Центральна вбиральня та декларація Кіндера: порядок денний Громради

15 Лютого 2017, 11:50
3196

Сьогодні, 15 лютого, о 16:00 в будинку рад відбудеться засідання Громадської ради при Ковельській міській раді.

Про це йдеться в блозі Галини Артюшенко.

На порядок денний виносяться питання: 

  • Тарифи на житлово-комунальні послуги. 
  • Стан доріг і тротуарів у місті. 
  • Зменшення ставки єдиного податку для підприємців. 
  • Громадська вбиральня у центрі міста.
  • Е-декларація міського голови Кіндера О. О. 
  • Різне. 

На збори запрошуються: ковельський міський голова О.О. Кіндер, секретар міської ради В.І. Федосюк, заступники міського голови І. Я. Прокопів, А. В. Товстига, керівники підприємств та установ міста (ПТМ «Ковельтепло», «Ковельводоканал», «Добробут», Ковельська філія ПАТ «Волиньобленерго», КВ ПАТ «Волиньгаз», РЖКП-1, РЖКП-2, ДП «Ковельське лісове господарство»), голови фракцій, депутати, ковельчани, представники ЗМІ.

Коментарі
15 Лютого 2017, 14:18
Питання на місцевому рівні не вирішується, бо це компетенція Нацкомісії з регулювання енергетики та комунальних послуг. Український уряд визначає вартість газу для споживачів, решту житлово-комунальних тарифів визначає НКРЕКП. Так з 1 лютого в Україні подорожчали послуги з водопостачання та водовідведення, від 9 до 35%, залежно від того, чи вже підвищували ціни на воду в конкретному місті останнім часом. Відповідне рішення НКРЕКП ухвалила 25 січня. <br/>З 1 березня має зрости вартість електроенергії для населення. Чинний тариф за умови споживання менше 100 кіловат-годин на місяць зросте з 71,4 копійки до 90 копійок за кіловат-годину. Для тих, хто споживає більше 100 кіловат-годин, електроенергія подорожчає з 1 гривні 29 копійок до 1 гривні 68 копійок. Це мало би бути останнє підвищення тарифів, яке Нацкомісія передбачила в рамках поетапного наближення тарифів до ринкового рівня, про яке ідеться в постанові цього органу № 220 від 26 лютого 2015 року. Для промислових споживачів – електроенергія дорожчає з лютого.
15 Лютого 2017, 14:23
Більш за все автори порядку денного хотіли обговорити стан прибирання доріг і тротуарів від снігу? Ініціатива похвальна. Головне своєчасна! Бо за даними синоптиків проблема вирішиться сама собою і без засідання Громадської ради. За кілька днів обіцяють +12С.
15 Лютого 2017, 14:28
Саме час запитати у Товстиги, чому продані ним Вересу будинки так погано обслуговуються. нам обіцяли підвищення якості обслуговування.а замість того ми що побачили? купи сміття по дворах, пустили сміттєвоза якогось зламка що не забирає сміття. Товстига. відзвітуй громаді скільки бабла тобі дали за продаж наших будинків. так ось знай, по місту збирають підписи про відмову від обсуговування будинків Вероесом. відмовить нашим проханням міська рада, підемо в суд. А тобі прийдеться Вересу бабло хабарне повернути.
15 Лютого 2017, 14:29
Питання на місцевому рівні не вирішується, бо, нагадаємо, перед прийняттям Державного бюджету, Верховною радою України був прийнятий Законопроект №5132 «Про внесення змін у Податковий кодекс України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році», який вніс відповідні зміни до п. 293.1 і пп. 1 п. 293.2. цього Кодексу.
15 Лютого 2017, 14:34
15 грудня 2016 року Вищим адміністративним судом України підтримано позицію Вінницького апеляційного адміністративного суду у справі за позовом громадянина до Виконавчого комітету міської ради про скасування рішення, яким встановлено тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для населення. http://artushenko.blogspot.com/2017/02/blog-post_7.html
15 Лютого 2017, 14:35
Актуальне, болюче в прямому сенсі, питання. Однак чомусь зациклились на отій одній вбиральні. Зараз питання маєстояти так: багато вбиралень хороших і різних! І не лише в центрі! І не лише капітально-стаціонарних. Пересувні, мобільні відхожі місця дадуть ковельчанам і гостям міста шанс облегшити душу в цивілізованій самоті.
15 Лютого 2017, 14:42
Нарешті оприлюднена! Раніше волами було швидше довезти її до Києва, аніж тепер відправити, зареєструвати та опублікувати її засобами електронного зв'язку?
15 Лютого 2017, 14:43
От чого чого, а різного і про різне поговорити вдасться?
15 Лютого 2017, 14:51
З вищенаведеного можна зробити висновок про те,що Громрада продововжує працювати виключно на власний піар дотримуючись принципу: &quot;Прокукурікати,а далі хай і сонце не сходить&quot;
15 Лютого 2017, 15:01
Мав намір відвідати засідання ГР. Після ознайомлення з порядком денним та коментарями таке бажання пропало.Не маю бажання брати участь в черговому дешевому балагані.
15 Лютого 2017, 15:18
В тебе й не було бажання, а нащо світитися! Краще тут писати нісенітниці! Є пропозиції - приходь і проси внести до порядку денного! Я прийду, і надіюсь що сьогодні будуть розглядатися ще більш вагоміші питання, бо я тоже маю пропозицію обговорити і прийняти рішення по одному серйозному питанню. Щось мені підказує, що е-декларація Кіндера то тільки повод для більш серйозних розмов. А ще чув, що Кіндер як побачив порядок денний то дав вказівку не надавати приміщення для засідання громради.
15 Лютого 2017, 15:24
Чернівецька, Хмельницька, Кременчуцька міські ради у лютому місяці цього року прийняли рішення про зменшення ставки єдиного податку для підприємців1-2груп на 2017 рік.
15 Лютого 2017, 15:32
Як інформують у міськраді Канева, міський голова Ігор Ренькас наклав вето на рішення Канівської міської ради від 26.01.2017 «Про встановлення ставок єдиного податку на 2017 рік». 26 січня під час проведення сесії міської ради більшість депутатів Канівської міської ради підтримала проект рішення, запропонований Володимиром Коржовим щодо зменшення ставок єдиного податку для І та ІІ групи оподаткування на 2017-й рік на 50%.<br/><br/>Після зменшення міською радою ставки єдиного податку для підприємців міський бюджет втратить 25-30 мільйонів гривень за рік. Про це повідомив на брифінгу міський голова Чернівців Олексій Каспрук.
15 Лютого 2017, 15:41
Сказав Гройсман: &quot;Піпец, чим більше ми крадемо, тим більше люди платять!&quot; От і відповідь на втрату мільйонів з бюджету.
15 Лютого 2017, 15:43
Порядок денний підтвердив правоту тих ковельчан,які вважають.що очільники ГР своїми діями розвалють протестний рух з середини.А що це дійсно так переконливо свідчить відсутність в порядку денному наступних питань :1. Про недовіру міському голові. 2. Про оголошення акції &quot; Ковель без Кіндера&quot;.3.Про повторне направлення листів Тимошенко,в генпрокурауру та СБУ про аферу з невиділенням 300-м учасникам АТО земельних ділянок.
15 Лютого 2017, 16:24
громрада може розглянути ваше письмове звернення про 1. Про недовіру міському голові. 2. Про оголошення акції &quot; Ковель без Кіндера&quot; і т. д. і рекомендувати депутатам підтримати рішенння...
15 Лютого 2017, 16:31
51 минуту назад, источник: Капитал<br/><br/><br/>Цены на «коммуналку» формируют местные власти, — Гройсман<br/><br/><br/>Цены на жилищно-коммунальные услуги утверждаются Национальной комиссией по государственному регулированию в сферах энергетики и коммунальных услуг по представлению местных органов власти.<br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/>á<br/>Источник: AP 2017<br/><br/><br/>Об этом заявил премьер-министр Украины Владимир Гройсман, сообщает «Правительственный портал».<br/><br/>«Тарифы на тепло, горячую воду правительство Украины не устанавливает. Представление на это осуществляется местными органами власти и утверждается независимым регулятором, который не имеет отношения к системе правительства. Но представление делает не независимая комиссия, а каждый городской совет каждого города в Украине, где производится тепло. Они делают свои расчеты, несут комиссии, говорят: проверьте. За структуру формирования затрат на тепло, воду, горячую воду в Украине влияют местные органы с утверждением Национальной комиссии, осуществляющей государственное регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг», — говорит Гройсман.<br/><br/>По его словам, правительство установило единую рыночную цену на газ, что является предельной. Цены могут быть меньше, если будет соответствующее предложение внутри страны.
15 Лютого 2017, 16:46
Хто пише нісенітниці - скажуть люди та покаже життя. 2.Намагаюся уникати принизливих ситуацій коли доводиться кланятися та випрошувати милостиню,в тому числі і при включенні в порядок денний очевидних питань.3. Виходячи із кількості питань порядку денного та кількості запрошених на засідання видно,що ні до моїх ні до ваших питань черга не дійде.То який сенс бути присутнім на засіданні? 4.Маю звичку керуватися при прийнятті рішень не чутками,а здоровим глуздом.
15 Лютого 2017, 16:46
Гройсман ще той експерд! Для нього що городской совет, що виробник чи виконавець послуг ЖКХ є одне й теж?
15 Лютого 2017, 17:56
Чому завжди проте що відбудеться засідання громадської ради ВИ повідомляєте за пару годин до початку засідання, або буває на наступний ПИШЕТЕ що відбулось засідання громадської ради? Чи ВИ цілеспрямовано так робите щоб менше людей знало про засідання і ніхто не приходив з громадян міста дивитись на БАЛАГАН який відбувається засіданні громадської ради.
15 Лютого 2017, 18:36
Як і раніше, Кіндер скрристався &quot;недолугою ГРОМРАДОЮ&quot;, і в черговий раз через бла-бла-бла покаже, що він чистий і пухнастий.
15 Лютого 2017, 18:52
Кіндер почті як я працює-розпихає гоші по різним кишеням
15 Лютого 2017, 19:32
Показати Кіндеру,що він увесь чистий і пухнастий, через гучний скандал, не вдасться.А от посміятися в котрий уже раз над &quot;недолугою ГРОМРАДОЮ&quot;(виходячи з порядку денного) йому цілком вдалося.Сумно,але факт. А ще більше сумно від усвідомлення того,що керівники ГР, самі виставляють себе на посміховисько через занадту прихильність до піару та нездатність робити правильні висновки з критики.
15 Лютого 2017, 20:25
СКАЖІТЬ, БУДЬ ЛАСКА, ДЕ І ХТО ЗБИРАЄ ПІДПИСИ ПРО ВІДМОВУ ПІД ПОСЛУГ &quot;ВЕРЕСА&quot;? ВОЛОДИМИРСЬКА, 105 ХОЧЕ ПРИЄДНАТИСЬ ДО ЦЬОГО ПРОТЕСТУ!!!
15 Лютого 2017, 21:30
Де поставити підпис за відставку Кіндера
16 Лютого 2017, 10:18
дивлюсь я на цей срач і офігеваю ! уявимо,ну скинете ви кіндера! хто прийде до влади ? укроп, ставленики олігарха коломойського(масові підкупи на виборах) ? радикали ляшка(клоуни з вилами) ? косцовят(в дурку !) ? може при кошаруку заживемо(житло для коханок потребує) ? печенюк теж покерувати хоче(контрабандист) ! то за кого голосувати, ? в тому і проблема , я краще за кіндера знов проголосую......
16 Лютого 2017, 10:28
Я згідний з попереднім дописувачем.Нажаль хлопці немає серед вас гідної заміни.Одне гів.. міняти на інше недоцільно.Перестаньте себе вихваляти,а на решту лити бруд.Нічим ви некращі ми ще незабули ваші &quot;діяння&quot;.
16 Лютого 2017, 18:20
А ці кандитати 2015 р. : <br/>Микола Печенюк,<br/>Олена Матвійчук,<br/>Олександр Сізих,<br/>Вікторія Васінович,
16 Лютого 2017, 21:12
Громадська рада у понеділок подала заяву ОРГАНУ про проведення засідання Громадської ради заплановане на середу. Це оголошення ОРГАН одразу повинен розмістити на сайті міської ради, що робити не хоче, а тому, коли В.І. відмовила у наданні приміщення, то в экстренному порядку було скинуто повідомлення у блозі та передруковано на даному сайті.
18 Лютого 2017, 18:07
А в якому стані залишились ті питання, які винесені на порядок денний : <br/>- Тарифи на житлово-комунальні послуги. <br/>- Стан доріг і тротуарів у місті. <br/>- Зменшення ставки єдиного податку для підприємців. <br/>- Громадська вбиральня у центрі міста.<br/>- Е-декларація міського голови Кіндера О. О.<br/>- Різне, наприклад звернення до Парубія про відкликання нагороди.
20 Лютого 2017, 10:23
&quot;Чесні і прозорі&quot;депутати:Кошик.Пеніс,Галя,Костовят,Печенюк,Мякота -прозвітуйте про вирішення питань порядку денного.Де знайти вирішення даних питань,на якому сайті?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром