Працівники залізничної станції Ковеля бояться можливого скорочення

06 Березня 2020, 15:06
Поїзд / Фото ілюстративне 6961
Поїзд / Фото ілюстративне

Ковельські депутати підтримали звернення працівників цеху експлуатації РПЧ-3 станції Ковель, які занепокоєні можливістю залишитися безробітними.

Відповідний лист-звернення надіслали ще тодішньому Прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку. Текст звернення опублікували на сайті Ковельської міської ради.

У зверненні розповідається, що на приміські залізничні маршрути будуть ходити вагони ЦМВ замість дизель-поїздів. Про реорганізацію підприємства або скорочення працівників (машиністів, помічників машиністів, прибиральників рухомого складу) не відомо. Автори звернення скаржаться, що халатне ставлення до працівників і ремонту рухомого складу нинішнього керівника РПЧ-3 Анатолія Малюти призвело до такої ситуації.

«З його слів виходить, що з чотирьох підрозділів, які входять до складу Здолбунівського РПЧ-3 (Здолбунів, Ковель, Сарни, Ківерці), тільки Ковель залишається без рухомого складу, а ми без роботи. Складається враження, що до підрозділу станції Ковель у керівника Анатолія Малюти склалося неприязне особисте ставлення. З його слів весь рухомий склад Здолбунівського депо вивели з ладу працівники Ковеля. Насправді, в депо поточний ремонт дизелів робиться аби як, деякі потяги повертаються з ремонту практично з не виконаним ремонтом», – йдеться у зверненні.

13 лютого працівникам сказали, щоб вони шукали собі нову роботу.

 




 

Коментарі
06 Березня 2020, 17:33
А адреси,ви виклали,щоб людям,які підписалися почали мстити? Як відносно закону,що забороняє розголошувати приватні дані,не думаю,що люди будуть раді тому,що тут є їхні адреси? Що далі? Ви напишіть адреси ковельських можновладців,які загадили місто і тільки гроші деребанять:на очистку снігу,незаконне зрізання дерев для обігріву своєї власності,брудні вулиці,так ще ніколи не було,скрізь реклама наркотиків,гральні заклади,продаж алкоголю після 22,бо це їхні гроші і ніхто не пише адреси цих "патріотів",які вже задовбали зі своїми покладаннями квітів,за кошти платників податків,а тут люди обурилися,і на тобі,така западлянка!!! Не мовчіть,подавайте в суд!!!
06 Березня 2020, 18:05
А на офіційний сайт міста Ковеля, тобто мера Кіндера, подати в суд вам слабо? Там же опублікували звернення із списками. Тільки на Районі прибрали, а на сайті міськради "висить" два листка з адресами людей. Чи у вас кишка тонка на мера "наїхати"?!
06 Березня 2020, 18:13
не за адресою звертаєтесь. Прем"єр Гончарук вже телят пасе
06 Березня 2020, 21:09
А на самому вокзалі одні бездомні,які розпивають спиртні напої і&amp;quot;гадять&amp;quot; під себе...<br/>Це є нормами???<br/>Вокзал станції Ковель-- це була окраса міста,а що стало зараз???<br/>Це винні керівники і &amp;quot;мер&amp;quot; нашого міста...<br/>Поліція іде і затуляється....Кому вони потрібні?????
07 Березня 2020, 09:22
Ви накуя до польського дизеля чмуху причепили , щоб солярку киздити ?
08 Березня 2020, 13:48
Як красти солярку ,та кольоровий металл то не боялися?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром