У ковельській книгарні безкоштовно роздають книжки

23 Лютого 2017, 16:47
3984

У книжковій крамниці, яка працює у центрі Ковеля, стартувала акція: кожному покупцю двох книг третю дарують безкоштовно.

Акція у новому магазині розпочалася 23 лютого, розповіла директор крамниці Вікторія Паньків.

«Умови акції максимально прості і цікаві: кожному покупцю, який придбає у нас дві книги, третю ми даруємо», - розповіла директорка магазину.

Акція триватиме до 23 березня.

В асортименті магазину – і новинки книжкового ринку, і ті книги, які вже стали справжніми літературними бестселерами. Серед них – «Несказане» Селесте Інг – найкраща книга 2016 року за версією низки світових видань; «Кмітливіші. Швидші. Кращі. Секрети продуктивності в житті та бізнесі»  Чарлз Дахігг – книга, в якій описані історії успіху відомих людей сучасності, американська драматична біографічна стрічка режисера і продюсера Клінта Іствуда «Американський снайпер» а також безліч інших книг.

«Тільки у нашій книгарні ковельчани і гості міста зможуть знайти світові бестселери, видані українською мовою і у якісному поліграфічному виконанні», –каже Вікторія Паньків.

Нагадаємо, що у лютому в Ковелі з’явилася перша міська книгарня, і міської ради яка розташувалася у приміщенні (вул. Незалежності, 73).

Крім книг тут можна придбати канцтовари, зробити ксерокопії документів, замовити друк поліграфії від бланків до книг. 

Читайте також:

14 книг про кохання, які можна придбати у Ковелі


 

Коментарі
23 Лютого 2017, 22:45
Скоро будуть 2 давати,якщо 1 купиш!
24 Лютого 2017, 15:50
А то нічого, що в Ковелі уже давно є кілька різних книгарень, а не "у лютому в Ковелі з’явилася перша міська книгарня" і книги волинських і ковельських авторів уже давно продаються в магазині "Книга" біля ковельської друкарні?
24 Лютого 2017, 19:49
маячню братів Капіранових мені і задарма не потрібно
24 Лютого 2017, 22:39
Тільки у нашій книгарні ковельчани і гості міста зможуть знайти світові бестселери, видані українською мовою і у якісному поліграфічному виконанні», –каже Вікторія Паньків.- таке враження,що новостворена "перша міська книгарня" має монополію на дані книги
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024