У центрі Ковеля невідомий підпалив кладовище

16 Березня 2020, 13:00
У центрі Ковеля невідомий підпалив кладовище 4492
У центрі Ковеля невідомий підпалив кладовище

Хтось підпалив суху траву на давно недіючому міському кладовищі.

Про це написала на сторінці «Я люблю Ковель» у Facebook ковельчанка Тетяна Шворак та опублікувала відео з місця події на вулиці Сеченова.

«Якась «нелюдь» підпалила кладовище в районі СШ № 1!!! Шок!!! Горіли пам’ятники, туї, ялинки… квіти, таблички, портрети… Знаю, що до Пасхи будуть люди прибирати, але можливо варто передати родичам, близьким про те, що сталось… Горіло від вулиці Незалежності. Проходять сотні людей і жоден не спробував погасити і навіть пожежної не викликав!!!» – пише вона.

 

 

«Гріх матимуть комунальники, які мають доглядати за кладовищем. Косити траву восени, щоб не було сухої на весну. Те, що не подзвонили в пожежну, це звичайно погано. Але чи понесуть відповідальність ті, хто має доглядати за територією???» – зазначає у дописі Oleksandr Yakymchuk.

Коментарі
16 Березня 2020, 15:57
Тіх,вандалів,які повалили памятникі на цьому кладовищі поліція навіть не шукали! Професіонали швидко знайшли бтіх нелюдів,які на сатанинське свято (хелуін) влаштували цей погром! Видно підмазали кого треба! Може прицій владі щось змінеться ,та справі дадуть новий хід!
16 Березня 2020, 19:46
То все приїзжі цигани
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024