Кіндер звинуватив управителя будинків у бездіяльності

21 Лютого 2017, 15:07
4503

Ковельський міський голова розкритикував ТзОВ «К.П.Верес», яке минулого року стало управителем двох десятків житлових будинків, і дав вказівку начальнику управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрію Стернічуку зустрітися з його керівником та особисто проконтролювати вивезення сміття.

«Зустрічайтеся з «Вересом» по прибиранню, по вивозу сміття. І по певних питаннях просто не то, що нарікання є. І ніхто не може зрозуміти: а де ділися наші ЖЕКи? З однієї сторони це добре, що наші ЖЕКи так працювали. Добре, що їх бачили. А з другої сторони, що під’їзди не убрані, сміття не вивозиться. Ну, вони ж виграли тендер? Виграли. Чи вони думали, що просто виграють тендер і будуть сидіти в потолок плювати, а їм будуть люди гроші платити? Таке не може буде! Візьміть, в плоть до того, що з керівництвом поїздіть. Вивоз сміття. Проїдьте самі особисто подивіться по пару будинках, от Валентина Олександрівна говорила, що там чуть не забастовка в будинку, що будуть відмовлятися від «Вересу», – сказав Олег Кіндер на апаратній нараді.

«Люди пишуть звернення з цього приводу», – підтвердила начальник фінансового управління виконкому Ковельської міської ради Валентина Романчук.

«Проїдьте! Проїдьте! Подивіться! Якщо хтось думав, що отак ЖЕКу платили гроші просто, бо не було що робити, і ЖЕКи нічого не робили, то сьогодні це відчувається. Я не хочу там нічого поганого говорити за «Верес». Але ж «Верес» приймав участь в управителя? Приймав. Вони бачили, що потрібно робити? Бачили. А чого тоді не роблять? За що люди будуть свої гроші платити?» – наставляв Андрія Стернічука і водночас обурювався мер міста.

Читачі нашого видання неодноразово критикували заступника міського голови Андрія Товстигу та колишнього головного комунальника міста Олександра Балака, що вони «здали» комунальне господарство і начебто при проведенні конкурсу на управителя будинками «проштовхували» «Верес». Мовляв, нібито фірма ще не мала дозволів на проведення тих чи інших робіт, ліцензій, технічного оснащення та людських ресурсів. А сам Балак на одній з нарад навіть висловив побоювання, що новий управитель будинків «умиє руки».

«Олександр Сергійович, не лякайте! Так не може бути!» – запанікував ще минулого року Олег Кіндер, але його підлеглий як у воду дивився…

Коментарі
21 Лютого 2017, 18:33
При проведенні конкурса Товстигою і Балаком були порушені ( кримінально порушені і для прокуратири тут є чим зайнятись) правила проведення конкурсу. У Вереса навіть не було ліцензій на виконання певних робіт. Товстига приймає рішення не відмінити конкурс, а перенести його. Через тиждень у Вереса вже були ліцензії. Хто їх видавав, кому їх видавали, штатна книга з вказаними посадовими особами які мають виконувати певний вид робіт показано не було. Скажіть, як "липовий" Верес зможе провірити тягу в вентиляційних люках, як верес може обслужити систему опарення будинків, як він може обсуговувати єлектромережі, якщо у них немає електриків а є тільки ліцензія, чорт його зна на кого видана. І так по всіх питаннях. Сміття, цн тільки маленька капелька тих порушень, які виникли після прийняття будинків. Через рік такого правління всі будинки заваляться. міська рада повинна негайно розірвати угоду з Вересом про утримання будинків, якщо не хочете через рік побачити тільки голі стіни з вибитими вікнами в будинках. Олег Олексійович, вам неодноразово говорилось, що Товстига ід керівництво міста великого фугаса. Невже ж ви не розумієте, що вам через нього будуть великі проблеми і не тільки. Ганьба. А мешканцям будинків я просто раджу негайно створювати ОСББ і тікати від того клятого Вересу.
21 Лютого 2017, 18:45
тут вже не з керівництвом потрібно зустрічатись, а кримінальну справу відкривати.
21 Лютого 2017, 19:02
суд має негайно анулювати результати "липового" конкурсу і не тільки на управителя будинками. Товстига вже встиг підсунути Вересу ціле підприємство "Добробут".
21 Лютого 2017, 19:16
а я то думаю чого не проводять день дупутата на комунальних підприємствах
21 Лютого 2017, 20:56
депутат тільки вважає що має тільки Пітухом пройти по підприємству і вказати що у вас бумажка на території валяється, окурок не там де треба, в приміщенні підлога не помита. А от щоб зібрати працівників, послухати про проблеми комунальних підприємств то їх тут немає. Скажіть шановні депутати, як ви допустили щоб було знищене підприємство "Добробут" яке ідеальному стані підтримувало місто, парка, освітлення, кладовище. Чим помазав Верес що ви вирішили віддати йому на рознрабування міський благоустрій. Чи не пахне тут злочином.
21 Лютого 2017, 20:59
Те так зване підприємство Добробут вміє тільки з деревами на Сільмаші воювати. скільки дерев понищили. Куди дивиться прокуратура? Де правохоронні органи. На Сільмаші повним ходом вирізуються і крадуться дерева. Це кримінальна справа. За це має хтось нести відповідальність. <br/>Ауууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кіндер зупини свавілля добробуту на Сільмаші Куди вивозяться знищені дерева????
21 Лютого 2017, 21:27
Цитати &quot;великих&quot; <br/>Не всі чиновники – хабарники, яких треба розстріляти, – Кіндер
21 Лютого 2017, 21:38
до різки дерев на цей раз Добробут відношення не має. А дерева шукайте у кіндера на пилорамі
21 Лютого 2017, 21:50
Щоб приховати провали по комуналці Вєра Іванівна перенесла ,,День Депутата'' комунальних підприємств на березень....Черговий привід висловити їй недовіру!
21 Лютого 2017, 22:47
Кіндер може перейняти досвід в жителів 5 тьох будинків по вул Кутузова .12 .Замість ЖЕКУ люди все роблять самі .В м. КОВЕЛІ І ТАКЕ Є . будинки привиди без правил і закону .Люди і ОСББІ І ЖЕК .Та платіжки приходять вчасно .НЕ повірите .... за тепло приходять рахунки реквізити ТАСКОМБАНК ТІГІПКО .2017 Р .
21 Лютого 2017, 22:53
Давайте явно винних розстріляємо
21 Лютого 2017, 23:56
Політикан і злодій Кіндер ще раз підтвердив, що він не господар, що твориться В КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ситуацією не володіє, махінації і відкати це його стиль життя.
21 Лютого 2017, 23:59
Політикан і злодій Кіндер ще раз підтвердив, що він не господар в Ковелі, що твориться В КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ це не його, махінації і відкати стиль його життя.
22 Лютого 2017, 00:15
Як це Добробут выдношення не мае? Там біля тих алкоголіків . які нищать дерева як бігала ота майстриня, яка колись головним інженером в жеку робила так і бігає, сьогодні бачив. І пікапчик отой червоний стоїть, яким в будці оту алкашню доюробутовску возить ,щоб дерева нищили
22 Лютого 2017, 03:03
Дерева на сільмаші хворі.Невже не видно прийшла зима а оті,,пучки,, і зараз зелені. Вони витягують із дерева всі соки.На весні всі дерева відмолодяться і на наступний рік буде Вам холодок. Щодо відвезення сміття я Верес підтримую.Не один ЖЕКовський водій не підбирав сміття яке лежало на узбіччі (навіть в місці зупинки авто), а Верес,приїхали погрузили (помахали лопатами із за нашого бидла яке не може викинути вчасно сміття на машину)почекали людей і поїхали.За місяць роботи не варто судити, фірмі до цього треба адаптуватись.З ЖЕКом також були проблеми зробив заявку і чекаєш може сьогодні,може завтра, може через тиждень. Звертайтесь,не робитимуть толком тоді можна говорити.А ті кучі сміття які ,,утворились,, за ніч то це потрібно поліцію напрягати.Штрафонуть з десяток людей і не буде того.Наш народ треба гривнею нагадувати тоді буде толк і чистота нашого міста.<br/>Слава Україні
22 Лютого 2017, 03:17
Ну позрізали дерева і що,відростуть не при землі різали, а верхівки. Тим більше що хоч таким способом виселили ворон,які не давали спокійно прогулятися в затінку
22 Лютого 2017, 03:36
Так ворони були тільки там, а зараз по всьому сільмаші сратимуть на голови.<br/>Браво!
22 Лютого 2017, 04:18
Та холера їх бери тих ворон. А що робити з тими пеньками які утворились там де колись дерева були. Біля будинку Відродження 10 між будинком Відродження 6 чотири маленьких пеньки .Дерева позрізали під корінь . Під корінь ріжуть дерева вздовж забору заводу , біля базарчика. Пройдіть подивіться . буквально за сьогоднішній день скільки пеньків стало. Таке враження складається, що на ділянку хтось око поклав під забудову. А от на яку пилораму вивозяться трактором порізані стовбури то це питання до правоохоронних органів.
22 Лютого 2017, 08:03
яке адаптуватись? Верес мав бути адаптований на момент проведення конкурсу. Тим більше що комунальний сектор очолює бувший головний інженер РЖКП-2, якого з РЖКП поперли за бездіяльність. Так що адаптація тут ні до чого, це стиль роботи. БАНДУ ГЕТЬ!!!!! І не ганьбіть Україну.
22 Лютого 2017, 11:16
Ворон ворону око не виклює
22 Лютого 2017, 14:02
Зверніть увагу - &quot;Перелік засновників... - АЛЕЙНІКОВ СЕРГІЙ ВІКТОРОВИЧ. Адреса засновника - 02099, Волинська обл., м. Ковель...&quot; Упсьььь, цей індекс на сайті http://services.ukrposhta.com відповідає м. Київ!!!
22 Лютого 2017, 14:30
казали ж вам що то сепари лізуть в місто. а від сепарів добра не жди. Це й показали останні події. Товстига має сидіти в тюрмі за зраду ковельчан.
22 Лютого 2017, 16:58
Товстиги до дупи ваші проблеми. Він зараз на Вересовські гроші відпочиває на курорті. Але він не на того коня поставив. Все майно Вересу в заставі за борги і скоро ця кампанія лусне. Правоохоронні органи повинні негайно втрутитись в цю оборудку. Чому Верес відмовляється від робіт де потрібно вкласти гроші( це обрізка дерев вивіз сміття після обрізки і т. ін.) а ось кладовище де гроші самі течуть в кишеню взяв на обслуговування, звалище де ЖЕки платять за переробку сміття взяв. Корупція налице і Товстига повинен сидіти в тюрмі. Олег Олексійович прийміть негайно міри до наведення порядку поки ковельчани самі не взяли його(Товстигу) за бороду.
24 Лютого 2017, 20:40
Дерева біля базарчика вздовж заводу аварійні. Їх потрібно було знести ще кілька років тому.<br/>Звичайно, зараз потрібно насаджувати нові.
24 Лютого 2017, 21:21
Кіндерів в топку
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром