Як в умовах карантину волинянам передати показання лічильника газу

01 Квітня 2020, 16:00
2262

Традиційно щомісяця, з 1 по 5 число споживачі природного газу передають показання лічильників АТ «Волиньгаз». До впровадження карантину чимало волинян робили це в семи Центрах обслуговування клієнтів, мовляв, живе спілкування з фахівцями – ознака того, що показання точно будуть зараховані.

Проте карантин вніс суттєві корективи в наше життя, адже у зв’язку з небезпекою поширення коронавірусної інфекції компанія «Волиньгаз» перейшла в режим онлайн, для того, аби не піддавати ризику своїх клієнтів та працівників. Про це повідомляють у пресслужбі компанії.

1 квітня в багатьох споживачів природного газу з’являється питання: як в умовах карантину виконати обов’язковий ритуал – з 1 по 5 число передавати показання лічильника?

Оскільки Центри обслуговування клієнтів «Волиньгазу» зачинені для відвідувачів, то передати показання лічильника можна дистанційно. Загалом, у «Волиньгазі» існує 7 сучасних онлайн способів.

Про них щодня розповідає клієнтам Ольга Півень – керівниця Центру обслуговування клієнтів АТ «Волиньгаз» (м. Ковель). У компанії жінка працює вже 8 років. Поки Центр закритий на карантин – онлайн спілкується зі споживачами природного газу.

«Наша країна в умовах карантину живе практично онлайн, бо всі читають новини, спілкуються більше в телефонному режимі і через свої смартфони можуть легко зареєструвати Особистий кабінет на 104.ua – потрібно зробити лише один дзвінок - на номер 067 33 39 104. Я особисто дуже люблю користуватись Viber7104, тепер там можна і фото свого показника прикріплювати», – розповідає керівниця Центру обслуговування клієнтів АТ «Волиньгаз» у м. Ковель Ольга Півень.

Ольга Півень
Ольга Півень

1. Особистий кабінет на сайті 104.ua. Найоперативніший та найзручніший спосіб передачі показань. Нещодавно компанія «Волиньгаз» розробила експрес-реєстрацію в онлайн-сервісі 104.ua. Для автоматичної реєстрації Особистого кабінету вам потрібно лише зателефонувати зі смартфону до Контакт-центру АТ «Волиньгаз» (тел. +38 067 33 39 104) і назвати номер свого особового рахунку. Після цього усю роботу зроблять за вас. Лишається лише ввести на сайті 104.ua логін (ваш номер телефону) та пароль, який надійде в смс-повідомленні й можна передавати показання лічильника.

Читайте також: У «Волиньгазі» запровадили автоматичну реєстрацію в онлайн-сервісі 104.ua

2. Мобільні додатки 104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для iPhone. Зручно та просто. Особливо для тих, хто не уявляє свого життя без гаджета та дотримується принципу «навіщо витрачати багато часу на те, що можна зробити за кілька секунд у смартфоні». Встановлюєте додаток, реєструєтесь та передаєте показання. До речі, у додатках можна зареєструвати кілька особових рахунків. Це дуже актуально під час карантину, адже ви можете внести дані рахунку близьких і передавати показання їх лічильників онлайн.

3. Чат-бот 7104ua у месенджері Viber. Якщо спілкування у Viber – невід’ємна складова вашого життя, ви неодмінно оціните цей спосіб. Активуєте чат-бот, а далі дієте за його підказками. Все швидко та чітко. До речі, тут теж можна зареєструвати кілька особових рахунків і навіть передавати показники, надіславши фото лічильника.

4. Смс на короткий номер 7104. Смс потрібно надсилати у такому форматі: номер особового рахунку (10 цифр), пробіл, показання лічильника (5 цифр). Вартість повідомлення згідно з тарифом вашого мобільного оператора. Зручно, якщо ви знаходитесь там, де немає доступу до Інтернету.

Читайте також: «Волиньгаз» допомагає медичним працівникам області

5. Дзвінок до контакт-центру «Волиньгаз». Телефонуєте до контакт-центру «Волиньгаз» за номером (0332) 280-104, (067) 33-39-104, який працює щодня з 8:00 до 20:00 год і повідомляєте диспетчеру, що бажаєте передати показання лічильника. Не забудьте перед розмовою підготувати номер особового рахунку та показники.

6. Голосове меню IVR, яке працює цілодобово за номерами контакт-центру в розділі «2». Номери контакт центру: (0332) 280-104, (067) 33-39-104. Тут усе просто: дієте за підказками голосового меню, самостійно вводите усі дані, а далі інформацію опрацьовує комп’ютер.

7. Лист на електронну пошту [email protected]. У листі вказуєте номер особового рахунку та показання лічильника.

Читайте також: Безпека понад усе: як працює аварійно-диспетчерська служба «Волиньгазу» під час карантину

Ірина Єфремова працює контролеркою «Волиньгаз». Раніше заходила в оселі споживачів газу і перевіряла показники лічильника. Тепер - онлайн, удома в телефонному режимі спілкується з клієнтами і розповідає їм про онлайн сервіси та збирає показники. 

Ірині - 27 років, вона виховує трьох діток і оплачує компослуги за маму. Після декрету, спочатку, каже, подружилась на роботі з Viber7104, оскільки зручно, бо телефон завжди під рукою. Цінує жінка час, їй кожна хвилина дорога.

«А потім зареєструвала Особистий кабінет 104.ua. Тут бачу всю історію оплат за газ і його доставку та поданих показників лічильника. Усі тепер онлайн. Рекомендую платити теж онлайн, бо зручно», - усміхається контролерка Ірина Єфремова.

Ірина Єфремова
Ірина Єфремова

Довідково: Компанія «Волиньгаз» здійснює доставку природнього газу до понад 250 тис сімей Волині. На сьогодні онлайн-сервісами «Волиньгазу» користуються понад 60 тисяч жителів області, а впродовж карантину в Особистому кабінеті на сайті 104. ua зареєструвалось понад 1 500 волинян.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39