На Ковельщині п’яний чоловік перекинувся на мотоциклі

10 Березня 2020, 15:00
Мотоцикл / Фото ілюстративне 2757
Мотоцикл / Фото ілюстративне

У стані алкогольного сп’яніння мешканець Ковельського району, не маючи водійський прав, не впорався із керуванням мотоцикла.

Поліцейські склали протокол на 42-річного мешканця села Рокитниця Ковельського району, який 3 лютого цього року о 17.20 годині в своєму селі керував мотоциклом «ІЖ», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, що підтвердив алкотестер.

Правопорушник в суді пояснив, що взагалі не має посвідчення водія, ніколи не навчався водінню, живе в селі, на життя заробляє, обробляючи землю та збираючи ягоди, має на утриманні неповнолітню дитину. З його слів, того дня він випив сто грам горілки, побачив як сусід ремонтує комусь мотоцикл та попросив проїхатись. Сів та намагався зробити коло біля воріт, але через невміння їхати відразу впав. В цей момент під’їхали працівники поліції та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Усі вимоги поліції виконав. Поліцейські також склали кілька документів, але він їх не підписував, тому що не розуміється на них. Просив суд пробачити його.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Тетяна Денисюк визнала мешканця Рокитниці винним, але звільнила його від адміністративної відповідальності за малозначністю вчиненого, обмежитись щодо нього усним зауваженням, а провадження у справі закрила.      

Коментарі
10 Березня 2020, 21:15
Ось так державний бюджет втратив 10200 гривень чистого доходу...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром