонерами та хабарниками, то ціни не було б нашим правоохоронцям!

Анатолій Лисюк хотів залишити залу, але дорогу йому перегородив один з керівників релігійної громади АСД. У процесі слідчої «процедури» Лисюку, якому стало зле, все ж вдалося вийти з приміщення, хтось з його родини викликав телефоном швидку допомогу, яка приїхала до суду і госпіталізувала останнього.

Коментарі
09 Лютого 2017, 11:53
Толік нафіг вони тобі потрібні, йди до нас в церкву ЕМАНУЇЛ
09 Лютого 2017, 11:53
церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави і суд,як орган однієї з гілок влади держави, не вправі втручатися у внутрішньоцерковні справи.водночас є очевидним факт, коли держава позбавила суспільство захисту від людей, хворих на психічні розлади.психопати, шизофреніки тероризують оточуючих
09 Лютого 2017, 11:57
Краще до нас Свідків Ієгови
09 Лютого 2017, 12:19
За лисюком психлікарня плаче...хто спілкувався з ним, той зрозуміє
09 Лютого 2017, 12:30
і ще мабуть липини плачуть і заі тими редакторам, які таку херню публікують...та плювати всім на пхічно-хворого Лисюка і його релігійні переконання, невже немає чогось важливішлго для публікацій.
09 Лютого 2017, 13:22
сектатнти є сектанти
09 Лютого 2017, 14:40
некрасов, а як ви відрізняєте сектанти, чи ні? Я вам скажу, як каже Біблія і мудрий цар Соломон. "дурний, коли мовчить, може бути схожим на мудрого" Тож можливо вам краще промовчати...
09 Лютого 2017, 15:06
А ти грамотний коли правильним став?
09 Лютого 2017, 15:15
Мир вам дорогие любымые хочу вам сообщить что я прекрасно понимаю и сочувствую вам по почерку вашему и словам вашим видно вас кто какой ориентации и кто чего хочет . Пишу по росийски потому что по украински люди не понимают может на росийском поймут и покаются в своих злочынах проты людыны а це стаття ККУ - номер 115 - умысне вбывство раздел 2 злочины проты життята здоровя личности . Все знают что я инвалид второй групы больное серце повреждён позвонок - травму получил в армии при прохождении службы . Полиция во главе начальника Туся И. Г и начальнико следственного оддела Цыпка О. Я. и следователя Ткачук О. И. навмысно решили убить меня , когда я находился на лечении лабораторно и стационарному лечении они делали мне - нервовые и псыхичные зрывы - нанося вред моему здоровью и моей жизни . Моя адвокат видя всю ситуацию умышленного вбывства дуже занята и отложила на поздний срок оформления подачи заявы в суд на етих конкретных людей . А хотелося чтобы моя адвокат зделала в первую очередь потому что серце слабенькое и я могу не дожить . Я не говорю уже про свою маму которая - учасник войны инвалид первой групы вдова она всегда сомной и видя ето издевательство надомной она попала в больницу и комуто за ето придётся отвечать . Мои дети получили - нервови та псыхични стресы от етих людей . Детки видя етот накал событий со стороны полиции .
09 Лютого 2017, 15:24
суцільні "нервовые и псыхичные зрывы" у них
09 Лютого 2017, 15:28
чудо!аллилуйя!чудо!умысно вбытий ходить ногами і говорить головою через бороду!
09 Лютого 2017, 15:47
а може йому нову секту зробити разом з косцьовятом і назвати ім печенюка воляковельського спритовозаполупокера?
09 Лютого 2017, 16:23
приходь до мене я тебе вхрещу
09 Лютого 2017, 16:52
"Пишу по росийски потому что по украински люди не понимают может на росийском поймут и покаются в своих злочынах проты людыны" Оце так розсмішив... росіську мову, мабуть, разом з азіровим вчив...тільки той української в Лисюка навчався, а Лисюк російську в азірова
09 Лютого 2017, 17:22
за змістом ст. 7 ЗУ&quot;Про основи національної безпеки України&quot; радикалізація та прояви екстремізму в діяльності деяких об'єднань національних меншин та релігійних громад, є загрозою національним інтересам і національній безпеці України.<br/>суспільство - його духовні, морально-етичні, культурні, історичні, інтелектуальні тцінності, інформаційне середовище - Об'єкти національної безпеки (ст. 3).<br/>Основними напрямами державної політики з питань національної безпеки України є: забезпечення запобігання конфліктним загостренням на релігійній основі, (ст. 8).<br/>Відповідно до Конституції і законів України: суди загальної юрисдикції здійснюють судочинство у справах про злочини, що завдають шкоди національній безпеці України (ст. 9).
09 Лютого 2017, 17:32
По сути, адвентисты под видом христианства проповедуют псевдорелигиозную смесь из разного рода заблуждений.<br/>Секта адвентистов седьмого дня является, в сущности, иностранной религиозной организацией. Руководящим международным органом адвентистов является Генеральная Конференция АСД в Бэйтл-Крике (США).
09 Лютого 2017, 17:33
жизнь не сводится к протесту. Иногда речь надо начинать с решительного и защитного «нет!», но затем пора переходить к созидающему «да». От обличения лжи — к исповеданию правды. К право-славию. Церковь — не «протест против лжи», но нечто более позитивное: «столп и утверждение истины» (1 Тим. 3, 15).
09 Лютого 2017, 17:59
Демчук Н. В. як адвокат знала що виграти в суді справу Лисюка перспективи нема, але доїти хворого чоловіка, то якраз те, шо їй треба. Не просто так попросила перед дебатами перерву, здала Лисюка ментам. І перед ментами вислужилася і вроді за Лисюка заступилася. Одним словом демчучка продула справу і надула Лисюка.
09 Лютого 2017, 18:11
Системний аналіз нормативних приписів КПК щодо початку кримінального провадження та оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів досудового розслідування чи прокурора дає підстави стверджувати, що повідомлення особі про підозру як процесуальний акт не підлягає оскарженню на досудовому провадженні, але процесуальні дії слідчого, прокурора щодо складення та/або вручення повідомлення підлягають оскарженню.
09 Лютого 2017, 18:13
Чому нема перспектив ? читай коментар А-А- А- ПЕЛЯЦІЯ.
09 Лютого 2017, 18:25
позивч не просив суд зобов'язувати членів релігійної громади вислуховувати виступи Лисюка А., а натомість просив усунути перешкоди до участі у богослужіннях, згідно статуту релігійної громади церкви .
09 Лютого 2017, 18:52
&quot;В той же час, Лисюка А.П. не позбавлено права відвідувати богослужіння в цій церкві,&quot; - судом встановлено обставину на користь позивача. А задоволення чи відмова у позові - має значення лише для задоволення емоцій та стягнення шкоди.<br/>Крім цього, статут релігійної громади церкви не відноситься до законодавства, відповідно до якого суд вирішує справи, не є тим нормативним актом, який регулює процедуру розгляду цивільних справ (цивільне судочинство) (ст.ст. 2, 8 ЦПК) - підстава для оскарження.
09 Лютого 2017, 19:25
процесуальна дія за відсутності його адвоката, не забезпечення адвоката стороною обвинувачення, - порушення прав на захист, підстава визнання дій незаконними. На підставі якого документа ідентифіковано особу під час участі у процесуальних діях ? затримання особи відбулося за відсутності акту чи протоколу, а отже особу не встановлено. Слідчий суддя, чи суд апеляційної інстанції не уповноважений ідентифікувати особу на підставі відео матеріалів, а отже відсутні докази вручення чи відмови в отриманні документа особою, про яку йдеться у підозрі. Схожий на Лисюка, але це припущення.
09 Лютого 2017, 21:57
Один вигляд Лисюка чого вартий. Звичайно що коли це чудовисько не хоче отримувати постанову, повістку, то правильно слідча вчинила - двоє понятих, дивись відео особу підозрюваного встановлено і мама його там є і адвокат присутній і одновірці з якими він судиться. Не все так гладко у суботніків і грішні вони всі ще більше нас з вами, не у всьому притримуються свого статуту і якщо хтось схоче прийти до них на зібрання вони не забороняють. Але як і в любому храмі треба поводити себе достойно і не перешкоджати молитися братам і сестрам. Лисюк не дотримувався правил прописаних в статуті, не раз качав права, а тим що адвентисти сьомого дня пють і курять зараз нікого не здивуєш, то ж не дивно, що і Лисюк прикладався і за це вон виключають досить інтелегентних. Але ніхто не забороняє ходити в храм людині, яка виключена, бо гріхи треба спокутувати, чого не схотів робити Лисюк.
09 Лютого 2017, 23:35
Сама краща церква Нове покоління
10 Лютого 2017, 00:32
Всі ідіть в Ковчег Спасіння
10 Лютого 2017, 00:40
Моя місія була в тому щоб розьяснити людям що як ви віруючі то будь ласка поступайте як віруючі а не як невіруючі котрі - штовхають крутять руки бьють закрівають брами ворота обзивають ти сатана диявол дибіл і так далі знущаючися над людиною . Говорячи неправду неправдиво свідкуючи - а це е порушення девятой заповіді - несвідкуй неправдиво на ближнього свого . Четверту заповідь соблюдають а девьяту порушують . . Я думаю все воно вилізло на поверхню і всі побачили і почули що роблять адвентисти з рабом Божим Анатоліем . Руку скрутили пошкодивши мое здоровя а це робив Фалюш Руслан адвентист .Романюк Володимир який тянув за бороду , а потім побив і я лікувався в лікарні і це робів адвентист який наніс пошкодження мому здоровью . І за ці хуліганські дії прийдеться відповідати
10 Лютого 2017, 01:47
Толя вертайся на базар
10 Лютого 2017, 02:36
то ляшко щур
10 Лютого 2017, 10:30
«По делам их узнаете их» (От Матфея, 7:20).
10 Лютого 2017, 12:46
Прочитавши коментарі е добрі люди котрі запрошують в церкву до Бога і не в одну церкву , я вам всім дуже дякую мої дорогі приемно що е такі люди - добрі люди Бог з вами . Почті всі церкви проповідують трійцю католицьку крім свідків Іегови . В Слові Божому такого слова - трійця - немае а в уроках суботьньої школи АСД писали ми говоримо що е . Але я научений Самим Богом Отцем Його Словом Святім і Духом Святим Божим і Бог Отець Він відкривае мое серце і розум для сприйнняття Його Святого Слова і Його заповідей Своїм Святим Духом в серці і розумі моему . Потрібно свое серце і розум вручити в руки Бога Отця і Він буде робити переміни в моему серці і розумі і Він приведе до повної правди істини святості і в Царство Свое . За Святе Слово Боже котре я проповідував адвентисти мене тягли за бороду штовхали руки викручували били обзивали ти сатана диявол дибіл психічно хворий закривали брами ворота не пускали на служіння кидалися на мене як скажені пси щоб зробити біль мому хворому серцю розрушаючи мое здоровья і також моїй мамі котра е учасник війни інвалід першої групи вдова і адвентисти своїми злочинними діями стареньку жіночку хворую насміялися над нею і вона попала в лікарню . Ці нелюди роблячи зло і говорячи неправду причиняючи біль і страждання нам - всі предстануть на суд Божий . І Він буде судити по справедливості .
10 Лютого 2017, 13:39
Пишу для того щоб люди покаялися і навернулися до Бога Отця Господа і Сина Божого Іісуса Христа Господа . Начиная з руководства церкви АСД ціеї організації - західної конференції під руководством Шевчука В і уніону Носова які і досі не зрозуміли що роблячи мені зло і неправду і моїй родині ви робите Богу Отцю і Сину Божому Іісусу Христу . Головне я сказав а все основне зробить Бог Отець бо Він усім керуе і управляе і все робить по Своїй Волі як Йому Угодно . Раді перемін хтось повинен постраждати за Слово Святе Боже за правду і істину . Боляче мені коли адвентисти скрутили мені руку я думаю руководству треба щось рішати щоб востановити щоб моя рука працювала . Шевчуку В. та Носову два президенти послухайте раба Божого права рука дуже болить і не працюе член церкви АСД Фалюш Руслан він крутив руку я просив його не крутити і ще просили члени церкви АСД не трогати і дідусь що йшов і бачив казав не трогайте його але що сталося то сталося треба щось робити з рукою . Я думаю в адвентизьмі е клініки і спеціалісти і востановлять щоб працювала рука моя . Скрутити руку просто а востановити щоб працювала рука тут потрібно кошти і спеціалісти . Я думаю що президенти Носов і Шевчук знають Святе Слово Боже і з Божою допомогою щось вирішать щоб моя рука права запрацювала
10 Лютого 2017, 15:33
ти б краще за мозок свій переймався, а не за праву руку!!! але тут ні кошти, ні спеціалісти не допоможуть....
11 Лютого 2017, 10:42
Дибіл він і для України проблема.позбавити його громадянства або в ато
11 Лютого 2017, 14:18
Трійця - Пастор Димчина М. просвітер Білецькій М. адвокат АСД - адвентиська трійця яка востала проти раба Божого Анатолія . Трійця яку мі бачимо в залі суду
11 Лютого 2017, 17:35
Бомжара тупий, його діти лякаються. Таким маргіналам не місце серед нормальних людей. На зоні він буде хорошим пастиром
12 Лютого 2017, 16:42
Толік Лисюк! Накінець-то ти зрозумів що твоя адвокатша продажна, входить до адвентиськаької трійці і тебе раба Божого Анатолія не захистила в суді, а ще поможе посадити в тюрму і тоді твоя хвора мама буде носити тобі передачки. Покайся, не бунтуй, будь смиренним, попроси пробачення у своїх сектантів, Сина Божого Іісуса Христа Господа і настане день, що ти будеш разом з ними цілий тиждень грішити, а в суботу замолювати гріхи. .
13 Лютого 2017, 05:22
Все я знаю і бачу хто чим дише і живе і що пише . Але Буде суд Божий справедливий і Він воздасть кожному по ділам що робив .
24 Лютого 2017, 13:48
Тупий валянок який строїть з себе невинну вівцю. Навчений самим Богом? Та людина яка хоч трішки наближена до Бога ніколи непіде до суду судитись. Замордував і маму і дітей.
26 Лютого 2017, 11:40
Мир вам і любов нехай пребуде в ваших серцях від Бога Отця і Сина Божого Іісуса Христа пастиря нашого . І Дух Святий Божий Отця наповнить наші серця і розум любовью і миром один до одного . І щоб ми жили в мирі любові один до одного . А не знущалися з раба Божого Анатолія - хватали за руки скрутили праву руку і це зробив адвентист Фалюш Руслан тянув за бороду адвентист - Романюк Володимир и штовхали в спину адвентисти Оліферчук Микола і Фалюш Руслан з молитовного будинку . І на території церкви АСД Романюк Володимир адвентист побив раба Божого Анатолія . За католицькую трійцю адвентисти вбивали раба Божого Анатолія знаючи що в мене хворе серце позвонок нервова система і мені потрібен спокій любов мир . Завдаючи мені моральних страждань , фізичних страждань , психічних страждань розрушаючи мое здоровья навмисно вбиваючи мене своїми навмисними діями і я находився на лікуванні в лікарні . І я звернувся за допомогою в поліцію може вони розкожуть що так робити не можна викручувати руки бити обзивати сатана диявол дибіл і так далі . Прокуратура суди поліція вони самі потребують Слова Божого і я проповідую Слово Святе Боже в поліції прокуратурі в судах направляючи людей до Бога Отця і Сина Божого Іісуса Христа - постиря . Щоб вони поступали по справедливості і поправді бо всіх судити буде Бог Справедливий поправді . Ми працювали для того щоб навчити людей любові . Визнати свої гріхи і покаятися в своїх гріхах і тоді буде прощення . Адвентисти та другі організації подібні до адвентистів насиллям вбивають мене інваліда другої групи - маму Лисюк Ліду Іванівну яка е учасник війни інвалід першої групи вдова . І мох дітей і внуків . Мама Лисюк Л . І . лежить в лікарні і помирае але вона мене не покинула а захищала від злочинців які тянули мене за бороду штовхали викручували руки били в церкві АСД . Вона хвора жінка свое життя віддае за мене щоб захистити мене - говорячи я вже стара а тобі ще потрібно жити .
02 Березня 2017, 11:58
Друже я тебе не знаю а стидно що ти здоровенний чоловяга вчепився за стараньку маму . Такі люди це стид, для своєї сімЇ І зневага для суспільства. Співчуваю тим хто втягнутий цим чоловіком в такі інтригі. Ковельчани тримайтесь!!!
20 Березня 2017, 18:58
Хотілося пояснити цій людині що писала . Що такої мами як моя я других таких не знаю що ради мене вона свое життя віддае за мене . Вона учасник війни інвалід першої групи вдова - сказала я хочу побачити що робиться в церкві візьми мене з собою . Коли ми приїхали в церкву адвентистів АСД по вул Некрасова -10 м Ковель то перед нами закрили ворота і не пускали . Коли ми підійшли до калітки нас випхали з мамою з території молитовного будинку . Мамі стало погано і вона попросила визвати швидку допомогу і її спасали лікарі а потім лікарня лікування і ці стреси що роблять адвентисти вбиваючи людину навмисно . Коли адвентисти АСД подали на мене в суд і зачитували мені звинувачення в тому що не було - свідкуючи неправдіво на мене що я нібито хотів зірвати вечерю і 29 хвилин не проводилося служіння . А це е порушення девятої заповіді - не свідкуй неправдіво на ближнього свого . Це наклеп і комуто за це прийдеться відповідати . Перед Богом та людьми . На відео чітко показано як Белецький Міша тримаючися за стійки не випускав мене і слідча Ткачук О. зачитувала постанову ст 180 . І благодаря цім діям адвентистів АСД разом з поліціею я попав в лікарню . А це е ст . 115 вмисне вбивство , друга частина - вмисне пошкодження здоровья - мого здоровья і моеї мами і моїх дітей . Те що моя мама сказала візьми мене на суд я роблю по волі і по прозьби моеї мами - вона найкраща . Вона е взірець і приклад всім- нечестивцям які роблять зло . Говорячи - де ваша любов . Вона помирае заради мене щоб спасти мене від злочинців . Для цього Бог Отець дарував їй ще життя щоб заступитися за мене раба Божого Анатолія .
06 Квітня 2017, 15:21
у 2013 році цей Лисюк був направлений місцевим МСЕК, яка відмовила йому у встановленні інвалідності через відсутність достатніх підстав, до Вінницького науково-дослідного інституту, який проводить дослідження і надає рекомендації МСЕК щодо наявності або відсутності інвалідності. тоді Лисюк дав хабара за позитивний для нього висновок і згодом отримав бажану інвалідність, хоча не мав для цього достатніх підстав. чи дають віруючі люди хабарі і як називається життя на пенсію від держави, отримувану шахрайським шляхом? лисюк ніякий не віруючий, а хабародавець і шахрай, і баламут, який, як бачимо, не може навіть сформулювати чітко власні думки. на лице - психічні розлади. толіку! ну не хочуть люди в церкві тебе слухати! тебе осінила тільки тобі відома сила про те, що існує тільки один Бог - Бог Отець? та вірити - це твоє право. це відома ще з початку християнства єресь. а ми, християни, віримо в єдиного Бога-Отця, Сина і Святого Духа. ми тебе силуємо відмовлятись від твоїх поглядів? ні. чого ж ти насильно примушуєш тее слухати, ходиш в церкву, зриваєш богослужіння? Христос так робив? їди на площу і проповідуй, а ми тебе не приймаємо, бо ти відрікся від віри і сповідуєш псевдохристиянське вчення. так і Біблія вчить, не приймати таких.
06 Квітня 2017, 16:21
https://www.youtube.com/watch?v=J7baA_VxvCI
25 Червня 2022, 17:37
я не прихильник цієї секти, але кожна людина має право на свою точку зору хто не згоден черговий ІУДА
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром