Уродженка Ковельщини двічі обікрала рожищенський магазин

31 Березня 2020, 09:15
1702

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженки селища Голоби Ковельського району, яка двічі обікрала рожищенський магазин.

Слухання справи відбулось 24 березня. Про це йдеться у вироку суду.

Обвинувачена 10 лютого у торговій залі приміщення рожищенського магазину «Єва» з торгових полиць викрала дві помади та туш для вій, загальною вартістю 707 гривень.

13 лютого жінка повернулась у цей магазин та вкрала тональний крем, туш для вій, тіні та рум'яна, підводку для очей, на загальну суму 660,90 гривні.

Поклавши косметику до кишені, жінка намагалась вийти із магазину, однак її затримали працівники поліції.

У підготовчому судовому засіданні обвинувачена свою вину в інкримінованих їй кримінальних правопорушеннях визнала повністю, завдані збитки відшкодувала повністю.

Між представником потерпілого та обвинуваченою укладена угода про примирення. 

Суд ухвалив угоду затвердити, визнати жінку винною у вчиненні кримінальних правопорушень, визначити покарання у виді позбавлення волі на один рік. Суд звільнив обвинувачену від призначеного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, якщо вона, протягом іспитового терміну, тривалістю один рік, не вчинить нового злочину і виконає покладені на неї обов'язки.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром