Рятувальники гасять торф’яник поблизу села Майдан

03 Квітня 2020, 13:14
1234

Рятувальники підрозділів Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області продовжують боротись з пожежами, що виникають в екосистемах через грубе порушення громадянами правил пожежної та екологічної безпеки.

Упродовж минулої доби ліквідували 11 пожеж сухої трави, сміття на відкритій території та очерету, а також одну пожежу на торф’янику. Про це повідомили у пресслужбі рятувальників.

Зокрема, чотири пожежі виникло на території Луцького району (села Рованці, Боголюби, Піддубці, Тарасове), три пожежі – у місті Луцьку, по одній – на території Ківерцівського (село Вишнів), Володимир-Волинського (село Хобултова), Іваничівського (село Нова Лішня), Камінь-Каширського (урочище Стогектарка поблизу села Пнівне), Турійського (село Ружин), Рожищенського (село Єлизаветин) районів.

Виникла пожежа на торф’янику поблизу села Майдан Ковельського району. Орієнтовна площа – вісім гектарів. Над гасінням цієї пожежі працюють рятувальники Четвертої державної пожежно-рятувальної частини Ковеля та 21-го Державного пожежно-рятувального поста селища Голоби – всього залучено дві одиниці техніки та дев'ять чоловік особового складу.

Всього для ліквідації пожеж в екосистемах минулої доби залучили 13 пожежних машин та понад 30 рятувальників Державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС у Волинській області.

Над встановлення осіб, винних у виникненні пожеж, працювали поліцейські. Вдалось встановити, що пожежу сухої трави в селі Вишнів Ківерцівського району спричинила місцева мешканка.





Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39