«Ковельводоканал» в одній квартирі «приписав» двох депутатів міської ради від «УКРОПу»

19 Лютого 2017, 12:25
3596

У січні 2017 року депутат Ковельської міської ради від «УКРОПу» Володимир Косцьов’ят звернувся з депутатським зверненням до начальника «Ковельводоканалу» Юрія Рибачка, щоб той надав копії документів, які стосуються придбання автотранспорту на суму понад один мільйон гривень.

Керівництво комунального підприємства надало депутату відписку, яку підписав заступник начальника Анатолій Байцим. Відмовившись виконати законну вимогу депутата, над ним вирішили ще й посміятися, адресувавши відповідь не на його офіс на бульварі Лесі Українки, який зазначався у депутатському зверненні, а на квартиру, де проживає депутат Галина Стасюк, яка теж представляє «УКРОП».

Під час чергового сесійного засідання міської ради Галина Стасюк поцікавилася в Юрія Рибачка, яким чином їхня писанина до Володимира Косцьов’ята була адресована їй на квартиру, але той у відповідь нічого не сказав. А через кілька тижнів «Ковельводоканал» знову пожартував з Галиною Миколаївною, надіславши на її адресу ще одну відповідь Володимиру Косцьов’яту.

«Телефонувати або йти розбиратися в кабінет до Рибачка – толку мало. За кілька днів має бути День депутата Ковельської міської ради з виїздом на комунальні підприємства міста, в тому числі й на водоканал, тому за недолугі витівки я привселюдно дам таких чортів пану Рибачку, що йому мало не покажеться», – пообіцяла Галина Стасюк.

До речі, лист, за підписом Юрія Рибачка, стосується все того ж транспорту, який комунальному підприємству продали ковельчани Богдан Безека і Тамара Безека (син та мати), отримавши більше одного мільйона гривень бюджетних коштів. Чи сплатили вони при цьому податки? «На якій підставі УВКГ «Ковельводоканал» перерахувало загалом 29 478.45 грн. прибуткового податку та військового збору за продаж фізичними особами рухомого майна?» – поцікавився депутат і отримав ось таку відповідь…

Коментарі
19 Лютого 2017, 15:29
Нічого не зрозумів.Перекладіть на зрозумілу мову про що йдеться.Чи з дотриманням законів було придбано автотранспорт?
19 Лютого 2017, 15:44
Галя де лікарня?
19 Лютого 2017, 16:01
для вань треба писати двома словами.а ще лучше трьома букванми.більше не влазить в головку.
19 Лютого 2017, 16:35
нехай краще депутати поцікавляться яким чином на верес попав сміттєвоз на польських бляхах. і як він дивним чином був зареєстрований в Україні, якщо ввіз техніки старше 5 років заборонений. А тому зламку років 20. Як він пересік кордон, скільки податку заплачено держав. А може на нього просто почепили українські номерні знаки з іншої машини?. куди дивиться фіскальна служба. Хотілося б почути думку депутатів і активістів типу Силюка, Косцьовята, Печенюка. Та й відповідні органи мали б дати пояснення з цього приводу. Ковельчанм це буде цікаво.
19 Лютого 2017, 16:48
та пох на яких бляхах аби сміття добре вивозив.
19 Лютого 2017, 16:57
який питає "Чи з дотриманням законів було придбано автотранспорт?" треба питати "Чи сплатили вони при цьому податки?"
19 Лютого 2017, 17:34
У "Ковельводоканалі" звідкись дізналися, що кукукнутий Косцьовят пішов від Ізіди Володимирівни до Галини Стасюк і трясе перед нею порожніми кобурами (більше нічим). Ось тому і шлють відписки "на адресу фактичного проживання" предура.
19 Лютого 2017, 18:05
Чи були сплачені податки?
19 Лютого 2017, 18:07
Відкриваємо полювання на бютівських корупціонерів
19 Лютого 2017, 18:30
ВІТЕ типу , сам перевір усе і зроби доповідь на сесії.
19 Лютого 2017, 20:26
Косцьовят має свою квартиру в якій постійно прописаний і йому нема потреби іти по руках, а от за такі жарти Рибачок може й схлопотати, якщо цього дуже схоче пані Стасюк.
19 Лютого 2017, 20:37
Як так можна так нахабно себе вести. Читаеш оцю безглузду писанину волос дибом стае, коли це все кінчиться! Є факт злочину і його розгрибаемо і виводимо всіх на чисту воду! І нікого не ображати , а згідно закону повинні понести покарання. А. Галю і Кириловича Ви нічим не залякаете . Бо це порядні сміливі люди , яких в наш час дуже мало. Вперед до перемоги. Отак всіх протрусити, щоб знали як за людські гроші собі створювати блага. І запамятайте що за всі ваші діяння Вам воздастя.
19 Лютого 2017, 20:39
Зазвичай кажуть: - що в кого на умі те й на язиці. Видно Рибачок не равнодушний до Галі Стасюк то коли писав відповідь Косцьовяту - думав про Галю..., а він такий, старий пердун, хороших жіночок любить, і чим норовистіша, тим більше з ума сходить. Хоча стасючці таке чудо не треба, бачив і знаю що має вона хорошого хлопака, дай юоже їм обом здоровя.
19 Лютого 2017, 20:57
А. М . Байциму порада, чому Ви берете на себе велику відповідальність ставите підписи за які прийдеться відповідати. Якщо Ви в тих корупційних схемах то дивіться. Всім буде по заслузі.!
19 Лютого 2017, 20:58
А. М . Байциму порада, чому Ви берете на себе велику відповідальність ставите підписи за які прийдеться відповідати. Якщо Ви в тих корупційних схемах то дивіться. Всім буде по заслузі.!
19 Лютого 2017, 21:01
Якби ж то він возив те сміття. Більше стоїть. а ЖЕКфіські машини як возили так і возять. А бабло капає на верес
19 Лютого 2017, 21:13
Вам певно немає кого полоскати та брудом обливати.То я вам скажу,що це ті депутати,які мають свою думку.Ви подивіться по їх голосуванні,вони просто заважають владі в особі Кіндерів от і вся музика.
19 Лютого 2017, 21:23
Розповідав один знайомий,що депутати від УКРОПу найбільше дістають мера,вони насправді не претендували ні на які -крісла-,от тому вони зараз і на вершині.
19 Лютого 2017, 21:25
вони такі умні бо там єврей їми керує.
19 Лютого 2017, 22:02
Про якого єврея йде мова,а ну но скажіть.
19 Лютого 2017, 22:02
Шо не комент то вкрали то намахали то порішали.Зрада кругом.Але Галя та Коцовят на стражі.А ще як Пініс із Кошиком підтянуться а ще Печенюк з гомрадою ну все БЮТ ховайся! Ви за рік хоч одну кримінальну справу відкрили,хоч когось до відповідальності притягнули? Галя де лікарня?.
19 Лютого 2017, 22:08
Да посадіть вже того ворюгу-ділка Рибачка , за счет водоканала поробив ремонти по своїх офісах дачах і хатах і далі ворює і срав він на прозоро.
19 Лютого 2017, 22:24
Давайте в студію, на чому живе той Рибачок? За що і куди перераховує, де ще обкрадає??? Що там з тими гамновозами, що Дячук бігав?? Які то він труби купує і за які ціни???
19 Лютого 2017, 22:25
Ти дебіл чим більше Галину полощеш,тим більше їй люди довіряють.Скільки б ти не срав її,вона лідер опозиції в нашій продажній раді,скажи, що не так....
19 Лютого 2017, 22:35
Тож ви така солідна фірма,і проводьте дізнання.Дізнайтеся яку Рибачок машину купив,адже писав заяву на виконком,що він начебто часто їздить у відрядження.Цікаво дізнатися,чи купив Рибачок машину,яку просив придбати в лізинг,чи запроданий виконком прийняв рішення.
19 Лютого 2017, 23:20
Галя де лікарня?
19 Лютого 2017, 23:25
То ти запитай у Гунчика і Палиці,чого ти вчепився до Галі,вона тут дуже маленька рибка.У нас є ще мер міста,який зобовязаний був хоч щось робити,але на жаль.........................
19 Лютого 2017, 23:52
Не тут питання до Галі.Вона рубаху на собі рвала,обіцяла шо стопудов лікарня буде.Думала Палиця порішає.А тепер шо?Сидить як миша.Косяк.
20 Лютого 2017, 00:17
Вона ніколи мишою не була і не буде,не на ту попав,а якщо ти гнида продажна,то це зовсім інше.Пиши будь-що,а її люди знають і їй вірять.
20 Лютого 2017, 01:49
Чому всі скрізь шукають злий умисел,а не можуть навіть припустити, що до тексту відповіді вкралася елементарна описка/опечатка.Відповідь зрозуміла і вичерпна для фахівців. Шкода, що деякі так звані "борці" подають наявну у них інформацію однобоко та упереджено, часто навіть не перевіривши її , або ж не потрудившись відкрити Податковий кодекс.
20 Лютого 2017, 02:45
Шановний Громадянине! Про яку описку ви тут пишете? Ці депутати живуть в різних районах міста, як можна готувати відповідь Косцьовяту і надсилати на адресу іншого депутата, який до цього питання немає ніякого відношення? Я наприклад вбачаю в цьоу якийсь злий умисел. По-перше, Косцьовят, який подав звернення міг не отримати відповіді, по-друге, для чого депутату Стасюк, порядній жінці, мамі, чесному депутату, якісь незрозумілі помилки чиновників, які чомусь не перерахували помилково на її адресу гроші замість Безекам, а приписали Косцьовята? Смішно? Ні! Бо пора перестати прикидатись дурниками! Я допустім вважав би такий трюк приниженням честі і гідності.
20 Лютого 2017, 02:58
До "для громадянина":Здається я жодним словом та думкою у своєму дописі не поставив під сумнів добропорядність гр.Стасюк.З нею особисто не знайомий, але якщо вона насправді порядна людина, як тут про неї відгукуються багато дописувачів, то переконаний ,що скандалу і комедії з такого робити не буде. Головне питання, яке цікавить громаду -який автомобіль (автомобілі) придбав Водоканал та чи зроблено це на законних підставах .
20 Лютого 2017, 10:18
п. Стасюк постійно принижує Кіндер не маючи для цього ніяких підстав крім особистих амбіцій, не вибачається, а цю негідну надалі естафету переймає його друг по дерибану у спосіб, який зачепить любу порядну жінку, то чому вона не повинна себе захищати? А ваша думка щодо того, що "скандалу і комедії з такого робити не буде" - краще була б іншою: порадою Рибачку і Байциму публічно вибачитись перед п. Стасюк, якщо вони ще й поважають свою "величність".
20 Лютого 2017, 10:31
Писати заяви, скарги, що попало, протестувати типу "баба яга завжди проти", вони вміють. Але, який результат з такої діяльності, окрім психологічного тиску на оточуючих, кого притягнули до відповідальності і за що ? - одні відписки. І таких Галь там дві, забули про Артюшенко. Взагалі, виборці надіялись на конструктивне вирішення такими "Галями" їх проблем, а що маєм ? А з адресою не помилився, там у них новий офіс підпільної організації.
20 Лютого 2017, 10:33
Кому довелося хоч раз поспілкуватись із Косцьов’ятом, той підтвердить, що ця особа має серйозні проблеми з психікою. В свій час йому навіть було встановлено інвалідність з загального (психічного) захворювання, з якої він зіскочив, коли засмерділо обмеженням дієздатності. Тільки здоровшим від цього не став, навпаки, з часом патологічний процес лише поглиблюється. А ще до отримання „жовтої картки” наш „правдолюб” потрапив до буцигарні за дерибан Ковельської меблевої фабрики. В перший же день там і закукурікав. І кукурікав би ще невідомо скільки, якби Ізіда Володимирівна не відмазала через свого київського прокуратора-одногрупника. За звільнення від справедливого покарання вона прилаштувала пернатого клоуна до себе, пише і підсовує йому папери, а той читає їх з трибуни своїм жіночим голосочком і прицмакує від клінічно вираженої самозакоханості. Вигідно прохіндейці експлуатувати хворого на голову раба. Кому, як не їй доля всміхнулася до ушей і подарувала цей унікальний інструмент для прокручування афер – хворого на всю голову карлика-біоробота, якого легко використовувати втемну в своїх інтересах. Для цього достатньо нацькувати і впевнити його, що на нього всі дивляться як на героя. Але не полінуйтеся і подивіться, кого, від кого і як він в суді захищає, не знаючи жодного закону, який бред там несе, як всі справи програє, а гроші з людей бере і не малі. А що він виграв у білому домі? Анічогісінько! Зате вакансія „борця з мафією” заповнена клоуном. Кому вигідно тримати і пестити таке посьміховисько замість справжнього бійця з корупцією, здогадатись неважко. Кіндер за Косцьов’ятом – як за кам’яною стіною, доки башляє Ізіді Володимирівні за суборенду хворого клоуна з узгодженим репертуаром.
20 Лютого 2017, 10:40
Я коли бачу бютівця то хочу кинути цеглик у голову-особливо у спідниці
20 Лютого 2017, 11:12
Я ПЕРША ЗАЙНЯЛА ЧЕРГУ НА Кіндера
20 Лютого 2017, 11:41
Цікаво виходить:якщо депутат своїми діями ображає пересічних громадян і не виконує передвиборні обіцянки,то це нормально і вибачатися ніжто ні перед ким не збирається. От тобі й подвійний стандарт.
20 Лютого 2017, 12:05
То рибачок куди їздить у відрядження ? На Диканьку? чи в Уховецьк?
20 Лютого 2017, 12:27
кидання один в одного піском,надування губ,крики=вона на мене не так глянула=він мою пасочку опісяв-я з тобою не дружу
20 Лютого 2017, 12:52
Може зрозуміли,що потрапили в халепу, розказавши всім про супер-пупер авто за понад 1 млн. грн. для Водоканалу, а насправді його ніхто не купував , то тепер намагаються з нічого зробити бучу і відвернути від себе незадоволення виборців -чому ввели їх в оману та надали неперевірену інформацію. Заради піару !?
20 Лютого 2017, 13:30
В тому і сенс, з нічого зробити бучу, пропіаритись, бо відповідальнсті за це ніякої, зато на вершині скандалу та на обговоренні - завжди.
20 Лютого 2017, 14:33
Підтримую думку " Громадянина" про те, що як виважена і порядна людина депутат Стасюк не буде робити собі на цьму піар акцію. Переконана, що саме так і буде. Вірніше дуже сподіваюся на те, що я не помилилася в ній.
20 Лютого 2017, 15:32
А я сподіваюся що в Рибачка хватичь мужності і він публічно вибачиться перед депутатом Стасюк, бо ж не вона винна в тому що на її адресу прийшов лист Косцьовяту. Хіба то треба було чекати поки появиться стаття?
20 Лютого 2017, 16:37
Ой велике цабе та Стасючка.В купе свого вагону не одного пригрівала ,А тут пригріла однопартійця - цеж подвиг!!!!!!
20 Лютого 2017, 19:00
Цікаво, а чого це депутат Стасюк отримала листа, який їй не адресований? На конверті конкретно вказано, що одержувачем є депутат Ковельської міської ради Косцьовят! Просто повернула б його на пошту. А ще ну дуже цікаво хто є автором даної публікації
20 Лютого 2017, 19:15
Хто б не був автором публікації цілком очевидно,що Риба знахабнів далі нема куди.
20 Лютого 2017, 19:15
Скільки ви б срали Стасюк,її виборці поважають,видно добре Кіндірів бізнес страдає.
20 Лютого 2017, 19:21
Не смішіть людей.Рибачок і "... вибачиться перед депутатом Стасюк..." - поняття не сумісні.
20 Лютого 2017, 19:41
Вже сьогодні Галині Миколаївні телефонувала начальник юридичного відділу УВКГ, пані Федорко ,та запитувала,як перед нею принести свої вибачення,усно чи письмово,на що Стасюк відповіла-письмово.Я щойно бачив її та розмовляв на цю тему,вона йшла з комісії ,де також піднімала питання кнопкодавства Кіндера.........далі буде ще цікавіше.
20 Лютого 2017, 20:48
То я не зрозумів, що саме в тексті даного листа образило Г.М., яким чином принизили її честь та гідність? Це все нагадує мені книгу про солдата Чонкіна . Не дарма кажуть застав дурного Богу молитися, то він і лоба поб"є . Жах
20 Лютого 2017, 20:55
ЦЕ ВСЕ ЛИШЕ ПІАР, а з іншого боку, розголошення Стасючкою таємниці листування депутата, оскільки отримала, прочитала та оприлюднила листа, адресованого іншій особі (Ксцьов'яту). А де реакція парвозахисника Косцьов'ята на такі дії Стасючки ? де заява в поліцію ? Якщо не ма, то і немає чому вибачатись, значить усно довірив їй отримати кореспонденцію.
20 Лютого 2017, 21:27
Листа оприлюднив Костовят.
21 Лютого 2017, 00:49
То не Рибачок,а кончіта вурст,хто ще з ним щось має,він такий страшненький.
21 Лютого 2017, 02:34
Та вони там один одного
21 Лютого 2017, 13:51
Ознайомився з листом Державної фіскальної служби, на який здійснено писилання у відповіді Водоканала.Все зрозуміло і доступно розписано.А не вийде так що ще й деяким депутатам прийдеться вибачатися ?...
23 Лютого 2017, 13:53
Краще б пацієнта Косцьов'ята В.К. приписали на постійно в Ліпінах
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024