На Волині – новий керівник Національної поліції

03 Березня 2020, 10:00
Юрій Крошко 2093
Юрій Крошко

У Луцьку представили нового начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області.

У понеділок, 2 березня Голова Національної поліції України Ігор Клименко представив нового керівника волинських поліцейських. Про це інформує пресслужба Волинської поліції.

Головне управління Національної поліції у Волинській області  очолив Юрій Крошко

На заході були присутні голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, прокурор області Тарас Безрукий, заступник начальника УСБУ в області  Ігор Мовшук, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт та голова Волинського апеляційного суду Віктор Гапончук.

Ігор Клименко подякував за роботу Петрові Шпизі, який понад п’ять років очолював поліцію Волинської області.

Читайте також: «Працює в звичному режимі», – пресслужба поліції про Петра Шпигу 

Під час виступу керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко подякував за довіру та наголосив, що усвідомлює високу відповідальність покладених на нього обов’язків. Він зауважив, що основним завданням для нього і всього колективу є забезпечення правопорядку та захист прав і свобод громадян.

Довідкова інформація:

Юрій Крошко народився 25 серпня 1977 року в Житомирі. У 1998 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України. Службу в органах внутрішніх справ розпочав із оперуповноваженого УДСБЕЗ УМВС України у Житомирській області. 

В період з 1998  по 2018 роки працював на різних посадах у поліції Житомирської області та заступником начальника управління у Кіровоградській області. Перед призначенням на посаду начальника поліції Волині був начальником управління стратегічних розслідувань у Волинській області.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024