На Ковельщині – заходи до Дня Героїв

20 Лютого 2017, 10:14
1281

20 лютого о 12.00 в приміщенні центральної районної бібліотеки, що на вулиці С.Бандери,2 у Ковелі, відбудеться година пам’яті «Сто небесних крилатих Героїв», присвячена Дню Героїв Небесної Сотні.

Після тематичного заходу відбудеться покладання квітів до Стели пам’яті загиблим землякам – учасникам АТО, – повідомляють у прес-службі Ковельської РДА.

Потому – урочиста хода до пам’ятника «Борцям за волю України» на бульварі Лесі Українки, де учасники мітингу разом заспівають Державний  Гімн України та помоляться за Героїв. 

20 лютого о 12:00 годині на Ковельщині відбудеться загальна міськрайонна хвилина мовчання на знак вічної пам’яті Героїв Небесної Сотні та всіх Героїв, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.

20 лютого о 12.00 годині, в міському Будинок культури смт Люблинець відбудеться тематичний захід «Пробачте нас невинні душі». Після заходу - покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та всім борцям за кращу долю і волю України.

«Запрошуємо усіх взяти участь у заходах, вшанувати подвиг учасників Революції Гідності та запалити вогонь пам’яті на честь Героїв Небесної Сотні», – йдеться в повідомленні.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024