Ковель відвідав директор українського осередку «Корпусу Миру США»

04 Березня 2020, 13:06
Ковель відвідав директор українського осередку «Корпусу Миру США» 1467
Ковель відвідав директор українського осередку «Корпусу Миру США»

У Ковелі з робочим візитом побував директор «Корпусу Миру США» в Україні Майкл Кетовер

Про це інформує Ковельська міська рада.

Волонтери цієї організації працюють у Ковелі з 2008 року. Першим був Адам Кайзер. Він працював у відділі економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету. Бенні Венгі допомагав дітям вивчати англійську мову. Річард Роман зосередився на напрямку щодо розвитку громадянського суспільства. Кесіді Кремтон стала частиною колективу молодіжного центру. Уже понад рік у Ковелі в центрі зайнятості працює волонтерка Корпусу Миру Шоу Еймі Рей.

«У нас склались дуже гарні відносини з міською радою Ковеля. Дякуємо Вам за підтримку наших волонтерів, починаючи з Адама Кайзера і до Кеседі Кремтон. Ми дуже пишаємось діяльністю молодіжного центру, в якій активно була задіяна Кеседі. Вона працювала у Ковелі три роки і це був її другий дім. В Америку вона повертається з хорошими почуттями і враженнями», – каже Майкл.

ІЯк розповів директор Корпусу Миру, вони планують, щоб волонтери на одному місці були задіяні якнайдовше. Аби розпочата однією людиною справа мала продовження і розвиток. Зазвичай вони приїжджають на два роки, але було б добре, щоб їм на зміну прибували інші.

Директор молодіжного центру «Місто ідей» Людмила Зубарєва дуже зраділа такій ініціативі і запевнила, що вони готові прийняти нового волонтера, який би перейняв напрацювання Кеседі. Дівчині вдалося чимало зробити корисного за час перебування у Ковелі. Зокрема, завдяки їй молодіжний центр виграв грантові конкурси на реалізацію проєктів «Погляд молоді на місто», «Лідери майбутнього», «Еко—виклик для молоді». Вона активно долучилась до створення самого молодіжного центру, веде тепер в ньому заняття англійського клубу, співпрацює з центром соціальних служб для дітей, сім’ї і молоді.

Майкл Кетовер також побував у молодіжному центрі, де ближче познайомився з його діяльністю. У цей день він відвідав і центр зайнятості, де вивчав ефективність роботи волонтерки Корпусу Миру.

 




 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром