ОСББ у центрі Ковеля виступає проти реконструкції парку біля свого будинку

05 Квітня 2020, 11:52
Реконструкція парку 6209
Реконструкція парку

Співвласники багатоквартирного будинку категорично не хочуть такої реконструкції центрального парку, яку запропонували її розробники.

Жителі будинку № 104 на вулиці Незалежності (на будівлі знаходиться електронний годинник, – ред.) звернулися із заявою до ковельського міського голови Олега Кіндера про те, що вони рішуче не згідні із запропонованою реконструкцією площі зі сторони парку та центральної вулиці, виступають проти встановлення лавок для відпочинку біля своїх вікон та головної ялинки міста.

Читайте також: Міська влада заборгувала кошти за утримання електронного годинника у центрі Ковеля

«Поскільки вже було встановлення маленьких чотирьох лавок («Мандруюча книга») біля вікон, що зробило просто неможливим життя в будинку збиранням на тих лавках великих компаній, які вживали там алкоголь, курили цигарки і не тільки, галасували, включали гучно музику і т.д. до самого ранку. А з нашого двору зробили громадський туалет. Тому ми просто категорично проти встановлення лавок відпочинку біля наших вікон, бо цим рішенням зробите теж, що і було до демонтажу «Мандруючої книги», але тільки в три рази гірше», – пише від імені мешканців у заяві до мера голова правління ОСББ «Ковель Центральний» Олег Жук.

Читайте також: «Мандруюча Книга» у Ковелі знову «мандрувала» за гроші з міського бюджету

Також жителі багатоповерхівки не хочуть біля своїх вікон і головної ялинки міста, бо в новорічні свята тут буде створюватися галас, масові гуляння до ранку, а в будинку проживають літні люди та малі діти.

Читайте також: Ковельський мер каже, що з головною ялинкою міста не все гаразд

«Ми пропонуємо її перенести до центральної сцени, там вона нікому не заважатиме та й буде краще проводити святкові заходи. Або перенести її на місце будівлі музею, поскільки та будівля вже просто розвалюється і, тим паче, вона не сильно вписується в оновлений парк», – зазначає Олег Жук.

Читайте також: 

Нагадаємо, міська влада в умовах карантину хоче провести громадські слухання по реконструкції центрального парку міста в режимі прямої відеотрансляції 8 квітня 2020 року о 15-й годині. З цього приводу в Єдиній системі місцевих петицій створили електронну петицію з вимогою до влади перенести провести слухання вже після закінчення карантину.

Читайте також: 


 

Коментарі
05 Квітня 2020, 16:41
У парку є совковський пам'ятник так званій дружбі народів. Його треба знести, а на його місце поставити головну йолку міста. А біля неї можна лавочок наставити, нехай там молодь бухає, нікому заважати не буде...
05 Квітня 2020, 19:36
А мені всё подобаеться. Робіть і не на кого не звер тайте увагу.
05 Квітня 2020, 20:27
На свете нет ужаснее напасти ,чем клоун оказавшийся у власти!
05 Квітня 2020, 22:24
Там чорним курсивом зазначені проблемні питання,а також запропоновані варіанти вирішення ,навіть наведені приклади невдалих розміщень тих чи інших обєктів .Депутати місцевої влади які вибирались по нашому округу (уже другу каденцію) навіть не прийшли й не запитали чи все нас влаштовує,ми для них потрібні коли вибори ,а після виборів наче нас і нема.Ще раз наголошую ми не проти реконструкції,АЛЕ з урахуванням думки людей які проживають по близу парку,
05 Квітня 2020, 23:20
Ми не проти реконструкції ,парк міняти треба ,але й людей почути потрібно.1-проблеми у зверненні виділені курсивом ,2-наведено приклад невдалого розмвщення тих чи інших обєктів (намагаємось запобігти ходінню по граблях),3-запропоновано альтернативні варіанти рішення.Можливо звернення написано не грамотно -вибачайте ми інститутів не закінчували,а депутат (якого вибирали по нашому окрузі-Прокопів Ігор Ярославович) узагалі не цікавиться і не переймається ні нашими проблемами ,не кажучи про їх вирішення
06 Квітня 2020, 00:40
Дайте Навпові та Прокопу відмити Пару міліонів на реконструкції
06 Квітня 2020, 11:40
Знаєте шановні мешканці, зазначеного будинку,якщо кожен мешканець буде командувати де ставити лавки ,ЦРЛ ку чи будь що ,то мабуть згоди та компромісу ніколи не знайдеться. Центр є центр!!! Ви ,хто купує квартири або живе з давніша там -маєте повне право обирати місце свого проживання і вас силоміць ніхто в центрі не «привязував». <br/>Чи може враховуючи думку громади давайте перенесемо центр десь за місто,то тоді вже будете мовчати бо ж нікому не заважатиме.Центр і його інфраструктура мають особливий свій статус і саме в цьому місці і повинні здійснюватися якісь модерні зміни. Не забувайте місто Ковель це не тільки громадяни із будиноку «З годинником»..
06 Квітня 2020, 15:02
А та гидота котра приїзжає з лісу запускати фейверки на площі най засунуть їх собі в дупу і синхронно зроблять запуск
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024