П'яний мешканець Ковельщини хотів повісити свого собаку

19 Березня 2020, 11:18
2771

Збуджений нетверезий чоловік взяв сокиру та шнурка і пішов вішати собаку, але за тварину заступилася невістка.

58-річний мешканець села Рокитниця Ковельського району, перебуваючи зранку у нетверезому стані, запряг кобилу, відв’язав собаку та кудись поїхав. Після обіду повернувся додому такий же п’яний, забіг у хату, мав руки у крові, казав, що його пес порвав кобилу. Мовляв, він зупинився на околиці сусіднього села Білашів біля свого знайомого, то собака став гризти кобилу, яка від цього понесла.

Чоловік попросив допомогти обробити рани на руках невістку, але вона нібито стала виганяти його з будинку. Спалахнула суперечка. Господар почав кричати, ображати її та погрожувати повісити собаку.

А потім взяв сокиру та шнурка і пішов до собаки. Невістка ж заступилась за пса і попередила, що викличе поліцію. Тоді свекор кинувся до неї. Жінка викликала поліцейських. Згодом вона пересвідчилась, що кобила не мала ніяких тілесних ушкоджень, але була дуже мокра і загнана.

Працівники поліції прибули на місце інциденту та склали протокол про адміністративне правопорушення за фактом домашнього насильства.

І хоча мешканка Рокитниці уже пробачила своєму свекрові, останньому все ж доведеться сплатити, згідно з постановою Ковельського міськрайонного суду, 170 гривень штрафу та 420 гривень 40 копійок судового збору.

Коментарі
19 Березня 2020, 14:02
Дайте цього зашмарканого гноя мені в руки, і я повішу його воронам за одне місце.....
21 Березня 2020, 00:24
якщо хоч раз підняв руку на слабшу чи слабшого, зробить це ще і не раз. таке не можна прощати
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром