Не всі чиновники – хабарники, яких треба розстріляти, – Кіндер

20 Лютого 2017, 18:00
2527

З приводу Дня Героїв Небесної Сотні ковельський міський голова Олег Кіндер заявив, що до його сорому в Україні нічого не змінилося і українцям потрібно задати питання: «А кого ми обираємо?»

«Практично до мого сорому і сорому всіх українців не змінилося нічого. Це не те, що сором, а це саме страшне, тому що ті люди, які десь в останній момент вскочили на екскаватори і кричали в Ковелі в сесійному залі, що ми ще побачимо, чим ваш Майдан закінчиться, сьогодні вони у владі і практично ми маємо ті самі проблеми, або в деякій мірі ще більші проблеми. Із-за чого сьогодні суспільство має само визначитися і поставити собі знак питання: кого ми вибираємо? Кого ми вибираємо на виборах Президента? Кого ми вибираємо на виборах до Верховної Ради, до органів місцевого самоврядування?» – сказав Олег Кіндер в інтерв’ю волинській газеті «Вільна думка».

«Є такі якісь передчуття, що може ще й повернутися той режим Януковича?» – спитав його спецкор газети Микола Силюк.

«Я коментувати не буду (посміхнувся мер міста). Я не буду говорити, що це так було добре чи ще колись було добре. Я говорю, що люди сьогодні мають вже не просто з емоціями підходити, а напевно з розумом підходити до нашого майбутнього. Із-за чого я сказав, що саме основне, це коли людина кидає в урну, саме у виборчу урну за кого він голосував. От власне і має тоді думати. Тому, коли я сьогодні запитую: «Як Порошенко? Як вам Президент?», і тільки один негатив, то я задаю питання: «А за кого голосував?» – «За Порошенка». Так в чому проблема? Голосував і маєш. Із-за чого ми сьогодні пожинаємо факт того, що є», – каже Олег Олексійович.

Які ж «рецепти» пропонує українцям міський голова Ковеля?

«Ми повинні сісти і самі в собі розібратися, що українцями треба бути в душі і будувати Україну із себе. Не по принципу: всі чиновники – хабарники і їх треба розстріляти. А коли дивишся на людину: «А де ти гроші набрав?» – «Спиртом торгував». «А де ти гроші набрав?» – «Цигарками торгував». То це є нормально? Він тоді торгував, а зараз став чесний? Ні! Отут ми повинні в серці і в голові знати, що ми є українці, ми любимо Україну і будувати ту Україну. І все», – вважає Олег Кіндер.

«На минулих виборах у Ковелі на вибори прийшли, здається, десь 36 відсотків», – сказав Микола Силюк.

«Ми самі обіжаємося і говоримо, що мій голос нічого не зробить, а потім ті результати маємо. То значить чий голос зробив? І пожинаємо ті плоди», – зауважив градоначальник.

Коментарі
20 Лютого 2017, 20:09
Кіндер протирічить сам собі,прочитайте уважно його спіч.Він певно з будуна плів казна що.
20 Лютого 2017, 20:19
Не хабарник тільки тому ,що спочатку не знає з ким ділитися
20 Лютого 2017, 20:21
А чого ти носоріг ліз у владу,що бісишся,що твої бютоголовиє не пролізли.Добре що є в раді з десяток чесних депутатів,з якими ти падло не можеш домовитися.СЛАВА УКРАЇНІ.
20 Лютого 2017, 20:29
«А де ти гроші набрав?" - така оцінка людей по сумі "грошей" саме і вказує про намір отримати хабар. Хіба не може бути принципова і правильна людина без відповідної суми "грошей" ?
20 Лютого 2017, 20:31
пішла команда переобрати президента на ЮЛЮ ?
20 Лютого 2017, 20:39
На ЮЛЮ можливо ,але Кіндера геть із влади.
20 Лютого 2017, 20:49
пора ПРАВИЛЬНИХ обирати.
20 Лютого 2017, 21:08
розкажи Олеже Олексійовичу, тільки поклавши руку на серце, як фи фальсифікували з Товстигою конкурс на управилеля будинками. У Вереса ж навіть не було ліцензій на виконання робіт. ви відмінили конкурс, дали їм час виробити фвльшіві документи (ліцензії) , набрали неіснуючий штат людей ( саме їм видавали ліцензії згідно їх дипломів про освіту) ви допомголи їм фальсифікувати тарифи, ви навіть не пересвідчились і не подивились чи є матеріально - технічна база для виконання умов конкурсу. І ось маємо результат - масова відмова мешканців від надання послуг Вересом. Хто відповість за цей дешевий зехер? Прокуратура мала б вже зацікавитись діяльністю ділка Товстиги.
20 Лютого 2017, 21:12
А ЧОМУ КІНДЕР ЩЕ НЕ СИДИТЬ
20 Лютого 2017, 21:56
Буде сидіти і не тільки він. на все свій час
20 Лютого 2017, 22:08
"...ми ще побачимо, чим ваш Майдан закінчиться..." - це ж Кошарукові слова!
20 Лютого 2017, 23:52
Чесний однако,,,, Нехай розкаже, кому побудував будинок за кошти Люблинецького ПМК, щоб отримати прибудову по Драгоманова,5....
21 Лютого 2017, 00:14
І ТУ ЙОГО ПОДРУЖКУ ІЗ БАСЕЙНУ РАЗОМ З СЕКРЕТАРЕМ ради В ОДНУ КАМЕРУ ПРИМАСТЕРИТИ
21 Лютого 2017, 00:26
Да Клімашевська також підігрує Кіндерам,але колись прийде кінець і йому,цікаво,що тоді вона заспіває,поженуть із посади.
21 Лютого 2017, 01:04
Правда дорогу проб'є пізно чи рано, і тоді настане час розплати для всіх . Х то вчиняе гріх обовязково буде покараний якщо не він то. його нащадки. Гріх як бумеранг буде повернутий до того хто його вчинив
21 Лютого 2017, 01:07
Істинна правда....
21 Лютого 2017, 01:49
Але хочеться щоб все ж таки він мучився а не діти чи внуки...
21 Лютого 2017, 02:04
..."вскочили в екскаватор" - це ж " пурга" на Порошенка, таким чином злодюга-Кіндер показує Юлі, свою відданість та непримиримість з БПП. А рівень то який! З висоти пташиного ( Верховної ради) польоту....А що змінилось в Ковелі, як на рахунок дерибану землі та майна? А от про спирт та сигарети - вже інший рівень...низенький та гниленький, Печенюка вколоти видно Мавпа хотіла. А взагалі то Кіндеру треба давати можливість більше говорити...
21 Лютого 2017, 02:16
А давайте Кіндера виберемо у Верховну Раду депутатом від округу-може вікна повставляє
21 Лютого 2017, 09:50
кіндер не сидітиме - його люди повісять ,,,
21 Лютого 2017, 10:39
а хіба печенюк спиртовоз. я й незнав, а з виду чесніший чесного
21 Лютого 2017, 10:52
А молдаванка теж із БЮТ
21 Лютого 2017, 11:00
Бариги базарні пруть до влади
21 Лютого 2017, 11:01
Запорожці пишуть листа турецькому султану
21 Лютого 2017, 12:29
Кіндер - пилорама, досвід держуправління ноль, Товстига - продажа котлів опалення, досвід держуправління - ноль, Гейчиха -продажа помідорів - досвід управління ноль. і ви хочете щоб у державі був порядок? Бездумно видавати тупорилі розпорядження це ще не означає що керівництво ефективне. Ви ж згаєто, що стане, якщо мавпі дати в руки гранату.
21 Лютого 2017, 21:56
Підтримую ідею написання листа леді Ю по технології запорізьких козаків.Вчора пропонував приступити до написання такого листа коментатору під ніком &quot; Колишній&quot;.Він не відреагував на мою пропозицію.Запрошую всіх бажаючих прийняти участь в написанні листа по вказаній технології.Про що йдеться зрозумієте з нищенаведеної переписки: Баланс Колишньому<br/>22:17 20.02.2017<br/>&quot;...вже є явні ознаки того,що Кіндер ближчим часом змушений буде писати заяву на звільнення.Треба лише допомогти йому щоб в нього якомога швидше визріло таке бажання...&quot;<br/> <br/><br/>Думаю інакше<br/>22:45 20.02.2017<br/>Написав Кіндер заяву на звільненя від обовязків голови обласної &quot;Батьківщини&quot; - напише і про зречення з посади міського голови.Необхідно лише переконати леді Ю в тому,що для очолюваної нею політсили це далеко не найгірший вихід з ситуації.<br/>Колишній<br/>23:01 20.02.2017<br/>Ну й думай інакше, ніхто не забороняє, маєш право думати... Років зо п'ять пройде, поки думаєш...<br/>Пропозиція Колишньому<br/>23:20 20.02.2017<br/>Не потрібно чекати пять років.Якщо добре взятися ще кінця цього року Кіндера реально відправити у відставку.Запрошую Вас прийняти участь в реалізації одного з можливих варіантів прискорення відставки мера,а саме: - спільному написанню листа на імя пані Тимошенко.Робота не дуже складна.Думаю,що з нею ми справимся особливо не перенапружуючись.От тоді і буде видно хто з нас має рацію.Технологія написання листа наступна:одне речення пишу я,наступне Ви іт.д.Що скажете?<br/><br/><br/>Колишній Пропозиції<br/>00:49 21.02.2017<br/>Колись був такий сатирик Аркадій Райкін. В нього була така сатирична постановка &quot;Кто сшил костюм&quot;. Бачили??? Спільна болячка тільки добра. Це перше, По-друге. Писати лист Тимошенко??? Про що??? Про мера, якого самі ж обрали???? По-третє. Як Ви уявляєте собі написання листа, коли речення пишемо через раз??7 Це як?? Тут на сайті?????<br/>Пропозиція Колишньому<br/>09:04 21.02.2017<br/>Щодо Райкіна,костюма,спільної болячки - ваша іронія недоречна.Події на Майдані показали,що якщо свідомі люди змогли &quot; пошити костюм&quot; такому негіднику як Янукович ,то це реально зробити по відношенню до будь - кого іншого.На виборах мера була допущена помилка.Її необхідно виправити.Ви мене правильно зрозуміли - листа пишемо в коментарях.Одне речення пишу я.Мою думку продовжуєте Ви.Інші коментатори дають підказки та пропозиції.Перед початком написання листа про свою ініціативу інформуємо пані Тимошенко з надією,що вона не допустить такого знущання над рейтингом її політичної сили,а тому порадить своєму раднику подати у відставку з посади міського голови...&quot;(кінець цитат) Таке моє бачення одного з можливиих варіантів прискорення відставки мера Кіндера.Може спробуємо його реалізувати?
22 Лютого 2017, 10:06
Забули написати:Савонік - базарник,Пеніс-скотський доктор,купи-продай,Костовят - шиза,Стасюк- проводніца Верка сердючка-клоун,Печенюк - спиртовоз,Козак -транспорт,Кошик-бізнесмен-хабарнок,і т.д.А хто з вас порядний.За вашою писаниною у Ковелі немає таких.Зупиніться!
22 Лютого 2017, 11:53
У всіх перелічених осіб можна відшукати як позитивні так і негативні риси.Якщо я дозволяю собі деякі критичні зауваження на адресу симпатичних мені діячів то лише тому,що маю надію на те,що врахувавши мої критичні зауваження їхня діяльність буде більш ефективною.Зі своїм сценарієм написання листа пані Тимошенко я не претендую на істину в останній інстанції.Буду вдячний кожному хто висловиться з приводу запропонованої технології.
22 Лютого 2017, 13:50
- «Ми самі обіжаємося і говоримо, що мій голос нічого не зробить, а потім ті результати маємо. То значить чий голос зробив? І пожинаємо ті плоди», – зауважив градоначальник.<br/>Отже, як слідує з зауваження градоначальника, завдяки 36 відсоткам виборців пожинаємо ті плоди бездіяльності, корупції, а головне знищення довіри до сьогоднішньої влади, яка за участю Кіндера і його білосердечної команди депутаів (більшості) з 2006 року (дві каденції поспіль) розкрадали землю міста, оформляючи її на родичів та підставних осіб, кумів. Про що свідчить рішення міської ради у 2008 році про виділення 6,8 га. землі одним підняттям рук більшості білосердечних. Наприклад Шлюєв (БЮТ) оформив на тещу, Бойко (БЮТ, керуючий справами) на тещу, та інші. А також прийняті рішення по 4-5 га., про надння яких при першій каденції Кіндера не вказувались прізвища, а тільки ініціали.
22 Лютого 2017, 14:18
&quot;кого ми вибираємо? Кого ми вибираємо на виборах Президента? Кого ми вибираємо на виборах до Верховної Ради, до органів місцевого самоврядування?. Як Порошенко? Як вам Президент?», і тільки один негатив» – сказав Олег Кіндер.<br/>Суб'єкт з високою самооцінкою і з низькою оцінкою його оточуючими представляє тип конфліктної особистості, схильної приписувати собі гідності, а оточуючим недоліки. Занадто завищена самооцінка може говорити не тільки про незавершеному процесі формування особистості, але й про серйозні відхилення від психічної норми. Людина з неадекватно завищеною самооцінкою зазвичай переоцінює себе, свої можливості, що служить інший раз причиною конфліктних відносин з оточуючими.
22 Лютого 2017, 19:14
Респект і уважуха за точно поставлений діагноз.Прошу також висловитися про курс &quot;лікування&quot;тяжко хворого пацієнта.Можливо для такої гуманної мети варто запросити пані Тимошенко?
22 Лютого 2017, 22:25
Прочитав Ваш коментар. Скажу чесно, Ви заслуговуєте на повагу. Однак, ще раз повідомляю Вам, що я не маю бажання писати листи на сайті через одне речення. А тепер до конструктиву: Пропоную Вам написання колективного листа від імені однієї з партій, наприклад УКРОПУ. Гарантую підписання цього листа з певними коригуваннями депутатами Волинської обласної ради, в тому числі від БЮТу (кіндеронезалежними). Наостанок, Ваш ентузіазм мені імпонує.. Хотів би реально познайомитись...
23 Лютого 2017, 00:29
1.Дякую за добре слово, 2.Не наполягаю на участі в написанні листа.Я розмістив заклик у ФБ,Маю надію,що кілька чоловік відгукнеться. 3. Ще раз дякую за вашу готовність допомогти.Можливо я скористаюся Вашою допомогою. 4.Якщо справа дійде до підписання листа - більшої ваги він матиме якщо під ним підпишеться кілька тисяч ковельчан.5.Велика вірогідність того,що до відправлення листа справа взагалі не дійде.6.Можливо я і помиляюся,але....мене не покидає відчуття,що Ви виступаєте прихованим захисником режиму Кіндера (якщо я помиляюся в своїх оцінках - принесу свої найщиріші вибачення) .І тим не менше я не бачу причин для того щоб приховувати хто я.Зайдіть у ФБ на стрінку Олександра Філона,там Ви знайдете інформацію про те хто я та яких поглядів дотримуюся.Матимите бажання співпрацювати - звертайтеся.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024