Ковельчани просять перенести громадські слухання по парку

03 Квітня 2020, 16:20
Ковельчани просять перенести громадські слухання по парку 2514
Ковельчани просять перенести громадські слухання по парку

Мешканці Ковеля невдоволені тим, що міська влада в умовах карантину хоче провести громадські слухання по реконструкції центрального парку міста в режимі прямої відеотрансляції.

На офіційному сайті Ковельської міської ради 1 квітня з’явилося повідомлення про те, що громадські слухання з розгляду та обговорення детального плану реконструкції парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, бульвару Лесі Українки, площі зі сторони парку та вулиці Незалежності відбудуться в режимі прямої відеотрансляції 8 квітня 2020 року о 15-й годині за посиланням – kovelrada.gov.ua/online.html, а поставити запитання розробнику містобудівної документації можна за номером телефону +380665131148.

У зв’язку з цим в Єдиній системі місцевих петицій створили електронну петицію з вимогою до влади перенести громадські слухання щодо реконструкції парку і провести їх вже після закінчення карантину.

«Слухання резонансного проекту по реконструкції парку Лесі Українки хочуть замінити на онлайн трансляцію. При цьому немає чіткого механізму, як задати питання, як буде вестись протокол, як пройде голосування і таке інше. Такі дії прямо протирічать чинному законодавству. Кожна людина має право прийти на громадські слухання та висловити свою думку. Тому я створив петицію про перенесення слухання на той час, коли закінчиться карантин і стабілізується ситуація в країні», – пише на Facebook автор петиції Станіслав Костак.

Петицію уже підтримали депутат Ковельської міської ради від «Самопомочі» та працівник Ковельського МТМО Богдан Солодуха, громадська активістка Катерина Кухаренко та інші.

Читайте також: Ковельчани забракували проєкт реконструкції центрального парку міста  

Коментарі
03 Квітня 2020, 20:46
А хто незадоволений? Неіснуючі в природі "трудящієся"...
04 Квітня 2020, 14:35
Скільки мільйонів Мавп з Гетьманом покладуть в кишеню
05 Квітня 2020, 18:09
не треба ніякого парку в ковелі. Хай буде совок облущений, тут дуже зручно бухати і собачки гуляють. А так тікі гроші зоркрадуть. Краще віддайде грошики багатодітним матерям героїням) .Норм? Кавєльчянє?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром