Батьків попереджають про новий небезпечний челендж серед школярів

01 Березня 2020, 19:04
«Виклик стрибка» 4743
«Виклик стрибка»

Відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ковельської районної ради застерігає, що в Україні набуває популярності серед школярів чергова небезпечна гра «Виклик стрибка», яка призводить до каліцтва чи смерті.

Ця гра розповсюджується в соцмережах, як попередні небезпечні ігри такі як «Синій кит», «Тихій дім», «Розбуди мене о 4.20», – інформує Ковельська районна рада.

В іноземному сегменті Інтернету гра відома, як «Skull Breaker Challenge» і почала поширюватися з соціальної мережі «TikTok». Суть гри в тому, що наївній дитині пропонують просто пострибати, а під час стрибку їй підсікають ноги. Така гра вже призвела до неодноразових травм голови та дитячих смертей. Нещодавно вірусна розвага прийшла  й до українських шкіл, а завдяки соціальним мережам, швидко поширюється.

«Звертаємо увагу батьків на пошук індивідуального підходу до кожної дитини, вагомої участі у її житті: підтримки захоплень, проведення спільного дозвілля без використання Інтернету та гаджетів; збереження довіри у стосунках для того, щоб дитина бачила в батьках джерело підтримки та допомоги», – написали у повідомленні відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Коментарі
02 Березня 2020, 14:33
поки ви про це не написали, я й не знав про таке. ви ж самі розповсюджуєте людиноненависницікі ідеї серед дітей. Ідіоти.
02 Березня 2020, 17:23
В іноземному сегменті Інтернету гра відома, як «Skull Breaker Challenge»...<br/>Я так розумію, що іноземний сегмент - це кацапський...
02 Березня 2020, 21:39
Це , бидло , якраз пішло з твоєї коханої гамерики. Вся нечисть звідти лізе. Урод блін.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024