Ковельська міськрада не знайшла місця для Громради, але її «приютив» район

16 Лютого 2017, 13:08
2963

Засідання громадської ради при Ковельській міській раді відбулося у незвичних умовах – у залі засідань Ковельської районної державної адміністрації.

13 лютого у міськраді було зареєстровано звернення голови громадської ради Миколи Печенюка з проханням надати приміщення для чергового засідання, яке було заплановано провести 15 лютого о 16-й годині. Наступного дня йому зателефонувала секретар міської ради Віра Федосюк і повідомила, що для проведення нема приміщення.

«Вірі Іванівні виявились непереконливими роз’яснення Миколи Васильовича про те, що повідомлені усі члени громадської ради, керівники комунальних підприємств та установ, а тому, щоб не зірвати заплановане засідання було вирішено у визначений час усім зібратися у міській раді біля приймальної міського голови Олега Кіндера і проводити засідання прямо у фойє, адже там є столи», – говорить секретар Громради Галина Артюшенко.  

Галина Олексіївна каже, що вони не претендували саме на кабінет № 316, у якому о 16-й годині почалось засідання однієї із депутатських постійних комісій, бо є інші приміщення, наприклад культурно-просвітницький центр, Палац учнівської молоді, бібліотеки, і, нарешті, зал сесійних засідань міської ради, куди могли би перейти члени депутатської комісії.

Врегулюванням цих питань має займатися керівництво міста, що чітко прописано в положенні Громради, яке затверджено рішенням міської ради: «Забезпечення секретаріату Громадської ради приміщенням, засобами зв’язку, канцелярським приладдям, створення умов для роботи ради та проведення її засідань здійснює Орган в межах передбачених на такі цілі бюджетних асигнувань».

«Але градоначальству зараз не до громадської ради. Вони вирішують свої проблеми, які на них навалились. Віра Федосюк, наприклад, побачивши натовп біля приймальної Олега Кіндера, швиденько прошмигнула, навіть не привітавшись, побігла у свій кабінет не пояснивши присутнім, а що ж робити далі. А тому було прийнято рішення попросити приміщення у сусідів – в районній державній адміністрації. Громадській раді при міській раді в районі не відмовили, а навпаки – відкрили зал і дозволили провести там засідання. До речі, зал в культурно-просвітницькому центрі взагалі був замкнений», – каже Галина Артюшенко.

Із запрошених на засідання прибули лише начальник РЖПК-1 Віктор Солов’янчук, головний інженер «Ковельводоканалу» Вадим Огей та головний архітектор міста Людмила Мурай.

З поважних причин було відсутнє керівництво: голова громадської ради Микола Печенюк – через хворобу, його заступник Ігор Верчук разом з іншими волонтерами підрозділу «Вбережи» перебуває в зоні АТО.

На засіданні, яке провела Галина Артюшенко при секретарі Єві Савич, виступив голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Пініс, який озвучив свій проект рішення Ковельської міської ради «Про звернення до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету міністрів України щодо підтримки торгівельної блокади», який має розглядатися на черговій сесії. Громрада підтримала дане звернення одноголосно.

Детальний репортаж із засідання Громради буде опубліковано пізніше. 








Коментарі
16 Лютого 2017, 15:34
Провели засідання прекрасно,велика подяка району звичайно,а Кіндеру чергова ганьба.
16 Лютого 2017, 15:37
Чомусь незрозуміла позиція САМОЙПОМОЧИ,які виступили проти зменшення податку підприємцям.Переконався в черговий раз,що це люди,які працюють виключно за гроші.
16 Лютого 2017, 15:40
Особливо дупутат Клімук-запроданець-це від виборців.
16 Лютого 2017, 16:02
беріть в оренду приміщення, платіть за оренду і засідайте хоч до усрачки. Хто вам не дає. Боряться за правду а хочуть мати приміщення на халяву. почніть з себе
16 Лютого 2017, 16:41
В котрий уже раз Кіндер принизив,образив та виставив на посміховисько членів Громради.Така ганебна практика має місце лише тому,що Громрада дозволяє так безцеромонно поводитися з собою.Загальновідомо,що поважають лише сильних.Може вже варто нарешті ГР поставите на належне йому місце нахабу Кіндера?
16 Лютого 2017, 16:43
в цікаво які рішення прийняла та рада і яка користь для ковельчан?
16 Лютого 2017, 16:54
Ще раз наголошую : зараз надзвичайно сприятливий момент для того щоб написати повторного листа до Тимошенко щоб вона порадила Кіндеру покаятися перед ковельчанами,попросити вибачення та написати заяву про добровільну відставку з посади міського голови.Зараз дуже сприятливий момент,Іншого такого може і не бути.Не розумію:чому Громрада зволікає з доведенням до логічного завершення нею ж розпочатої акції?
16 Лютого 2017, 17:29
а за порушення порядку організації і проведення зборів, відповідно до ст. 185 (1) КУпАП , за участю працівників поліції протокол склали ?І взагалі, повелись на якесь телефонне повідомлення, а де пиьсмова відмова ? Що Ви покажите народу, Юлі чи суду ? Дивно, але Косцьов'ят у таких випадках викликає поліцію, фіксує, і правильно робить.
16 Лютого 2017, 17:47
Галя грає і Вашим і Нашим, тай собі піар, завжди на вершині конфлікту.
16 Лютого 2017, 18:06
Згідний з ОЦІНКА.Невже в ГР ніхто не бачить очевидного?
16 Лютого 2017, 18:13
&quot;...Засланні козачки<br/>13:43 15.02.2017<br/>... очільники ГР своїми діями розвалють протестний рух з середини.А що це дійсно так переконливо свідчить відсутність в порядку денному наступних питань :1. Про недовіру міському голові. 2. Про оголошення акції &quot; Ковель без Кіндера&quot;.3.Про повторне направлення листів Тимошенко,в генпрокурауру та СБУ про аферу з невиділенням 300-м учасникам АТО земельних ділянок...&quot;
16 Лютого 2017, 19:50
Візьміть мене в ГР , я порядок наведу-швидко Кіндеру роги вправимо
16 Лютого 2017, 20:01
бютовці, не спішіть ганьбити громадську раду, там все окей! Кіндер-сюрприз і маленька Віра найбільша ганьба для Ковеля. Все йде як належить, незабаром буде вам білочка, буде і свисток!
16 Лютого 2017, 20:41
Це істина правда,щодо Кіндера - сюрприза та Віри-видри,це дійсно найбільша ганьба для нашого міста. Ще такого світ не бачив ,щоб так ігнорувати Громадську раду.Згадайте,як йому Юля дала вказівку найти порозуміння з громадою,то він незнав,що врадити,бігав як обосраний,зібрав всіх недобитків,як Вельма і. т д .Вже таким,як Вельма потрібно йти геть ритися в землі та до її звикати.
16 Лютого 2017, 20:48
а скільки йому вже літ,чи може до смерти буде підігравати Кіндеру.У нас в місті є прекрасний журналіст,який може чесно та неупереджено висвітлювати все що відбувається в місті.А то в його газеті,яку вже ніхто не читає,він вославляє кіндермавпу.
16 Лютого 2017, 21:37
Першопричини неефективної роботи громради в наступному:&quot;Галя грає і Вашим і Нашим, тай собі піар, завжди на вершині конфлікту.&quot;
16 Лютого 2017, 22:42
добралися до Галі, давайте, наливайте, хто корінь зла видно з підписаного комента.
17 Лютого 2017, 00:31
Засідання Громради є неправомочним. За положенням про Громраду головує під час проведення її засідань тільки голова Громради. Головувати на засіданні Громради має і заступник. І то тільки у разі припинення повноважень голови Громадської ради до обрання нового голови. У М.Печенюка повноваження не припинені. Іншого головування положення про Громраду не має. Де в положенні написано що Міськрада повинна дати Громраді приміщення засідати? Всього тільки члени Громадської ради мають право доступу в установленому порядку до приміщень, в яких розміщений Орган. Орган то Міськрада. А в Міськраду може зайти хто хоч. Для того щоб доступитися не треба навіть бути членом.
17 Лютого 2017, 12:41
Позачергові засідання Громадської ради можуть скликатися за ініціативою голови Громадської ради, керівника Органу або однієї третини загального складу її членів - ч. 2. розділ 8 Положення про Громадську раду. 15 членів, які були присутні на засіданні, є більшою половиною від складу ГР, а тому, засідання правомочне.
17 Лютого 2017, 12:59
Тут діло не в тому хто скликав. І діло не в числі присутніх. Вести засідання має право тільки голова Громради. Більш ніякий другий. Ото значить ніяких рішень без М.Печенюка Громрада прийняти не могла.
17 Лютого 2017, 16:27
&quot;На засіданні, яке провела Галина Артюшенко -секретар Громради &quot;, - а якими положеннями, окрім п.13 (Забезпечення секретаріату Громадської ради приміщенням, засобами зв’язку, канцелярським приладдям, створення умов для роботи ради та проведення її засідань), передбачено головування Артюшенко під час проведення засідання громради; ? Чи то не перевищення повноважень за відсутності Голови Громради Печенюка ? Чи вона є одночасно його заступником ? Чи його повноваження припинено рішенням Громради ?
17 Лютого 2017, 16:37
Громрада підтримала одноголосно проект рішення голови депутатської фракції «УКРОП» Ігора Пініса Ковельської міської ради «Про звернення до ... » на засіданні, яке провела Галина Артюшенко -секретар громради за відсутності Голови громради Печенюка. Коля гони їх в шию, пока тебе не підставили, по прийдеться давати пояснення щодо порушення за ст. 185 КУпАП (Порушення встановленого порядку організації або проведення зборів).
17 Лютого 2017, 16:48
Такого визначення як &quot;підтримали звернення&quot; , згідно Повноважень та Регламенту Громради - не має, є поняття &quot;ухвалили рішення&quot;. А поговорити (бла-бла-бла, чи пропіаритись) могли б і поза прміщенням міської ради, наприклад на базарі чи на вокзалі.
17 Лютого 2017, 23:51
Правільно хтось замітив про секретаріат. Но Артюшенко ж не секретаріат. Вона секретар. Бо в положенні написано 8. Громадська рада має право: 1) утворювати постійні та тимчасові робочі органи (правління, секретаріат, комітети, комісії, експертні групи тощо); В ніякому рішенні Громради немає про вибраний секретаріат. Значить і давати приміщення коли нема секретаріата міська рада не повинна
18 Лютого 2017, 10:53
Артюшенко не сповна розуму всі це знають. Для міста та ковельчан ніколи і нічого не зробила, не зробить. Піар- це життя для цієї людини. Крик, шум, сварки,відстоювання СВОЇХ інтересів, критика ...-ціль &quot;секретаря Громради&quot;. Галина Олексієвна зробіть хоть , щось для людей ( крім&quot; дурних балачок&quot;).
18 Лютого 2017, 17:58
так саме і така Галя нам потрібна, сама нічого не робить, і комусь не дозволить робити. Кращого &quot;шкідника&quot; не має. За професією маляр - штукатур, писати не вміє і не хоче учитись, а її балаган шкоди не завдасть. Нема письмового звернення - не має і спірних питань, і прокуратурі робьоти менше.
18 Лютого 2017, 18:26
А в якому стані залишились ті питання, які винесені на порядок денний : <br/>- Тарифи на житлово-комунальні послуги. <br/>- Стан доріг і тротуарів у місті. <br/>- Зменшення ставки єдиного податку для підприємців. <br/>- Громадська вбиральня у центрі міста.<br/>- Е-декларація міського голови Кіндера О. О.<br/>- Різне, наприклад звернення до Парубія про відкликання нагороди.
18 Лютого 2017, 23:16
Якраз Галина Олексіївна відстоює правду та допомагає ковельчанам.Скажи що і в кого вона взяла,які свої інтереси і де вона відстоює.Аякщо ти пишеш заказуху,то не лий бруд на чесну і порядну людину,яка дійсно має повагу в громади.
18 Лютого 2017, 23:31
Краще поясни, що зробила? Людина , яка так встала на &quot; захист&quot; і нічого пояснити не взмозі сама схожа на Д...ЛА. Галю- це ви? Перестаньте на себе так говорити.
18 Лютого 2017, 23:31
А ти прийди в суд 20 лютого,де пані Галина Олексіївна буде в суді захищати АТОВЦЯ.Чому ти ото тільки язико м ляпаєш,прийди до суду і поспілкуємось на рахунок хто що,і як вміє робити.
18 Лютого 2017, 23:37
Якби у нашій Україні всі були б такі як Артюшенко то на судах не було би шо робити..
18 Лютого 2017, 23:42
Ви всі такі розумні.<br/>Ото зробіть щось, а потім обсирайте інших.<br/>І взагалі, яке ви маєте право говорити про людей те, про що вони не заслуговують??
18 Лютого 2017, 23:59
Галино Олексіївно!!!Дякую ВАМ за те,що ВИ робите,здоровя ВАМ,БОЖОГО благословіння,продовжуйте свою справу,а наші спільні вороги хай собі пишуть,а БОГ їх нехай образумить.
19 Лютого 2017, 00:09
Наприклад-виграла справу у євросуді по Марчуках,які втратили дитину,і вина лікарів доведена.По даній справі брали відвід наші чесні судді.А пані Артюшенко довела справу до кінця .
19 Лютого 2017, 00:30
Це є робота адвоката, відстоювати права і честь людей в суді. Тисячі українців роблять свою справу кожен день і не потребують хвали
19 Лютого 2017, 00:50
Ото ж вона не адвокат,а відстоює права та честь і гідність достойно .Галина Олексіївна ніколи не потребувала похвали,її дякують за справу люди,яку вона з честю робить роками.
19 Лютого 2017, 14:42
&quot; вона не адвокат&quot;- тоді хто? І робить це на громадських початках? Альтруїзт- Олексієвна. Дурниця повна
19 Лютого 2017, 21:27
Завтра в 10 годин прийди в суд і спитай в атовця Романа скільки бабла він заплатив Артюшенко щоб вона його захищала, там буде атовець Іван то тоже спитай скільки він заплатив Олексіївні і вони тобі чесно скажуть що ні-скіль-ки. Поїнтересуйся в Клімука скільки йому відвалили бабла і хто, бо той задарма в суд не ходить, бабло згрібає хоч і програє. А Ви п.Галина, не звертайте уваги на дурню, яку тут пишуть на Вас бютоголові ярики-шмарики, в їх почалася агонія, Вас ми чекаємо завтра на справі.
19 Лютого 2017, 23:33
Шмарик напевно- ти,коли перейшов на &quot; ти&quot;. &quot;Артюшенко щоб вона його захищала&quot;, від кого ? Призидент і держава на вашій стороні . Агонія в тебе !!!!
19 Лютого 2017, 23:40
P.s. Завтра в 10.00 передавайте привіт&quot; ВАШІЙ ВЕЛИЧНОСТІ артюшенко&quot;
20 Лютого 2017, 10:51
Як би Галя, а такі як вона, не створювали спорів між людьми та у громаді, більшість її підзахисних та посадових осіб знайшли б конструктивне вирішення їх питнаь у спосіб мирного діалогу. А справи у судах вирішуються завдяки грамотності суддів, а не таких емоційних крикунів, які висловлюють свої абстрактні шизофренічні та параноїдальні думки. Це всього навсього підбурювачі, які кошти беруть не малі, але справи не завжди виграють, за відсутності грамоти.
20 Лютого 2017, 13:42
який мирний діалог ти бачиш з кіндером, логвіновим, мурай? То Галя рішає де кому урвати кусок землі і скільки дати в карман цим бютоголовим сукам, чи може Галя керує депутатською більшістю і каже як кому голосувати? ФАНТАЗКР ТИ ЧИ ШИЗІК?
20 Лютого 2017, 23:38
СЬОГОДНІ В СУДІ ІРИНА ЛОГВИНЮК оголосила СПРАВЕДЛИВУ постанову по атовцю! <br/>СЛАВА УКРАЇНІ! ЧЕСТЬ І ХВАЛА СУДДІ ІРИНІ ЛОГВИНЮК! ОСОБЛИВА ПОДЯКА ПРАВОЗАХИСНИЦІ ГАЛИНІ АРТЮШЕНКО, ЯКА ЗАХИЩАЛА В СУДІ УЧАСНИКА АТО РОМАНА! ГАНЬБА АДВОКАТУ КЛІМУКУ ЯКИЙ ЗАХИЩАВ КІНДЕРОВСЬКУ ШАВКУ І ПРОДУВ СПРАВУ ЯК ПРОФЕСІОНАЛ І ТЕПЕР ХАЙ ВЕРНЕ ГРОШІ! УСІМ ХТО ПРИЙШОВ І ПІДТРИМАВ РОМАНА ПОДЯКА!
21 Лютого 2017, 00:46
Ще сьогодні Галина Стасюк дала прочухана Клімуку,який захищає Васіна в суді ,с вона тут права 100 процентів.До речі, той Клімук її однопартієць,але гад,коли він нажереться.Сьогодні є приємна новина для УКРАЇНИ-помер по стійний представник Росії в РАДБЕЗІ.СЛАВА УКРАЇНІ.ГЕРОЯМ СЛАВА.
21 Лютого 2017, 10:11
Клімук то не той случайно що в прокуратурі працював, розбіглися як миші, то він, шо в адвокати і в укроп подався?
21 Лютого 2017, 15:36
За інформацію- молодець! ІНФОРМУЙТЕ і надалі. Думка про &quot; безграмотну бабу &quot; А ртюшенко Г.О не змінилась. Був, бачив, чув, страх
21 Лютого 2017, 21:24
Ярик - ти дебіл і ясно ту як білий день що у тебе до Г. О. Артюшенко якась власна неприязнь, не виключено, що ти адвокатішка, або кіндерман якийсь - жаба душить, моча на мізки давить та й пишеш нісенитниці. Люди дякують Г. О. Артюшенко, а &quot;баба яга проти&quot; - це ярик про тебе. Бувай козлятина!
22 Лютого 2017, 19:55
Мишайло - це від тебе пахне КОЗЛОМ , можливо ти такий і є. Треба бачити в людях професіоналізм , а не пофігізм . Це про артюшенко. А ти тормоз сліпий.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024