Навіщо приймати онлайн-платежі

05 Березня 2020, 12:04
Оплата в Інтернеті 1919
Оплата в Інтернеті

Електронна торгівля процвітає, завдяки спрощенню безготівкових розрахунків через інтернет. У вас може бути крутий сайт і вражаючий продукт. Але ви не досягнете бажаного доходу, якщо кредитні карти – єдиний варіант оплати. Платіжні системи дозволяють стартапам, віртуальним магазинам і маркетплейсам безпечно приймати онлайн-платежі різними способами.

Правильний вибір системи – життєво важлива основа електронної торгівлі. На відміну від традиційних методів розрахунку через інтернет з тривалими перевірками й відкриттям мерчанта в банку, прийом оплат з any.money пропонує готове рішення, яке прискорює інтеграцію та спрощує настройку. Платіжний агрегатор Any Money з'єднує веб-ресурси з платіжними системами, асоціаціями карт, банками-емітентами клієнтів і забезпечує захист аутентифікації кожної транзакції.

Які вигоди отримує бізнес

Прийом оплати онлайн дозволяє компаніям знижувати надмірні витрати, пов'язані з фізичними фінансовими операціями та приносить очевидні переваги.

  1. Швидка інтеграція через API займає не більше одного робочого дня, після чого покупці відразу можуть оплачувати товари або послуги.

  2. Економія часу. Підключення до Any Money з різними варіантами онлайн-оплати на сайті або відправкою посилання клієнтам на емейл набагато швидше, ніж друк рахунків вручну та надсилання повідомлень традиційною поштою. Усунення рутини вивільняє час для вирішення інших завдань, що приносять дохід.

  3. Скорочення витрат. Онлайн-платежі знижують витрати на папір, виставлення рахунків вручну та «озеленюють» бізнес.

  4. Підтримка грошового потоку. Клієнти можуть розплачуватися у будь-який час доби, що значно прискорює отримання грошей у порівнянні з розрахунками через банк.

  5. Залучення нових клієнтів. Надання на сайті зручних і різноманітних форм оплати через інтернет – безпрограшний спосіб збільшити клієнтську базу. Покупці вважають таких продавців більш надійними і охочіше розплачуються за наповнені «кошики».

  6. Спрощення звітності та звірок. Інтегровані платежі від програмного забезпечення Any Money означають, що всі транзакції знаходяться у одному місці, звітність стає централізованою, а узгодження швидким і простим. Це помітно полегшує ведення бухгалтерського обліку.

  7. Конкурентні переваги. Прийом онлайн-платежів на сайті покращує репутацію продавця і підвищує довіру клієнтів.

  8. Безпечні транзакції. Підключення до Any Money передбачає зберігання конфіденційної інформації про платежі відповідно до міжнародного стандарту PCI DSS, що зводить до мінімуму ризик відповідальності продавця.

Інтеграція прийому безготівкових розрахунків на сайт дозволяє покупцям платити швидше, а продавцям – витрачати менше часу на відстеження транзакцій. Тепер для оплати достатньо натискання кнопки на комп'ютері, дотику на смартфоні або планшеті. 

Мерщій до Any Money – це швидкі, прості та безпечні рішення для прийому й обробки транзакцій, що відповідають потребам будь-якого бізнесу!

 

Any Money
Any Money

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024