Секретар Ковельської міськради готова хоч зараз написати заяву про відставку

20 Лютого 2017, 11:57
3957

Про це Віра Федосюк заявила на засіданні постійної депутатської комісії міськради з питань житлово-комунального господарства, дискутуючи з депутатом від «УКРОПу» Володимиром Косцьов’ятом, який перед тим їй сказав: «Я буду ставити питання, що ви не відповідаєте своїй посаді».

«Я хоч зараз заяву напишу», – відповіла Віра Федосюк.

«А що, ви дійсно готові написати заяву і звільнити посаду секретаря?» – перепитав голова фракції «Солідарність» Сергій Кошарук.

«Якщо у вас є більшість, якщо у вас є свої депутати… Я виконую свою функцію, згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Але якщо мені отако кожну комісію портити свої нерви, здоров’я, то для чого мені тут сидіти?» – пояснила Віра Федосюк.

Наприкінці засідання Сергій Кошарук ще раз поцікавився у секретаря ради про відставку.

«Я хотів уточнити чи це серйозний намір був сказаний. Декілька разів Віра Іванівна повторила, що готова написати заяву на звільнення з посади секретаря Ковельської міської ради. Я та інші депутати зауважили, що робота секретаря недостатньо добра, то я хотів уточнити при міському голові: ви дійсно готові написати заяву на звільнення?» – запитав пан Кошарук.

«Якщо депутати вважають мою роботу незадовільною, то звичайно», – мовила пані Федосюк.

«Сергій Дмитрович, і додаток до того, що Віра Іванівна сказала. Оскільки ви маєте більшість і ви можете поставити в порядок денний звільнення секретаря Ковельської міської ради, ви можете поставити це питання в порядок денний, проголосувати і шляхом голосування, згідно регламенту, обрати нового секретаря», – включився у дискусію міський голова Олег Кіндер, який стояв «на дверях», як це зазвичай робить на комісіях, хоча забобонні люди кажуть, що стояти на порозі не можна, з порогом пов’язано багато народних прикмет, які і пояснюють його сакральне значення і силу.

«А що значить «ви маєте більшість»? Отут часто звучить ця фраза. Я не можу її зрозуміти. Ми, фракція «Солідарність», не маємо, на жаль, більшості», – сказав меру Сергій Кошарук.

«Сергій Дмитрович, ви поскільки подаєте постійно проекти від «Солідарності», «УКРОПу», «Свободи» і Ляшка, і постійно активно апелюєте, і коли Пініс каже: «А ми приймемо, бо ми маємо більшість», то оскільки ви маєте більшість, то несіть відповідальність. Ви кажете, що маєте більшість, ви говорите, що недовіру секретарю ради виносите. Винесіть її на порядок денний. Віра Іванівна, це було озвучено на комісії? Да. Було озвучено. Це ж не просто я сказав. Це озвучив голова партії Ляшка. Да? І ще деякі керівники фракцій, які сказали, що ми незадовільні сьогодні роботою секретаря міської ради і ми будемо ставити питання в частині переобрання. І це чули всі», – розтлумачив Олег Кіндер.

Коментарі
20 Лютого 2017, 14:59
хто познайомить з Федосючкою. Вона мені так подобається. Аж млію, як побачу її.
20 Лютого 2017, 15:25
був при влади кошарук йди займайсячимось другим
20 Лютого 2017, 15:26
ШО Ж ТО РОБИТЬСЯ? КІНДЕР ГЕНА ПОДАВ ЗАЯВУ З ГОЛОВИ КОМІСІЇ ВЖЕ ПІВ РОКУ ТОМУ І НІЧО, МАТВІЙЧУЧКА ВЖЕ Й ЗАБУЛА ШО ВОНА ГОЛОВА КОМІСІЇ, НЕ ХОДИТЬ, АЛЕ ЧИСЛИТЬСЯ І НІЧО, ДУДКА ТОЖЕ ПІАРИТЬСЯ, КАЖЕ ЩО НЕ ХОЧЕ БУТИ СЕКРЕТАРЕМ КОМІСІЇ, ТОЖЕ ТАКИЙ СОБІ ПІАРЧИК І ТОЖЕ НІЧО, А ТО ВЖЕ ЗАГОВОРИЛА ЗОЛОТА РИБКА КІНДЕРА - ВІРУНЯ, ТОЖЕ ХОЧЕ У ВІДСТАВКУ ЧИ ПОПІАРИТИСЯ. ЧЕРГА ЗА КІНДЕРОМ, КОЛИ ВЖЕ СКАЖЕ, ХВАТИТЬ З МЕНЕ, ЯК ВИ ВСІ МЕНЕ ДОСТАЛИ І НАПИШЕ ЗАЯВУ У ВІДСТАВКУ. ЦЕЙ ДЕНЬ БУДЕ ДНЕМ МІСТА.
20 Лютого 2017, 16:27
ДУДКА ТОЖЕ ПІАРИТЬСЯ, КАЖЕ ЩО НЕ ХОЧЕ БУТИ СЕКРЕТАРЕМ КОМІСІЇ, ТОЖЕ ТАКИЙ СОБІ ПІАРЧИК І ТОЖЕ НІЧО Уже півроку як не секретар і нового вже обрали.
20 Лютого 2017, 16:40
Секретаря ради необхідно переобирати.Зробити це реально в тому випадку якщо до більшості в раді долучаться зрадники інтересів виборців з "Самопомочі"та"Сили людей".А щоб вони долучилися необхідно інформувати партійних босів в центральних офісах партій про те як їхні представники в Ковельраді нищать імідж їхніх партій.
20 Лютого 2017, 16:41
Ще таких цирків я не бачив! Я зараз заяву пишу: мандат складаю і йду. Знаєте чого? Я не хочу, щоб продовжувалися ці цирки ще й з моєю участю
20 Лютого 2017, 17:34
Боже,боже,що робиться в Україні і в КовелІ,,,,,,,.......
20 Лютого 2017, 17:48
Всіх заслужених корупціонерів до розстрілу
20 Лютого 2017, 17:57
і в першу чергу комунальне начальство на чолі з Товстигою. Подивіться, що коїться. Всї будиники, які Товстига втулив Вероесу пишуть заяви і виходять з договру про ненав"язливий сервіс по обслуговуванню будинків Вересом. Чим показана неспроможність приватного управителя підтримувати житловий фонд в належному стані. народ швиденько розкусив що до чого. Хочу попередити шарлатанів від Товстиги - всі ваші дії по примусовому а управителя підпадають під кримінальний злочин. Своїми діями, а вірніше бездіяльністю, ви паклюжите державну аолітику по покращенню надання комунальних послуг неселенню. Зупиніться. Покарання неминуче.
20 Лютого 2017, 18:52
А ЗА ЯКИЙ ХЕР ПІДНЯЛИ ЦІНУ ЗА КОМУНАЛКУ
20 Лютого 2017, 18:54
а зарплати в 3200 з якого банана платити? А світло, а газ, а вода? Ось вам і ціна.
20 Лютого 2017, 19:48
Вєрка-це лихо для нас всіх,вона здатна тільки Кіндера,думаю що всі знають за що.
20 Лютого 2017, 19:58
Ви подивіться,яка та Віра страшна,на що той шнобель дивиться.
20 Лютого 2017, 20:17
Накрутили, намутили, нічого не зробили для мешканців Ковеля, а тепер пора знайти "крайнього", який буде відповідати за бездіяльність, мудре рішення. Пропозиція: обрати секретарем ради Косцьов'ята.
20 Лютого 2017, 20:26
Пропозиція: обрати секретарем ради Косцьов'ята.Нееее, тільки ГАЛЮ, наше всьо!
20 Лютого 2017, 20:32
яку Галю - їх є дві - Артюшенко і Стасюк ?
20 Лютого 2017, 21:16
Та пофіг,Хай навіть двох.
20 Лютого 2017, 21:36
Якраз ці дві Галі і вартують та заслуговують на увагу та повагу.
20 Лютого 2017, 22:28
На посаді секретаря ради бачу одного з очільників опозиційних фракцій.В процесі голосування було б зясовано хто з них заслуговує обійняти цю посаду.Проблема в тому,що очільники фракцій віддають перевагу не конкретним діям в напрямку збалансування влади в місті. а розмовам ні про що.Я так вважаю.Можливо я помиляюся в своїх оцінках.Був би дуже вдячний якби хтось пояснив мені в чому моя помилка.
20 Лютого 2017, 23:12
А чо? Змінти секретаря ради треба, і Вера не проти, а охочих і розумних пару депутатів є, от і вноське пропозиції 23 на сесії, тільки такого секретаря, щоб з Кіндером мали протилежні погляди і думки, тоді вже зовсім в земельних та бюджетних питаннях буде повний штопор! А значить і Кіндер напише заяву, бо не винесе його душа непослушанія депутатів.
20 Лютого 2017, 23:18
Щоб Кіндер добровільно пішов у відставку то точно що треба секретарем ради обрати Косцьовята, а ще лучше Стасюк Галину. на ній не поїде, то Веру він прилюдно може на три букви послати, обмаюкати, а вона терпить, мо знає чого, то інше питання. На Косцьовятові тоже де сяде там і встане. Але зміни робити треба, негайно. Я це написав не для сміху а на повному серйозі.
20 Лютого 2017, 23:44
Не все так просто... Вера лукавить, що готова скласти повноваження. Порівняйте її доходи до посади секретаря і після призначення секретарем ради і все стане зрозуміло! Це гра на публіку від безвиході...Та й не в доходах, зрештою, собака закопана... Вера - права рука Кіндера. Кіндер чудово розуміє, що втративши Веру- втратить основну руку (друга рука - голова фракції БЮТ Кіндеру нафіг не потрібен, це технічний голова, так би мовити весільний генерал, і його замінити як два пальці об...асфальт). Тому, думаю що Кіндер Веру не здасть, занадто велика ціна питання. А якщо Кошарук і КО змінять секретаря ради, на скажімо А.Півень (фракція БПП), то Кіндеру буде геть поганенько, тим паче, що Ю.А.Конащук вже веде переговори з представниками однієї із авторитетних на Волині партій щодо вступу в її ряди. Його можна зрозуміти, землі вже немає (все розікрали), а радити що ще можна стирити треба... Тай й Конащук не дурень, сам чудово розуміє, що скоро він буде потрібен Кіндеру точно так як і Вася Дудка! В додачу до всього, ще й Товстига завалив дипломатичні відносини з "Свободою". Думаю, що при таких "розкладах" представники "Самонемочі" також подумають про своє майбутнє, і якщо вони не повністю ідіоти, то кардинально переглянуть свої стосунки з Кіндером...А не переглянуть - поїдуть на Грибовицьке сміттєзвалище в прямому і переносному розумінні... Я так думаю....
20 Лютого 2017, 23:54
А я знаю в яку партію проситься Конашук,він ворюга не може,щоб не вкрасти.А САДОПОМОЧНІ скоро точно поїдуть на грибовицьке звалище,мусор збирати.
21 Лютого 2017, 00:17
Багато з чим згідний.Не згідний в головному - вже є явні ознаки того,що Кіндер ближчим часом змушений буде писати заяву на звільнення.Треба лише допомогти йому щоб в нього якомога швидше визріло таке бажання.
21 Лютого 2017, 00:29
Ви помиляєтесь. Ніяких ознак добровільного писання заяви я не бачу! Погано Ви знаєте Кіндера. А допомогти може лише визначений Законом порядок відкликання міського голови! Не більше і не менше. Все інше маячня! Хоча, сьогодні Кіндер в черговий раз наплів на Президента (http://kowel.rayon.in.ua/news/23367-ne-vsi-chinovniki-habarniki-iakih-treba-rozstriliati-kinder). Порошенкові обовязково це донесуть... Скоро в Ковелі буде дуже цікаво.....Я так думаю...
21 Лютого 2017, 00:45
Написав Кіндер заяву на звільненя від обовязків голови обласної "Батьківщини" - напише і про зречення з посади міського голови.Необхідно лише переконати леді Ю в тому,що для очолюваної нею політсили це далеко не найгірший вихід з ситуації.
21 Лютого 2017, 01:01
Ну й думай інакше, ніхто не забороняє, маєш право думати... Років зо п'ять пройде, поки думаєш...
21 Лютого 2017, 01:20
Не потрібно чекати пять років.Якщо добре взятися ще кінця цього року Кіндера реально відправити у відставку.Запрошую Вас прийняти участь в реалізації одного з можливих варіантів прискорення відставки мера,а саме: - спільному написанню листа на імя пані Тимошенко.Робота не дуже складна.Думаю,що з нею ми справимся особливо не перенапружуючись.От тоді і буде видно хто з нас має рацію.Технологія написання листа наступна:одне речення пишу я,наступне Ви іт.д.Що скажете?
21 Лютого 2017, 02:23
Я ЧУЛА КАНАЩУК ЗБИРАЄТЬСЯ ДО СВОГО РОДИЧА КНОПИ
21 Лютого 2017, 02:49
Колись був такий сатирик Аркадій Райкін. В нього була така сатирична постановка "Кто сшил костюм". Бачили??? Спільна болячка тільки добра. Це перше, По-друге. Писати лист Тимошенко??? Про що??? Про мера, якого самі ж обрали???? По-третє. Як Ви уявляєте собі написання листа, коли речення пишемо через раз??7 Це як?? Тут на сайті?????
21 Лютого 2017, 10:56
ЦЯ СУЧКА З КОСОЮ САМА Кіндера і поставила
21 Лютого 2017, 11:02
Верка блейфує, але, нехай пише заяву, і обрати секретарем ради когось із: Косцьов○ят, Артюшенко, Стасюк, - настане повний параліч вседозволеності Кіндера.
21 Лютого 2017, 11:04
Щодо Райкіна,костюма,спільної болячки - ваша іронія недоречна.Події на Майдані показали,що якщо свідомі люди змогли " пошити костюм" такому негіднику як Янукович ,то це реально зробити по відношенню до будь - кого іншого.На виборах мера була допущена помилка.Її необхідно виправити.Ви мене правильно зрозуміли - листа пишемо в коментарях.Одне речення пишу я.Мою думку продовжуєте Ви.Інші коментатори дають підказки та пропозиції.Перед початком написання листа про свою ініціативу інформуємо пані Тимошенко з надією,що вона не допустить такого знущання над рейтингом її політичної сили,а тому порадить своєму раднику подати у відставку з посади міського голови.
21 Лютого 2017, 13:16
А де можна глянути на скільки статки секретаря ради зросли після обрання на посаду?Знаючи на 100 % вона і досі проживає з батьками ,чоловіком і дітьми у будинку де має одну кімнату,про які статки йде мова??<br/><br/>Можливо у робочому процесі справді якийсь є нюанси,але щодо статків тоя переконана,що вони не такі як у мера і таких подібних.
22 Лютого 2017, 12:05
Усф відомості про статки секретаря ради у ДЕКЛАРАЦІЇ - в студію
23 Лютого 2017, 22:34
Сьогодні на сесії Вєрка обізвала Кошарука мавпою.Думаю що це вже край.Пора Вєру назад в бютівський бордель.Плаття нове купила а мозгі НІ!!!
23 Лютого 2017, 23:30
таке враження що в нас не міська рада а дитячий садок , один в одного іграшки забирають а гратись ними не хочуть ,
24 Лютого 2017, 01:25
Дійсно, це вже край.Якби Кошарук поважав своїх виборців(та і інші депутати також ) - то вже давно мали б через судові позови поставити на належне місце Федосючку,Кіндера та інше хамло.Особисто я,як виборець,не наділяв Кошарука повноваженнями щоб він дозволяв принижувати мої честь та гідність дозволяючи різній непотребі безкарно обзивати себе,а значить і мене та інших виборців також.
24 Лютого 2017, 11:00
через судові позови поставити на належне місце Федосючку,Кіндера - це не у статусі свідка виграти справу про земельну ділянку АТОвцю. Необхідно, окрім піару, розуміти законодавство, відповідно до якого здійснюється судовий процес. Або Артюшенко і Косцьов'ята брати в захисники.
24 Лютого 2017, 11:20
Можна Артюшенко і Косцьов'ята брати в захисники.Можна брати в захисники юристів з власної фракції.Можна залучати будь-яких інших і людей.Головне покінчити з ганебною пратикою коли Кіндер та Федосюк безпідставно ображають депутатів,а значить і нас виборців.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром