Ковельському медоб'єднанню дали гроші на апарат вентиляції легень та медикаменти

19 Березня 2020, 14:21
2502

Під головуванням голови районної ради Андрія Броїла в читальному залі центральної районної бібліотеки відбулась позачергова тридцять друга сесія Ковельської районної ради сьомого скликання.

Депутати зібралися 18 березня. Про це повідомили у секторі організаційної та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

Депутати заслухали та взяли до відома інформацію щодо вжиття заходів з запобігання поширення на території Ковельського району коронавірусу COVID-19.

На цю тему виступили: заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, начальник управління Держпродспоживслужби в місті Ковелі та Ковельському районі Микола Король, завідувачка Ковельського міськміжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Людмила Маляр та заступниця головного лікаря з економічних питань Ковельського МТМО Валентина Корецька.

Під час обговорення проєкту рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року №30/19 «Про районний бюджет на 2020 рік» депутати зійшлися на тому, що слід максимально підтримати Ковельське МТМО в період загрози поширення коронавірусу.

Як результат – одноголосно ухвалене рішення про виділення з районного бюджету 150 тисяч гривень, які будуть спрямовані на придбання сучасного апарату штучної вентиляції легень та медикаментів.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024