На смітнику біля Ковеля знайшли дитячий лист до Святого Миколая

15 Березня 2020, 17:00
На смітнику біля Ковеля знайшли дитячий лист до Святого Миколая 3402
На смітнику біля Ковеля знайшли дитячий лист до Святого Миколая

Дев’ятирічна дівчинка з нагоди свята написала лист до Святого Миколая, а дорослі викинули його разом з іншими речами на смітник на околиці міста.

Громадська активістка, членкиня ковельського осередку «Союзу українок» Катерина Кухаренко виявила на околиці Ковеля несанкціоноване сміттєзвалище.

«Спочатку появилась викопана яма, комусь трав’яний дерн знадобився. Знаю з власного 6-річного спостереження, коли появляється заглибина, вона буде ОБОВ’ЯЗКОВО наповнена сміттям. Невже мешканцям по вулиці Дорошенка, 20 м. Ковеля легше виїхати в сторону села Мощена і на вигоні викинути непотріб, ніж винести до сміттєвозки? І по полю полетіли рахунки, листи до Миколая, упаковки від ліків і блістери», – написала Катерина Кухаренко у Facebook та опублікувала фотознімки.

Як свідома громадянка, вона зібрала увесь той непотріб у пакет, який тут знайшла, і зателефонувала до поліції.

«Зателефонували з Ковельської поліції і почали «втирати», що то не їхня робота. Написала заяву і пояснення. Буде розбиратись дільничний. На жаль, наші поліцейські не помічники – прийшлось понервуватись. Особливо дратує «зелена» юнка-поліцейська, «втирала» мені, що то для ковельчан норма. «Чому ви на 102 зателефонували?» Ну я їй розказувала про смітники, що крадуть і т. д. Потім коли вона вийшла з машини, колега сказав, що його, як ковельчанина, це теж тривожить», – повідомила Катерина Кухаренко дописувачам.

За її словами, виявлено три документи з однією адресою: квитанція на сплату благодійних внесків за Карпук А. С., за соляну ванну за Карпук Г. М. та ще рахунок з магазину «Дах» і дитячий лист до Святого Миколая.






 

Дописувач під ніком «Fenix Moor» заніс знайдене на околиці міста сміття до його господарки за вказаною в документах адресою та розмістив на Facebook відео своєї розмови з цією жінкою, яка вибачилася і нарікала на чоловіка, який поїхав на заробітки до Росії.

 


 

Коментарі
15 Березня 2020, 22:19
Я не виправдовую тих людей які так роблять, однак, як жити зі сміттям цілий тиждень у будинку чи квартирі? Вивіз сміття організовується лише раз на тиждень у конкретний час... Якби якість смітники були, хоча б. Думаю ніхто б нікуди ніякого сміття не вивозив. Чому не піднімається питання в тих службах на яких лежить прямий обов'язок даної роботи?
15 Березня 2020, 23:30
А до чого тут поліція?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024