Борчиня з Ковеля приєдналася до флешмобу «Біла картка»

04 Квітня 2020, 17:00
Юлія Ткач 3025
Юлія Ткач

За ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету та за підтримки Організації Об’єднаних Націй весь світ 6 квітня відзначатиме Міжнародний день спорту заради розвитку та миру.

З цієї нагоди у світі проводиться акція #WhiteCard («Біла картка»). До якої доєдналася уродженка Ковеля, борчиня, чемпіонка світу, триразова чемпіонка Європи, заслужений майстер спорту України Юлія Ткач. Вона опублікувала у Facebook фото із символічною білою карткою. 

«Я також підтримую всесвітню акцію МОК та ООН #whiteCard ! Біла картка – знак миру та спокою у світі! «Спорт – це солодка мить перемоги, після важкої праці. Можливість стати кращою версією себе», – написала Юлія Ткач у дописі.

Акція має нагадати людям у всьому світі, що спорт є універсальною мовою, яка спонукає до миру, порозуміння та взаємоповаги між людьми. Підняття «Білої картки» символізує позитивну силу спорту і означає справедливе ставлення та надання рівних можливостей усім, хто бажає долучитись до здорового способу життя, а також мир, нейтральність і зобов’язання діяти спільно заради кращого світу. Лозунг акції – «Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність — запорука загального процвітання й добробуту!».

 


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром