Палії сухостою підпалили околиці Ковеля

30 Березня 2020, 12:52
Пожежа 3370
Пожежа

Горіло навколишнє природне середовище біля приміських сіл Бахів та Вербка.

У неділю, 29 березня, зловмисники в різних місцях підпалили суху траву на околиці Ковеля – біля сіл Бахів та Вербка, незважаючи на неодноразові попередження рятувальників та передбачене адміністративне покарання за такі неправомірні дії. Чорний дим від підпалів можна було побачити за кілометри.

Про це інформують у соціальних мережах мешканці Ковельщини.

«Так сьогодні виглядає Вербка і Бахів», – пише Ірина Кістенюк у Facebook, яка опублікувала відео «діяльності» паліїв.

«Це так виглядало з Білина», – зазначає Руслан Колеватов.




 

Мешканці міста та сіл також викладають відео та фото підпалів. На одному з відео видно, як вогонь добрався до приватного обійстя.

«Підпалили траву під самими будинками. Люди ви що, подуріли?» – обурюється одна із дописувачок.


 

Читайте також:

Коментарі
30 Березня 2020, 15:59
А пожежники замість того, щоб гасити намотують круги з непотрібною акцією попередження, бо тут можна солярки вкрасти. А пожежі хай палають - люди самі загасять.
30 Березня 2020, 17:00
Проблема підпалів та масового спалювання рослинних та сміттєвих відходів вже давно гостро стоїть у Ковелі та районі. Кожен палить що захоче і де захоче. Можна абсолютно безкарно задимити їдким димом Ковельську набережну, цілі житлові райони міста, парк Т. Шевченка, розвести величезне димне багаття під боком у поліції або палити як у статті вище величезні площі землі. А що тут боятися? Адже відповідальності не буде ніякої. Наша влада просто ігнорує дану проблему, увесь час займаючись корупцією та самопіаром. Без рішучих дій та жорстоких покараннь все залишиться як є - так і будемо дихати задимленним повітрям ми та наші діти, а потім дивуватися "а чому такий слабкий у всіх імунітет?", "чому всі так хворіють?"
30 Березня 2020, 23:28
Якщо не допоможуть штрафи,то примусово здавайте ціх хворих людей у дурдом!
31 Березня 2020, 02:28
Тепер точно не буде стояти...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром