Ковельські медпрацівники змушені за свої кошти купувати спецодяг

31 Березня 2020, 12:00
Ковельське МТМО 5526
Ковельське МТМО

У Ковельському комунальному медичному об’єднанні працівники за власні гроші купують комплекти спецодягу.

Ці факти оприлюднила у Facebook голова ковельської громадської організації «Реальні справи Ковель» Олександра Ткачук, до якої за захистом своїх прав звернулися медики.

«Медичні працівники Ковельського МТМО за власний кошт купують кожен для себе медичну форму, а саме, форма складається із комплекту: халат, брюки та медичне взуття. Також, зазначили, що прати цю форму вони забирають додому. Це взагалі неприпустима ситуація, а особливо небезпечна у період пандемії», – пише вона.

Олександра Ткачук письмово звернулася до міського голови Олега Кіндера із проханням забезпечити всіх медичних працівників Ковельського комунального МТМО спецодягом та взуттям, іншими засобами індивідуального захисту, а також компенсувати витрати медикам, які купували спецодяг та взуття за власні кошти.

Нагадаємо, 27 березня Олег Кіндер зустрівся з виконуючою обов’язки головного лікаря Ковельського МТМО Людмилою Івахнюк, яка повідомила, що засобами індивідуального захисту лікарі забезпечені, а міський голова наголосив, що всі повинні працювати спільно, злагоджено та у ці складні часи підтримувати і допомагати один одному.

Читайте також:

Коментарі
31 Березня 2020, 18:08
А так розхвалювали Самчука, благодійні внескии дер з усіх, памятники і телевізори-плазми ставив. Ось який МОЛОДЕЦЬ! А медперсоналу за свої кошти все купляй, ще й 2 одноразові маски видали на період загальнонаціонального карантиину. ГАНЬБА!
31 Березня 2020, 19:37
Якби був Самчук, то не купував би медперсонал спецодяг за свої кошти.<br/>А як стане керовніком Вітер, то всю лікарню, яку по крупинкам збирав Самчук, вмить пустить за вітром...
31 Березня 2020, 20:34
Самчука вже немає...<br/>А ви платіть благодійні внески....
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024