Ковельська влада хоче відібрати землю у ветерана АТО

30 Березня 2020, 17:56
Микола Скалацький 4335
Микола Скалацький

У Ковелі учасник АТО разом із братом хочуть узаконити земельну ділянку біля хати, де господарювали їхні батьки, але чиновники виступають проти.

Учасник АТО Микола Скалацький разом із старшим братом Григорієм звернулися до ковельського міського голови Олега Кіндера з проханням надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у приватну власність землі у Ковелі на вулиці Княгині Ольги, біля своїх будинків, для будівництва за рахунок земель Ковельської міської ради, які не надані у власність чи користування. Мовляв, на цьому городі господарювали ще їхні батьки.

Однак начальник відділу земельних ресурсів виконкому Вадим Логвінов підготував на сесію міської ради проєкт рішення, в якому заявникам відмовлено у їхньому проханні. За словами чиновників, вони вже використали своє право на приватизацію землі. А за чутками, на цю ділянку начебто претендує одна ковельчанка, за якою «стоять» можновладці.

На останній сесії Ковельської міської ради депутат від «Солідарності» Сергій Вишневський запропонував зняти цей проєкт з порядку денного.

«Є пропозиція зняти з порядку денного це питання на доопрацювання. Це відмова Скалацьким. Я прошу витримати паузу на місяць. На наступну комісію їх запросимо. Там у них, говорять, що то город їхніх батьків. Документи представлять. Людина просто не може у зв’язку із коронавірусом прийти на сесію і пояснити. Я прошу просто зробити паузу», – сказав Сергій Вишневський.

Депутати дослухалися до свого колеги і зняли скандальний проєкт з порядку денного.

Вже після сесії міської ради Микола Скалацький записав відеозвернення, в якому подякував депутатам за підтримку.

Читайте також: Просять допомогти військовому з Ковеля, у якого шахраї викрали гроші  

Коментарі
30 Березня 2020, 22:22
Ну так як простим людям,то потрібно ще й боротися за свої ж землі!<br/>Міська ковельська влада за гроші перекреслить всі закони та людей у свою користь!
30 Березня 2020, 22:36
Ну так як простим людям, то потрібно ще й боротися за свої ж землі!<br/>Міська ковельська влада за гроші перекреслить всі закони та людей у свою користь!
31 Березня 2020, 00:58
Нєбось головна крахоборка мурай і іже с нєй вже давно отримали откатік на розробку псевдо документації на той кусинчик землі, тепер цьому бідоласі можна тільки поспівчувати
31 Березня 2020, 02:00
Боріться поборете! вже пора всім схаменутись Люди добрі скільки можна дозволяти нам щоб нас дурили В людини біля хати 2,5 сотки хто ще має право зазіхати на решту як не Він Люди всім хватить Ніхто не вічний Пройде часі
31 Березня 2020, 14:19
як можна на 2,5 сотих побудувати житловий будинок. Це не відповідає ніяким нормам. значить треба зобов'язати знести будинок, бо на така земеьна ділянка не може бути для будівництва житлового будинку. і приватизація може бути один раз, а не приватизовувати по три рази земешьніділянки. Один може прихватизувати п'ять раз, а другий ні разу.
31 Березня 2020, 15:43
Можна побудувати, з цокольним гаражем і сараєм. І ще маленький дворик вийде.
31 Березня 2020, 17:52
А де написано, що атошник хоче будувати житловий будинок? Може він планує збудувати теплицю чи гараж.
31 Березня 2020, 19:40
АТОшник повинен воювати, а землю повинні отримувати замість нього &amp;quot;потрібні люди&amp;quot;
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024