Волиньрада кинула ковельську «швидку» напризволяще

03 Березня 2020, 18:00
Швидка допомога / Фото ілюстративне 5446
Швидка допомога / Фото ілюстративне

Ковельський мер прокоментував переїзд швидкої медичної допомоги з центру міста до мікрорайону Ковель-ІІ.

Під час річного звіту ковельського міського голови Олега Кіндера, який відбувся у Палаці учнівської молоді, від когось із присутніх надійшло письмове запитання про швидку медичну допомогу: кому вона нині підпорядковується, і чому прийняли рішення перенести її з центру міста в приміщення колишньої вузлової лікарні?

Мер пояснив, що даний структурний підрозділ є комунальним підприємством Волинської обласної ради, який донедавна орендував приміщення у центральній районній лікарні.

«Їхнє рішення про перенос в залізничну лікарню, на моє переконання, в якомусь моменті є логічним, тому що залізнична лікарня є об’єктом обласної комунальної власності. Єдине, що мене самого дивує, коли я у Фейсбуці прочитав, де було велике прохання про меблі, хоча б які-небудь. Обласний бюджет, повірте мені, достатньо великий і на утримання даних закладів по всій області виділяються сотні мільйонів гривень. Чому обласна рада саме кинула десь напризволяще даний підрозділ? Ну великого сорому… Мені навіть немає в кого спитати, тому що, з ким я не говорив, всі практично розводять руками і говорять, що ми не знаємо», – сказав Олег Кіндер.

Читайте також: У Ковелі швидка медична допомога просить допомогу

І ще міський голова прокоментував один аргумент, який він почув, мовляв, коли швидка медична допомога була в центральній районній лікарні, то краще було добиратися до всіх «точок» міста, а як перебралася на «другий» Ковель, то через залізничні переїзди стало проблематично їздити.

«То я по іншому можу сформулювати питання. А як була швидка тут і були закриті переїзди, то як добиралася на «другий» Ковель? Тоєсть, це не є основна проблема. Як ви бачите, переїзди закриваються дуже рідко», – мовив Олег Кіндер.

Читайте також: Машину екстреної допомоги у Ковелі чомусь не передали на «швидку»  

Коментарі
03 Березня 2020, 21:18
Хтось, десь, якось, чи вирішив, чи кинув напризволяще, чи переніс, а може перевіз без меблів в залізничну лікарню. Ну великого сорому....Якщо міський голова не в курсі, що відбувається в місті з НЕВІДКЛАДНОЮ МЕДИЧНОЮ ДОПОМОГОЮ.
03 Березня 2020, 22:59
Віддати нічийні автомобілі швидкої в бюро ритуальних послуг. Вийде швидка ритуальна допомога...
03 Березня 2020, 23:23
це не швидка не потрібна, це люди нікому не потрібні. Тільки й мріють, щоб скоріше всі повиздихали
04 Березня 2020, 10:25
Видно приміщення якомусь Івахову чи Палиці впало в око
10 Березня 2020, 22:36
Ну шо панове? Места на кладбище заканчиваются, скорую на второй Ковель перевели, усё для людей. Бригад, то сколько скоропомощных на линию выходит каждые сутки? 2-3? Они полностью укомплектованы, или в одинаре гоняют? Ганьба усiм клоунам ответственным за развал украинской медицины.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024