У Ковелі під час реконструкції квартири у під’їзді тріснула плита

10 Квітня 2020, 13:00
Будинок 10772
Будинок

У багатоквартирному п’ятиповерховому будинку навпроти автобусної станції з квартири роблять торговельний об’єкт.

Про реконструкцію цієї квартири у торгове приміщення, яка триває уже не перший рік у Ковелі на бульварі Лесі Українки, пише у Facebook ковельчанин Олександр Іванів.

«Ще у 2017 році, коли почались роботи у цій горе-квартирі, на першому поверсі тріснула плита у під’їзді (фото додаю), а на куті будинку на висоту першого поверху видовбали нішу у несучій стіні (див. фото). Це ПЕРШИЙ поверх 5-поверхового будинку біля дороги з інтенсивним автомобільним рухом! Хтось з будівельників проводив розрахунок – чи таке можна робити? Моя думка – ні. Питання – хто дав дозвіл на таку реконструкцію? Чи, лише після руйнування будинку з людськими жертвами, міські служби почнуть робити перевірки реконструкції приміщень в житловому секторі?», – запитує він.

Також автор допису розповідає про велику вербу біля багатоповерхового будинку.

«Так от, цієї весни, верба вже мертва. Оскільки вона загороджена у зв’язку з реконструкцією, маємо повне розуміння, що її вбили нові власники. Шкода, що у нашій державі немає ніякої відповідальності за такі дії», – обурюється чоловік.





 

Коментарі
10 Квітня 2020, 17:13
Горе будівля в центрі міста!
10 Квітня 2020, 17:16
Скільки років потрібно для закінчення будівництва????
10 Квітня 2020, 17:34
Що робиться! Влада на що дивиться? Власник . ясно що тупе створыння. А гроші має.
10 Квітня 2020, 21:54
Файно завалиться- все для цього зробимо
10 Квітня 2020, 23:17
Там місце де не ступала нога мера.
10 Квітня 2020, 23:36
Головне - перша тріщина. За нею піде третя, десята... Цей будинок наскрізь пронизаний грибком, він і так стоїть на соплях, а така екзекуція пришвидшить його руйнування.
11 Квітня 2020, 03:29
Влада малаби ставити терміни виконання реконструкції.Та жорсткий контроль....Там живуть люди!!!!
11 Квітня 2020, 13:31
Какие &amp;quot;розрахунки&amp;quot;, я вас умоляю? Кто этим занимается у нас?) Да никто. Кто там сидит, в этом самом &amp;quot;Белом доме&amp;quot;? Кто даёт &amp;quot;добро&amp;quot; на застройку города? Видели вы этих тонких специалистов?)) Вот вам и ответ..))<br/>Почему идёт неконтролируемый &amp;quot;лесоповал&amp;quot; по всему городу?((<br/>Кто дал идиотское распоряжение - уничтожить все деревья на двух старых кладбищах города? Сколько памятников было безнаказанно разрушено!!! Кто-то собирается за это отвечать?((<br/>А подлесок из акации, который пошёл сейчас по могилам? Грёбаная &amp;quot;фирма Добробут&amp;quot;, похоже, не считает, что это её дело - убрать всю эту катастрофу. И кто там сидит в &amp;quot;Добробуте&amp;quot; этом?)) Пара ленивых алкоголиков? Плевать они хотели на то, как выглядит их город.((<br/>Застройка левого берега водохранилища. Кто даёт &amp;quot;добро&amp;quot;?((( В зоне, где запрещена застройка?(( А горы мусора? Их кто-то будет убирать?<br/>А состояние даже не дорог - ТРОТУАРОВ в центре города!!! Ведь это - полный улёт!!!))) Руководство города совсем по ним не ходит?)) Зато у них идея - новый парк. Вот только, почему-то, без деревьев. (Исходя из плана.)) Мне-то, как-то всегда казалось, что слово &amp;quot;парк&amp;quot;, всё-таки предполагает их наличие.))<br/>Во всем городе скоро не останется практически ни одного взрослого дерева, нам скоро дышать будет нечем, особенно летом, в жару.<br/>Нет в этом городе хозяев. Мы, к сожалению, не в Беларуси..))
11 Квітня 2020, 19:27
Всі недолугі забудови прибудови і тд і тп , погоджується за немалий хабар через головного архітектора міста до якого кожного дня бігають декілька рєшал такого плану питань
12 Квітня 2020, 16:06
Які дії... Та верба туди не вписується. Її можна було вже давно зрізати ....
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024